Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Steta sto Note 10 plus nema svoju temu.
Mene i dalje dobro sluzi msm da sam ga kupio pre 3 godine.Ali ja ne pamtim da sam bateriju doveo ispod 15% i napunio preko 70%.
Sve ide fluidno, mozda mi i nije trebao 20 Ultra.
Vlasnica je bila zensko a one sigurno ne vods racuna o ovome gore pa je vrvt baterija i sje..a.
Imam verziju 8/256GB za 700 bam ali nmg probati telefon, grad daleko.
Nisam znao da je 120Hz limitiran na 1080p sto je malo bzv doduse ja bih svakako oborio rezoluciju na 1080p.
Ja sam imao Note3 pa Note 4 pa 8 pa 10+ i volio sam da sam imao i Ultru.Vidjet cemo.
Nisam siguran da ce cena vise padati od tih nekih 400 eur ovisno koliko RAM-a iako padne drasticno ti ce biti za zamenu baterije.

^ po meni je bolje da uzmeš S23U ali 8/256 verziju. Uvek se nađe neko da prodaje ispod cene ili polovan star par meseci jer mu ne odgovara Android ili sam telefon a neće biti velika novčana razlika između S22U I S23U.

Zaradim i ja al ono cimas se previse.😅
Ma brate nije mi svejedno dati 850 bam za telefon nepoznate ispravnosti.
^ po meni je bolje da uzmeš S23U ali 8/256 verziju. Uvek se nađe neko da prodaje ispod cene ili polovan star par meseci jer mu ne odgovara Android ili sam telefon a neće biti velika novčana razlika između S22U I S23U.
Mng mi je to novca, jedna i po plata.
Ne treba mi toliko jak telefon, necu igrati igrice s njime.
Po toj ceni radije bi uzeo S8 Ultra tablet jer mi sr mng svidja tolika dijagonala :D

Zna li neko sta znace ovi blokovi i kako po njima suditi o kvalitetu baterije?
6 blocks (0~8).

Prilozi

• Screenshot_20231114-181923_DeviceKeystring.jpg
    Screenshot_20231114-181923_DeviceKeystring.jpg
    35.3 KB · Pregleda: 39
Nije mi jasno zasto ne radi na 2 telefona *#0228#.
Naprosto ne izbacuje status baterije.
Valjda bi trebalo da radi na svim Galaxy Telefonima.
Nije rijec o telefonu za SAD.
Sutra je taj dan D,gde buh trebao da precackam telefon.Odlucio sam se ipak da ga kupim, sem standardnog testa *#100# sta mi jos preporucujete?
Zelio bih da znam u kakvom je stanju baterija najpre.

Poslednja izmena:
Kod mene na S22U ne radi, piše Connection problem or invalid MMI code.

Kod mene na N10+ radi uredno.Ne mogu da prokuzim zasto na nekim telefonima radi a nekim ne.

Ne radi ni na S23U

Kako bih mogao pri kratkom pregledu znati jel dobra baterija, naravno ne ocekujem fabricki dobru vec koliko toliko ispravnu?

^ kao što sam ti već rekao to ćeš teško proveriti. Jedino da ideš na rizik pa u slučaju da je baš loša da promeniš u ovlašćenom servisu što nisu velike pare.

Meni je po accubattery na 84% posle 3g, ako mu je za verovati. Praznim ga do kraja cesto, svaku noc je na punjacu dok se ne probudim, preko dana je uvek na punjacu zbog AA u automobilu, bas bez opterecenja.

Meni na S23U, telenor tj yettel, ukrajinski CSC radi, ali nista ne vidim sto ovde moze da mi da info oko zdravlja baterije, na punjacu je.

Screenshot_20231116_133307_DeviceKeystring.jpg

Telefon je kod mene, osim standardnog testa #*100.... šta mi preporučujete da testiram?
Nema ghosting,nema po ekranu neobičnosti,ali meni se čini da ždere bateriju wifi i korištenje telefona bez wifi, vidim samo procenti vrlo brzo padaju.
Što se stanja tiče ma nema tačkice na kućištu kao ni na ekranu.
Kako na forum XDA testiraju SOT?
Jel puste 1080p film ili šta li već?

Ne možeš od telefona starog skoro 4 godine očekivati dobru bateriju. Puštanje YouTube klipa neće ti dati realno stanje baterije, koje se dobija normalnim korišćenjem.

Telefon je kod mene, osim standardnog testa #*100.... šta mi preporučujete da testiram?
Nema ghosting,nema po ekranu neobičnosti,ali meni se čini da ždere bateriju wifi i korištenje telefona bez wifi, vidim samo procenti vrlo brzo padaju.
Što se stanja tiče ma nema tačkice na kućištu kao ni na ekranu.
Kako na forum XDA testiraju SOT?
Jel puste 1080p film ili šta li već?
Jesi probao kod koji sam ti rekao gde imaš sve za testiranje osim baterije?

Jesi probao kod koji sam ti rekao gde imaš sve za testiranje osim baterije?
Jesam, sve uredno :)
Jedini problem pri korištenju telefona naprosto ždere bateriju, još samo smanjio brightness na minimum i ulkjučio power managment mode, ali procenti lete i lete...
Ne možeš od telefona starog skoro 4 godine očekivati dobru bateriju. Puštanje YouTube klipa neće ti dati realno stanje baterije, koje se dobija normalnim korišćenjem.
Slažem se.Nije 4 već 3.Proizveden je u 08/2020.

Jedini problem pri korištenju telefona naprosto ždere bateriju, još samo smanjio brightness na minimum i ulkjučio power managment mode, ali procenti lete i lete...

Slažem se.Nije 4 već 3.Proizveden je u 08/2020.
Опусти се и уживај у телефону, ако је то могуће😀

Super. Onda za koji mesec lepo promeniš originalnu bateriju i uživaš

Od exynosa ne mozes vise ni očekivati. On je prve godine imao ok bateriju, vec posle toga su se ovde u grupi zalili. Vratis se na postove iz 21, 22 i vidis. Zato sam ti i predlagao SD verziju da juris. Spolja isti telefon, unutra potpuno drugaciji

Nazad
Vrh Dno