Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

N9860 има физички dual Sim slot, док рецимо мој N986N има E Sim, и мислим да су за HK и Кореју SD нешто бољи него рецимо за Америчко тржиште, можда грешим али ово причам из мог коришћења годину и по дана Корејски регион...

Svi su oo naravno ali bolje juri HK verziju,ona ti je dual sim,Americka verzija je single sim ,koliko se secam HK verzija je 9860 ali ne drzi me za rec

HK, Kina i Taiwan su fizički dual sim i nemaju e-sim podršku (izmenio sam dosta samsunga za to tržište pa zato pišem). Ubeđen sam da su ti aparati najkvalitetniji. Američki su od nedavno dobili mogućnost za sim + eSim. Jedini samsung telefon do sada koji sam imao da je imao mesto za fizičke dve kartice + esim je bio Fold3 nemački.

N986B
Sa novim 4.1 update-om, baterija dosta bolja..
Sinoc oko 18h ga skinuo sa punjaca, evo na 12% sada..

Prilozi

• Screenshot_20220328-181047_Call settings.jpg
    Screenshot_20220328-181047_Call settings.jpg
    50 KB · Pregleda: 85
To je onda skroz ok

Ponekad, zavisno od koriscenja traje i nesto duze, a ponekad i krace..ali sve u svemu, zadovoljan..

Sto se tice servisa, npr. zamene baterije i sl, da li je za sd verzije to izvodljivo kod nas ili ne?

^ mislim da je izvodljivo samo za modele koji se i zvanično prodaju kod nas kao snapdragon. Tipa S21FE, S20FE, A52S…. Ako imaš neki drugi model tipa N20U jedino da nazoveš i pitaš.

Da pitam korisnike Yettela koji imaju Note 20 ultra SD, da li im radi VoLTE? Danas sam zamenio Telenor sim karticu za Yettel, promenio paket na Go Data+, tražio da mi uključe VoLTE i za sad ništa. Opcija u settings-u je uključena, paket je promenjen (vidim u Yettel aplikaciji). Da li mozda kojim slučajem treba update na Android 12 (nadam se da ne :) )?

Zvao call centar, ukljucili mi, sve radi :)

Nista ne azuriram, cim sam kupio telefon ubio sam update, tako da sam ostao na A11, security patch je Jun 2021 :) sve radi kako treba, nista ne cackam.

Kad se otvori fotka, najpre na olovku a posle na one 3 tackice i tu je..

Znam ali nema ga,obrisao kes i data podatke i nema ga,bilo je tu pre updatea na 4.1

Ево има, прво притиснеш оловчицу, па 3 круга, па три тачке и онда се појави😂
И ја сам на UI 4.1

Prilozi

• Screenshot_20220403-174013_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20220403-174013_Photo Editor.jpg
    99.2 KB · Pregleda: 52
Promasih temu,hteo sam u s21 da pisem ali isto je

Prilozi

• Screenshot_20220403-174341_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20220403-174341_Photo Editor.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 45
Takodje sam na 4.1 i za sada je tu.. 😂

Prilozi

• Screenshot_20220403-175126_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20220403-175126_Photo Editor.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 29
Na 13.1 . Paxi kad nemam pojma sta se desilo ,sigurno je rafilo pre 10ak dana,sad bih ga polupao a jos se razmisljam da predjem na s22u sd ,vala ne dam im no dinara vise. 29.03 je radilo znam kad sam nesto caxkao sad vidim po fotkama

Poslednja izmena:
Изгледа да се Самсунг заиграо пеглајући софтвер на 22 серији🤣

Da li vredi sada polovni note 20 ultra Exynos bez garancije 520 evra? Ili bolje dati 600 evra za Snapdragon verziju. Plasi me baterija, signal.

Doplatis jos 100 uz cenkanje, i uzmes S21 Ultra sa garancijom. Razmisli i o tome ako Note nije prioritet. Ako jeste, a svakako nema garanciju ovaj gore, onda Snap.

Zamolio bih kolege koji imaju N9860 (Hong Kong verzija) da pogledaju imaju li negde opciju da isključe VoLTE. Već sat vremena tražim na ženinom telefonu opciju da isključim ovo, ali ne nalazim. Siguran sam da sam na mom primerku, isto N9860, imao mogućnost da uključim i isključim.

Settings - Connections - Mobile networks

Nazad
Vrh Dno