Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ili su fazonu, sad ste dobili i do juna da vas nismo culi da trazite update. :)

Nije to samo do Yettel (kako čudno ime) i na S20 Ultra sa mts-a stigao update sa security patch-om za februar i još nekim unapređenjima za Samsung app.

Prilozi

• Screenshot_20220129-211048_Software update.jpg
    Screenshot_20220129-211048_Software update.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 133
Gde treba da podesim da mi se ne pali displey kad mi stigne poruka, hocu da podesim da mi samo svetli edge displey a ne da mi i pali displey ali nikako ne uspevam.

Добро је да нису запоставили стари ноут због новог, још увек 😀

Prilozi

• Screenshot_20220210-085004_Software update.jpg
    Screenshot_20220210-085004_Software update.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 101
Ima neko mozda bronzanu Clear View futrolu na prodaju..?
Moze i sa tragovima koriscenja..

Onako

Prilozi

• Screenshot_20220218-191351_Device care.jpg
    Screenshot_20220218-191351_Device care.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 86
Већ сам постављао у S22 теми али ајде и овде, на 4g додуше не претерано интензивне апликације, ажурирано све редовно

Prilozi

• Screenshot_20220217-144844_Device care.jpg
    Screenshot_20220217-144844_Device care.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 92
@ICE Ala, znači da ostajem na januarskom?

@Proday Hvala brate moj, ovaj put ću ga zadržati bar 6-7 meseci.. :D

Jel zna neko kako da isključim voLTE ? Nema opcije za isključivanje u "mobile networks"..

Pazi meni je u proseku sot 5h gore dole, nikad preko toga tj bas bas retko na wifi, a ovaj gore rezultat kao da je malo februarski degradirao

И ти већ дуже време користиш овај телефон, могуће да је ослабила Батерија ако користиш неке захтевне апликације док је телефон на пуњачу, типа играње игрица, то додатно греје па брзо ослаби батерија, не би смело испод 4 - 5 сати SOT шта год се радило...

Zameni se baterija u ovlascenom i teraj dalje.

Stigao danas jos jedan februarski update, ne znam sta ce to biti da je Telenor MSR dao i drugi februarski update za Samsung, obicno Telenor da update kad su neki veci praznici, Nova god., Bozic, Uskrs ...da se malo zaradujemo a sad dva februarska nece izaci na dobro. :)

Šta je tačno na strani s21+ osim nešto bolje autonomije?

Moram da postavim jedno pitanje iskusnim članovima koji koriste note 20 ultra. imam problem sa kamerom koja prilikom slikanja pejzaza ili drugih slika običnom fotografijom zamagljuje sliku sa leve i desne strane, tačnije kao da stavlja fokus u sredini. Poslaću vam par fotografija na procenu... Moje očekivanje je da cela fotografija bude bistra ili grešim?

Prilozi

• 20220304_194628.jpg
    20220304_194628.jpg
    300.2 KB · Pregleda: 46
  • 20220219_15281011.jpg
    20220219_15281011.jpg
    398.8 KB · Pregleda: 40
  • 20220212_0919313.jpg
    20220212_0919313.jpg
    230.7 KB · Pregleda: 70
Mislim da svi senzori od 108mp to rade ali neka ti objasni neko strucniji za fotografiju

@Mapjah замућење има када сликаш неки предмет са пар метара раздаљине или и ближе, ако хоћеш баш да ти добро буде у фокусу рецимо неки предмет или особа коју сликаш на ближе укључи Grid у подешавањима камере и помоћу ње центрирај тачно на тај објекат, што се пејзажа тиче и сликања било чега релативно даље не би требало да има замућење, бар код мене нисам приметио...

@Mapjah замућење има када сликаш неки предмет са пар метара раздаљине или и ближе, ако хоћеш баш да ти добро буде у фокусу рецимо неки предмет или особа коју сликаш на ближе укључи Grid у подешавањима камере и помоћу ње центрирај тачно на тај објекат, што се пејзажа тиче и сликања било чега релативно даље не би требало да има замућење, бар код мене нисам приметио...
Hvala! Definitivno ide u servis pa neka oni vide u čemu je problem...

Hvala! Definitivno ide u servis pa neka oni vide u čemu je problem...
Drug ja sam isto imao taj problem i poslao na servis i rekli su da su zamjenili i kad sam dobio mobitel sve isto.. poslije sam zvao podrsku samsunga pa su me usmjerili na druge servise i rekli su kao da se radi o prelasku jedne kamere na drugu pri odredjenim zoomovima opticki nesto digitalni.. uglavnom izgleda da ne moze bolje.. isao sam i u jedan privatni servis fdje je serviser isto to potvrdio jer je i licno kao bio vlasnik note 20 ultra i eto onda sam slegao ramenima i dalje ga koristim.. 🤷‍♂️

Drug ja sam isto imao taj problem i poslao na servis i rekli su da su zamjenili i kad sam dobio mobitel sve isto.. poslije sam zvao podrsku samsunga pa su me usmjerili na druge servise i rekli su kao da se radi o prelasku jedne kamere na drugu pri odredjenim zoomovima opticki nesto digitalni.. uglavnom izgleda da ne moze bolje.. isao sam i u jedan privatni servis fdje je serviser isto to potvrdio jer je i licno kao bio vlasnik note 20 ultra i eto onda sam slegao ramenima i dalje ga koristim.. 🤷‍♂️
Hvala, mnogo mi znači tvoje mišljenje. Razmišljao sam da ga pošaljem na servis pa makar da odrade softwer nov koji će, nadam se, da umanji potrošnju baterije. Ipak je Huawei za mene broj 1!

Ja sam takodjer ocekivao malo bolje performanse sto se ostalog tice zadovoljan sam...sto se tice samsunga najvise me pozitivno iznenadio a52s i svima ga preporucujem a duplo je jeftiniji od note 20 ultra.... sad je izasao novi update za softver jos ga nisam instalirao pokusavam naci da li je neko instalirao i kakva su iskustva, a navodno je kamera takodjer azurirana 🤔..

Je li neko isprobao 4.1 ima li nekih poboljsanja? Vidim da zauzima oko 850mb.. i navodno je kamera bolja?

@ajdin1207 ово је званично унапређено, наводно

Prilozi

• Screenshot_20220322-061515_Software update.jpg
    Screenshot_20220322-061515_Software update.jpg
    89 KB · Pregleda: 36
Nazad
Vrh Dno