Hvala! Definitivno ide u servis pa neka oni vide u čemu je problem...@Mapjah замућење има када сликаш неки предмет са пар метара раздаљине или и ближе, ако хоћеш баш да ти добро буде у фокусу рецимо неки предмет или особа коју сликаш на ближе укључи Grid у подешавањима камере и помоћу ње центрирај тачно на тај објекат, што се пејзажа тиче и сликања било чега релативно даље не би требало да има замућење, бар код мене нисам приметио...
Drug ja sam isto imao taj problem i poslao na servis i rekli su da su zamjenili i kad sam dobio mobitel sve isto.. poslije sam zvao podrsku samsunga pa su me usmjerili na druge servise i rekli su kao da se radi o prelasku jedne kamere na drugu pri odredjenim zoomovima opticki nesto digitalni.. uglavnom izgleda da ne moze bolje.. isao sam i u jedan privatni servis fdje je serviser isto to potvrdio jer je i licno kao bio vlasnik note 20 ultra i eto onda sam slegao ramenima i dalje ga koristim.. 🤷♂️Hvala! Definitivno ide u servis pa neka oni vide u čemu je problem...
Hvala, mnogo mi znači tvoje mišljenje. Razmišljao sam da ga pošaljem na servis pa makar da odrade softwer nov koji će, nadam se, da umanji potrošnju baterije. Ipak je Huawei za mene broj 1!Drug ja sam isto imao taj problem i poslao na servis i rekli su da su zamjenili i kad sam dobio mobitel sve isto.. poslije sam zvao podrsku samsunga pa su me usmjerili na druge servise i rekli su kao da se radi o prelasku jedne kamere na drugu pri odredjenim zoomovima opticki nesto digitalni.. uglavnom izgleda da ne moze bolje.. isao sam i u jedan privatni servis fdje je serviser isto to potvrdio jer je i licno kao bio vlasnik note 20 ultra i eto onda sam slegao ramenima i dalje ga koristim.. 🤷♂️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari