Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ma ne moze ex normalnim koriscenjem da izgura ni 5 sati,to su price za malu decu. Moze ako mu sve oogasis ,osvetljenje na minimum ne koristis 4g i gledas samo yt. Jedino tako moze

^ da nisi možda kupio SD a ne znaš😀

^ ako je tako odlično, retko su ljudi dobijali ovakve rezultate sa exy, uglavnom su se svi žalili. Bitno je da si zadovoljan.

Moze ako iskljucis 4 g,odakatid ga skroz ,medium poeer save i ostale procese poiskljucujes ,tako onda moze i nikako drugacije i da drzis osvetljenje blizu minimuma

Moze ako iskljucis 4 g,odakatid ga skroz ,medium poeer save i ostale procese poiskljucujes ,tako onda moze i nikako drugacije i da drzis osvetljenje blizu minimuma
Mnogo mračiš, može 6h SOT sa svim popaljenim stvarima. Meni je to OK, 1h više na SD bi mi možda značio ali šta je tu je.
Imam sve što poželim sa ovim telefonom a uvek može da se dopuni...
O SOT-u sam razmišljao kad sam imao S1 i dual boot...

Sto mracim ,svi ti kaxu da je to nemoguce sa koriscenjem telefona gde je sve popaljeno. Verovatno si ubio sve sto je moglo da se ubije i tako izvlacis toliki sot . Samo budi realan i iskren i napisi sta si sve pogasio ,da li si na mediumu i koje je jacine osvetljenje koliko osvezenje,i nsravno da nisi 99,9% vremena na wireless-u. Moze i ferari da predje 500km sa punim rezervoarom ali ako ga vozis kako se vozi ferari neces preci ni 200km

Mnogo mračiš, može 6h SOT sa svim popaljenim stvarima. Meni je to OK, 1h više na SD bi mi možda značio ali šta je tu je.
Imam sve što poželim sa ovim telefonom a uvek može da se dopuni...
O SOT-u sam razmišljao kad sam imao S1 i dual boot...
druže sa tim tvojim načinom korišćenja bi imao 3-4h veći sot na snapdragon verziji, ne 1h!

Zavisi to dosta i od aplikacija koje i kako se koriste. Ako imaš 6h prosek sa Exy, imao bi 9h bar sa SD.

Ja sam sa Exy imao oko 4, taman bih tih 6 imao sa SD

druže sa tim tvojim načinom korišćenja bi imao 3-4h veći sot na snapdragon verziji, ne 1h!
A otkud ti to znaš?

Ja telefon koristim po ceo dan ali ne živim na njemu.
Ako hoćeš SOT kupi Xiaomi...
Post automatically merged:

Sto mracim ,svi ti kaxu da je to nemoguce sa koriscenjem telefona gde je sve popaljeno. Verovatno si ubio sve sto je moglo da se ubije i tako izvlacis toliki sot . Samo budi realan i iskren i napisi sta si sve pogasio ,da li si na mediumu i koje je jacine osvetljenje koliko osvezenje,i nsravno da nisi 99,9% vremena na wireless-u. Moze i ferari da predje 500km sa punim rezervoarom ali ako ga vozis kako se vozi ferari neces preci ni 200km
Da li ti imaš Note 20 Ultra?

Јутрос стигао велики апдејт 1,6gb
Edit: OneUI 3.1

Prilozi

• Screenshot_20210221-115213_Software update.jpg
    Screenshot_20210221-115213_Software update.jpg
    77.5 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
A otkud ti to znaš?

Ja telefon koristim po ceo dan ali ne živim na njemu.
Ako hoćeš SOT kupi Xiaomi...

Da li ti imaš Note 20 Ultra?
Da ti odgovorim za obojicu...ja sam imao samsunge i exynos i snap pa otud dajem sebi za pravo da znam, a i dule2303 je upravo sa note 20 ultra snap prešao na s21 ultra exy.
Po sotu koji si izneo smo zaključili odma u startu da ne živiš na telefonu tako da opušteno ;)

Inače sam kupio ono što zadovoljava moje potrebe, pa nema brige ni po tom pitanju.

Vidim da ste glavni i sve znate 😊
Мобилни телефон је лична ствар и сви користимо различите апликације, играмо игрице или не, а ти ако си задовољан са својим уређајем опусти се и уживај, и нека те служи дуго👍

@Phobiazz ako si ti zadovoljan to je odlično i nek te dobro služi . Ja sam uzeo Snapdragon verziju N20U baš zato što sam imao baš loše iskustvo sa trajanjem baterije na S20 Ultra (imao 2 kom.) , i baterija je jedva sastavljala od 7 ujutro do 20h naveče (uz milion trikova) a uz dosta razgovora i 4G nije mi trajala ni do posle podneva , zato sam izbegao N20U (Exy) . Svako različito koisti telefon - ali ako kupim nešto što u nazivu ima ULTRA i to ULTRA platim hoću da to i ULTRA radi :) ... znači sve na MAX bez "mediuma" i trikova . To je telefon za moje lično zadovoljstvo , nije on mene kupio ja sam njega , ima bre da radi za sve pare :):):) .

BTW: imam i službeni Xiaomi , razgovori i Viber - baterija 3 dana .

Lepo je @Proday i @zoreli_ odgovorio a i kao sto sam predpostavio a ti si to i sad potvrdio ti si na mediumu i na 30% osvetljenja zato i izvlacis "toliki" sot. Da ti je sve ukljuceno ne bi mogao da sastavis 5 sati. Cemu onda kupovina ultra uredjaja kada ga sakatis ???? I jos pri tom ga hvalis kako je ex dobar??? Tvojim koriscenjem isti taj note ali sd varijanta bi komotno izvlacila oko 9h sota. U svakom slucaju super da si ti zadovoljan uredjajem samo sledeci put kada udjes u raspravu odmah napisi kako i sa kojim tweakovima si dobio toliki sot na ex

I ja ne razumem to nikako...

Kupis Ultra, i onda mu poiskljucujes pola stvari, osakatis procesor na 70%, prakticno najbolji ekran drzis na 30% osvetljenja, i jos si kao prezadovoljan...

Ja sam inace za vikend opet bio na vinendici (Fruska gora), gde nemam wi-fi.. Telefon je konstantno bio na 4G. Ja ljudi moji zaista ne primecujem ama bas nikakve razlike u potrosnji baterije kada je tel na 4G i wifi.

Da znate tek koja je igranka na 3G i dve sim kartice u Exynos-u :D :D :D.

Imamo Note - ovvveeee, neko nema za ove telefone i verovatno bi vecina u Srbiji zelela da ih ima cisto da znate sta imate 😁😁😁

I ja ne razumem to nikako...

Kupis Ultra, i onda mu poiskljucujes pola stvari, osakatis procesor na 70%, prakticno najbolji ekran drzis na 30% osvetljenja, i jos si kao prezadovoljan...

Ja sam inace za vikend opet bio na vinendici (Fruska gora), gde nemam wi-fi.. Telefon je konstantno bio na 4G. Ja ljudi moji zaista ne primecujem ama bas nikakve razlike u potrosnji baterije kada je tel na 4G i wifi.
Kakav ti je signal wifi tu gde ga inače koristiš? Meni je bilo oko sat vremena duže duže na WiFi u proseku (do čitavih 4h45 :D )

Odlican.. i na poslu i kod kuce sam na 2-3 metra od rutera, pun signal konstntno.

Са новим 3.1 ажурирање може да се избацује објекат из постојећих фотографија, можда једина надградња вредна помена..

Ljudi moji, ja nikakvo normalno objasnjenje nemam, sem da se ovaj Exy opasno drogira...
Ovakve oscilacije u trajanju baterije, bez ikavog pipanja podesavanja telefona, ja ne mogu drugacije da objasnim, sem da se Exy drogira..
Pre samo 3-4 dana sam kacio SS da mi je baterija vec oko 13h popodne bila na 10%, zatim se danas desilo nesto sto verujem da niko ziv ne ume da objasni.
Telefon je standardno skinut sa punjaca jutros u 7 sati, sada je 20:30..
Napominjem da nisam apsolitno nista cackao niti menjao na telefonu, u odnosu na taj dan kad je pojeo bateriju.
Screenshot_20210223-203027_Device care.jpg

Telefon sam danas koristio kao i svaki drugi dan, opet ponavljam apsolutno nista nisam menjao, i izgurao je 7 sati i 45 min SOT sa jos 13% baterije...
Neverovatno...

I evo... Na kraju 8 ipo sati SOT... Neverovatno eto, ne znam sta drugo da kaze covek..
Screenshot_20210223-213813_Device care.jpg

Meni je tako jednom prilikom gearfit 2 pro koji inače punim svaki drugi dan jednom prilikom 5 dana izgurao (ali bukvalno bez ikakve razlike u korišćenu). Nedugo posle toga završio u servisu, nešto se šlogiravao (mislim da je propustio vodu negde), ali generalno tih 5 dana mi se baš uvrtelo u glavu obzirom da nikad ni upola manje nije gurao. Gremlini ne gnam šta drugo!

Snapdragon

Prilozi

• Screenshot_20210224-193541_Device care.jpg
    Screenshot_20210224-193541_Device care.jpg
    57.8 KB · Pregleda: 45
Update...
Oko 1,4 GB

Screenshot_20210224-205114_Software update.jpg

Screenshot_20210224-205121_Software update.jpg

Vrh Dno