Mnogo mračiš, može 6h SOT sa svim popaljenim stvarima. Meni je to OK, 1h više na SD bi mi možda značio ali šta je tu je.Moze ako iskljucis 4 g,odakatid ga skroz ,medium poeer save i ostale procese poiskljucujes ,tako onda moze i nikako drugacije i da drzis osvetljenje blizu minimuma
druže sa tim tvojim načinom korišćenja bi imao 3-4h veći sot na snapdragon verziji, ne 1h!Mnogo mračiš, može 6h SOT sa svim popaljenim stvarima. Meni je to OK, 1h više na SD bi mi možda značio ali šta je tu je.
Imam sve što poželim sa ovim telefonom a uvek može da se dopuni...
O SOT-u sam razmišljao kad sam imao S1 i dual boot...
A otkud ti to znaš?druže sa tim tvojim načinom korišćenja bi imao 3-4h veći sot na snapdragon verziji, ne 1h!
Da li ti imaš Note 20 Ultra?Sto mracim ,svi ti kaxu da je to nemoguce sa koriscenjem telefona gde je sve popaljeno. Verovatno si ubio sve sto je moglo da se ubije i tako izvlacis toliki sot . Samo budi realan i iskren i napisi sta si sve pogasio ,da li si na mediumu i koje je jacine osvetljenje koliko osvezenje,i nsravno da nisi 99,9% vremena na wireless-u. Moze i ferari da predje 500km sa punim rezervoarom ali ako ga vozis kako se vozi ferari neces preci ni 200km
Da ti odgovorim za obojicu...ja sam imao samsunge i exynos i snap pa otud dajem sebi za pravo da znam, a i dule2303 je upravo sa note 20 ultra snap prešao na s21 ultra exy.A otkud ti to znaš?
Ja telefon koristim po ceo dan ali ne živim na njemu.
Ako hoćeš SOT kupi Xiaomi...
Post automatically merged:
Da li ti imaš Note 20 Ultra?
Мобилни телефон је лична ствар и сви користимо различите апликације, играмо игрице или не, а ти ако си задовољан са својим уређајем опусти се и уживај, и нека те служи дуго👍Vidim da ste glavni i sve znate 😊
Kakav ti je signal wifi tu gde ga inače koristiš? Meni je bilo oko sat vremena duže duže na WiFi u proseku (do čitavih 4h45I ja ne razumem to nikako...
Kupis Ultra, i onda mu poiskljucujes pola stvari, osakatis procesor na 70%, prakticno najbolji ekran drzis na 30% osvetljenja, i jos si kao prezadovoljan...
Ja sam inace za vikend opet bio na vinendici (Fruska gora), gde nemam wi-fi.. Telefon je konstantno bio na 4G. Ja ljudi moji zaista ne primecujem ama bas nikakve razlike u potrosnji baterije kada je tel na 4G i wifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari