Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Kad sam spomenuo ekran 4:3 i pre toga da note2 nije nista narocito bolji dobih komplimente od velikih znalca
Kada sam rekao ekran 4:3 to je bilo proizvoljan opis kojim sam hteo da kazem da mi se svidja sirina ekrana tj odnos sirine i dizine ekrana ,to sam i pokusao da objasnim bukvalisti koji je brze bolje zacudjeno odreagovao ej 4:3 ekran,da bas sam mislio da mu j ekran takav

Ljudi su odreagovali na ovu izjavu pošto nema veze sa mozgom. Ili ima 4:3 aspect ratio ili ima neki drugi. Ne možeš ti da napišeš da je to tvoj proizvoljan opis.

Ako ti se sviđa širina ekrana onda je ovo telefon za tebe:
LG Optimus VU 2
5'' IPS 1024x768 4:3 ratio - pravi debeljuca.

http://m.gsmarena.com/lg_optimus_vu_ii_f200-4950.php

*P*A*B*L*O*
kako se kod tebe ponasa note1,jesi li instalirao novi jb 4.1.2?
Ima li kakvoga laga,problema sa aplikacijama,netom,baterijom...
Ili si ubacio neki od custom romova,ako jesi koji i kakva su iskustva?

Kvako, moras da budes jasniji. Ne mozemo da ti procitamo misli. :D

da skapirao sam to,zato i napisah na kraju posta da cu se truditi da budem sto precizniji
ja reko daj malo umetnicke slobode ,al ne vredi oma me docekase na krv i noz:D
Ali valjda zavrsismo to poglavlje price,sad mozemo da se posvetimo i note1 telefonu ,na temi koja je i posvecena njemu
Sad cekam da mi *P*A*B*L*O* da odgovor vezan za ovaj telefon,ja jesam pocetnik sto se tice ovoga modela pa mi svako iskustvo ,iskusnih korisnika ovoga telefona dobro dodje
Ne onako uopsteno vec precizno,kako,sta,koliko itd,sto bi se reklo iz prve ruke:)

@kvaka
Ja sam najzadovoljniji bio ultimate romom.
Baziran je na tw i ne gubis nikakve funkcije,baterija otprilike ista kao i na stock s tim sto mozes da lepo modifikujes rom.
Od aosp romova mi je lepo radio slimbean,mozes njega probati.
To ti je preporuka romova od mene.

ChobbyNS

kazi mi samo druze radi li fluidnije nego stock ili je to tu negde
mislim na ultimate rom

Poslednja izmena:
Ne mogu uporediti jer sam stock koristio par dana.Ultimate sam koristio mesec-dva i bio sam prilicno zadovoljan.
Najlepse mi je radio taj slimbean,pa ako ti s pen nije presudan probaj njega.

Moj Note stoji pokvaren na stolu. Tako da od mene nećeš dobiti preporuku.

Taj njegov note je otpevao a sad adio :)

Inače Pablo sta si na kraju odlučio, tako da ga prodaš ili ćeš popravljati?

Pa valjda si dok se nije pokvario koristio neki rom
Pa sta mu bi ,ako nije tajna,nadam se da nije neki zeznut kvar

Sta sam koristio i sta se desilo sa phonom znao bi da si procitao temu samo nekoliko stranica unazad.

Taj njegov note je otpevao a sad adio :)

Inače Pablo sta si na kraju odlučio, tako da ga prodaš ili ćeš popravljati?

Odlucio sam da mi stoji na stolu kao ukras i podsetnik da nekupujem skupe uredjaje BEZ garancije.

Poslednja izmena:
Da,nadjoh ,videh,koji bedak i koja nenormalna cena za popravku

pablo imas li kutiju za taj nout? odakle je nout poreklom itd? mozda mogu nesto da ti izbunarim.

Vidim danas izasao XXLT5 , poceli da ih stancuju na nedelju dana a change log je misaona imenica :mad:

Evo mnogo dobar sajt sa romovima , dnevno se azuriraju po nekiliko puta.Morate da udjete na dati rom jer su naslovi stari pa da vas to ne zavara.:d

http://www.galaxynoteroms.com/.

a za druga CWELLETA , bratic idi
http://www.sammobile.com/firmwares/ i ukucaj u search n7000 i pogledaj prvi na spisku :banana::banana::banana::banana:

Poslednja izmena:
Hm, izasao je za Madjarsku.

Ja koristim samo DBT ROM-ove.

Poslednja izmena:
Cwelle

samo ti podjebavaj pa kad te napicim ;)

salim se naravno ,probao sam ali me baca na neke francuske sajtove.jes da malo natucam njihov jezik ,ali se ne bih bas usudio citati o utiscima
a ovako mi izbacuje samo neke custom verzije,sto mi je isto cudno,zato sam i pitao za link

Ma cim pocnu romove sa njim da rade to mora da valja bez obizra da li madjarska,nemacka ili SRBIJA :D , bitno je da sljaka dobro .Ja trenutno koristim rocketROM v12 sa 4.0.4 i zadovoljan sam , probao razne 4.1.2 i nekako mi sve kilavi ovi novi i cini mi se kao da vise rama jedu :trust:
Mada gledam ovaj Pristine slim deluje mi nekako obecavajuci ..:d

Poslednja izmena:
Uzeh Ultra Thin case fnatazija,zaista tanak ,bez problema sa njom note ulazi u futrolu
Hvala fcinterbgd,pun pogodak
Mene je xxlt4 V2 zezao i onda probam staru proverenu kombinaciju,formatiram usb storage,factory reset,pobrisem dalvic cash i cista instalacija
totalno druga prica,pojavljuje se lag tu i tamo ali mnogo manje nego pre ovakve instalacije,naravno natrpah ga sa viberom,skajpom itd kad se upale oba kuku majko ,ali to mi je bilo i na drugim modelima,zezalo me je i na N4 ,zato samo palim jednu po jednu .skajp naravno izbegavam kada god mogu jer je bagovito s....e i srce bateriju ali na zalost meni neophodan
Sto se tice romova najveci utisak po pisanju izgledu itd mi je ostavio Xperia-Z-ized™NOTE v1.0 i Ultimate na kome su na zalost izgleda na V6 nesto zeznuli,sad cekam da vidim je li to nesto ozbiljno i da li ce ispraviti ,posto vidim da se dosta ljudi zali na tu verziju
XXLT5 oficijalni skidam ,ali dok ne procitam neke utiske ostaje ovaj nemacki

Poslednja izmena:
Nasao sam ga na Kupindu .400 dinara plus 55 dinara dostava,matiran je malo nije bas kao staklo ,ali je nesto izmedju silikona i plastike ,a tanan je kao papir skoro ,tako da bih jedino pre uzeo crno providan recimo ali ga nisam nasao ,pa dok ne naletim na taj ovaj ce obaviti posao

Ја флешовао Stunner 2 , пробао га али сам ипак хтео да вратим Ultimate кад цврц , неће да се флешује . Пуца инсталација ....Како да вратим , упомоћ :S::S:

Jel neko probao ROM][JB][4.1.2] Pristine XXLT5,to je slim verzija

aksi164
radi li tebi telefon uopste ? Ili si ga brikovao ?

Poslednja izmena:
Ради , Stunner може да се флешује али Ultimate неће ....пробао сам и сток ром - неће ....

Pa pobrisi sve pa cist install

Nandroid Backup before flash is highly recommended!

Load *.zip on your SD/EXT Card
Restart in CWM
Be sure you’re on SAFE KERNEL, then you can wipe
Full wipe /data/factory reset /cache and dalvik
Format /data /system and /preload
Flash the ROM
Wait some minute until your phone boot!

ovo pise na Ultimate romu tj kako instalirati

Poslednja izmena:
Vrh Dno