S4 je odlican telefon ,tu price nema,ali za ono sto pruza je preskup ,gledam lg G pro ,ista prica a bice duplo jeftiniji
mogu da zamislim nas note sa 2gb rama ,pa on bi kidao,cisto da mu ram memorija da jos vise na fluidnosti nista drugo,a brdo stvari ima boljih od duplo skupljih telefona
o sjajnom izgledu necu ni da pricam,vecini ljudi je note prevelik ali nikako i ruzan,ali ko god koristi internet ,office,gleda filmove,igra iigrice,cesto visi na mailovima itd ovo je pravi izbor
dati za note 2 duplo vise para a dobiti uvecani S3 hm,mislim da se ne isplati
Taj bug sa ekranom mozes da vidis u 5% slucajeva (+ da se nalazis u zamracenom prostoru), mnogo je vise bio izrazen na ICS. Da sam na tvom mestu isao bih na N2, baterija me ubija i tih 25-30% bi mi znacilo vise nego bilo sta.Moram da priznam da mi jačina samog uređaja ne igra preteranu ulogu, ne planiram da se igram na njemu, a Note je dosta jak i ovako. Veća baterija stvarno jeste velika prednost, a pročitao sam šta ste pričali o ekranu takođe... Mada, ja sam video da se to primećuje u filmovima, koje opet ne bih gledao često (imam tab2)... Postoji neki brz način da se istestira ekran prilikom kupovine?
Stvarno?Dal znas o čemu pričaš.. Note 1 sa 2gb rama? Pa zar nisu napravili Note 2 zato? Jel znas ti sta sve donosi note 2 u odnosu na s3? I poslednje- pogledaj cene, nije duplo.
Pun forum 'stručnjaka'.
Ja sam video pre par dana Note2 za 400 i skoro videh 410 eura. Da li vredi preci? Pa onome ko nije advanced user ne vredi i dovoljan mu je Note 1, a ko jeste itekako vredi preci na Note 2.
Sta ce ti Note ako imas Tab2?
Kakav bre 4:3 ekran??? :lupko:
Note1 sam se odlucio uzeti onoga trenutka kad sam video da mi note2 ne nudi nista preterano bolje a kosta mnogo vise,mozda jedino da bih ga kasnije mogao prodati za bolju lovu ali i to je relativno jer je i skuplje placen a u avgustu bi trebao izaci note3
Lako mi je bilo naci drugare koji imaju note2 i S3 jer ih nosi skoro dve trecine Beograda ,problem mi je bio naci note1 i zezati se malo sa njime
posle duze vremena navatah komsiju sa kojim do tada sem Dobar dan nisam progovorio ,sada smo redovni ispijaci kafe
Onoga trenutka kad sam se docepao note1 video njegov 4:3 ekran i sam izgled znao sam da je to,to!
Jos kad mi ga je dao na 3-4 dana na koriscenje ,bio sam gotov
Ponavljam jos jednom svaka cast note 2 jeste bolji ,ali po meni note 1 je em lepsi ,em skoro sve sto moze note2 moze i note 1 za skoro duplo manje para
Свако има право на своју заблуду![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari