markozutic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2010
- Poena
- 319
Izgubio sam mogucnost da snimam 3g pozive na 4. 1 2. Sta raditi? XD
da li je neko mozda pokusao da ubaci neku karticu 64GB kapaciteta u Note?
zvanicno,kao nije kompatibilan,ali vidim da dosta ljudi po stranim forumima opusteno koristi kartice tog kapaciteta,samo prvobitno ih formatira
Mislim da nisam mogao da snimim fajl veci od 2GB. A NTFS moze sigurno. Nisam siguran da li JB podrzava ali postoje programi za to.
Uzgred, bolji je NTFS od exFAT-a.
mada,realno i koji ce ti fajl veci od 4 GB na mobilnom telefonu?
jedino ako bas hoces da imas neki full HD film koji zauzima 5,10 GB....ali neces moci ni puno takvih filmova i ostalih podataka da stavljas na karticu od 64GB
kupio sam ponovo GN i sad ne znam koja je zadnja verzija JB,trenutno je na njemu ICS 4.0.4 XXLRL i koji stock preporucujete?
Hvala
I 720p filmovi su veci od 4GB. A realno ti ne treba ni puno filmova, naprimer kad ides na put negde prebaciš 5-6 filmova pa kad ih odgledaš jednostavno ih obrišeš.
kupio sam ponovo GN i sad ne znam koja je zadnja verzija JB,trenutno je na njemu ICS 4.0.4 XXLRL i koji stock preporucujete?
Hvala
720p ispod 4GB ne priznajem za HD.ma kakvi.....ja skinuo 4-5 mojih omiljenih filmova u 720p rezoluciji u mkv formatu,i svi zauzimaju po 800-900 mb...
doduse,to je izgleda neka osakacena HD rezolucija,kompresija ili sta vec,tj nije kao prava,ali na ekanu note-a izgleda odlicno...
http://1337x.org/torrent/252640/0/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari