Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Slazem se. Preko 4.5h.. nema teorije.

Vama je nerealno 8h i 20 min ukupne ukljucenosti i za to vreme 5h i 20 min ekrana ??
Sad sam u njega prabacio data karticu tako da nema poziva i sms-a. A i sami znate da kad je crna boja na SAMOLED display-u da su tad pixeli ugaseni. A ceo dan sam proveo na TT sa dark modom. Indoor gde je svetlo slabo pa automacko osvetljenje je skoro na minimumu. Dobra je baterija ( standardna samsungova da se razumemo ) a i signal je uvek pun to puno pomaze. A i kad preko TT-a citate forume CPU bleji na 200MHz sa malim skokovima na 500 i 800 mhz. Sad mi je zao sto nisam uradio SS CPU Spy-ja...

Eh da se mogu docepati Note2 tu bi mi baterija trajala 11h screen on :D

EDIT: Danas i malo skidao torrente tako da u ove prethodne screenshotove ide i to:

http://forum.benchmark.rs/showthrea...net-u-Srbiji&p=3102229&viewfull=1#post3102229

Poslednja izmena:
Да брате нереално ;)
Ево о мом трошку шаљем ти мој моб на 2 дана. И ако извучеш више од 5 сати екрана задржи га, а ако не успеш, ти мени шаљеш твој, или бар батерију :D :D :D

Не кажем ја да ти то ниси урадио са твојим телефоном.
Кажем да је то немогуће урадити са мојим :D

Ipak istina je. Upravo sam proverio skida 10% na 1h screen ISKLJUCIVO na tapatalk dark temi. Kapiram da moze komotno 8 sati screen on. Mystery solved.

A sumnjali ste u mene... Ccccc

:D

Чек бре, о мојој дарк теми причамо? Дај да видим ѕѕ из tapatalk-a, да видим да ли мислимо на исто.

Evo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1354918946946.jpg
    uploadfromtaptalk1354918946946.jpg
    74.2 KB · Pregleda: 103
А ја сам мислио да не разликујем боје :D :D
Ово није црна :p Ал ако кажете да ово држи пискеле угшеним, ок верујем вам.

Nismo rekli da je crna, samo dark:) Sad na 45% baterije vec imam 3h screen on. Samo pusti screen awake i uspeces. @Pablo naravno da sam ti verovao.

^^
Cini mi se da je moja vise tamnija:

th_2012-12-07233812.png

Jeste. Tvoja je crna :)

Е па дај нам онда ту црну, не буди себичан ;) рекао је он одмах да је црна

Koja navigacija radi na JB preko celog ekrana?

Igo, copilot... Имам обе.

Jel mozes da mi posaljes link ili fajl na pm. Samo jos da nadjem mapu Portugala za iste.

Могу, само да одрадим upload.

Hvala puno na trudu i vremenu.

mozete li mi objasniti na koju foru sa tom crnom produzim bateriju. Imam note i brzo mi je pojede. Samo stavim crnu pozadinu ili nesto drugo. Nisam bas totalni laik, ali me ni mnogo ne zanima samo mi je bitna baterija.

pustite link za crni tapatalk. isto bi valjalo i za neki black theme brouzer.
imam u dolphinu night mode ali ocajno radi..

Nasao. 2.4.5 verziju.
Izaberes dark mode pa plavu temu i kad pita oces svetlu ili tamnu izaberes tamno i to je to :)

kako vam radi spikerfon? ima li nekih aplikacija ili podesavanja za to? posto kada prebacim na taj mod kazu mi da me slabo cuju.
i uopste, koji mikrofon radi kada je telefon na spikerfonu? :)

Meni spikerfin radi odlicno. Kontam da u spikerfon rezimu koristi gornji mikrofon. Ali nisam siguran jp

Gornji mic ti je za snimanje stereo zvuka i noise-suppression prilikom razgovora. Igraj se sa noise-suppression mozda ce bolje da te cuju.

Pozz drugari, imam jedan problem. Naime zvucnik telefona je poceo zadnja 2 dana da mi se mnogo slabo cuje kad razgovaram sa nekim. Nema drugih smetnji nego kao da je ton stisan. Proverih sve zivo ali je sve na max sa zvukom. U pitanju je prednji zvucnik. Jel ima neko predlog sta bi moglo da bude u pitanju? Evo sad sam primetio da i kad pustim na speaker-u dosta slabo tj jedva cuje. Znaci da nije zvucnik crko nego su neka podesavanja, tako barem ja kontam da je.

Poslednja izmena:
Ima li neko predlog za stabilan JB rom sa dobrom baterijom? Jel se isplati prelaziti sa dobrog ICS custom roma ili cekati nesto bolje-neki novi leak ili zvanicnu verziju?

Мени се до сада два пута десило да ultimate блокира из чиста мира и онда сем поновног флешовања ништа друго не помаже.

Pozdrav svima,od pre par dana sam presao sa gnex na note pa bih imao par pitanja za vas koji duze imate note:)
Imam stock ics rom koji je rutovan i imam emmc koji je known to be bad,ali sam uradio factory reset pre nego sto sam citao o tome,ali na srecu nisam doziveo brick bug,pa me interesuje kako je moguce da me je to zaobislo?:)
I interesuje me koji je jb leak najbolji i da li radi s pen?

Nazad
Vrh Dno