Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

update: (Ako nekog interesuje)

Posle 5 neuspesnih pokusaja stock ICSa preko Odina, tj uspesno odradi on flash ali opet zakuca na Samsung Logo-u.
Probao sam natrag na GB, ne znam tacno koja verzija. Isti slucaj, zakuca se na istom mestu.
Evo link koji me je spasao MIRROR sa prokletog Hotfile.com. Flash, uspeo je da prodje Samsung logo, ali je javio million gresaka na homescreenu. Odradio factory reset i to je to, sad radi.
Sad natrag na JB, od pocetka.

eybee1970jev klinac nije slomio telefon nego svoju ruku :/ ali, rezultat je da ce se na RR malo pricekti...

Pa svasta se moze procitati na tom xda... Ja sam preneo ono sto sam procitao.

Back to topic:

XXLS7:

- I'm surprised that no one noticed the infamous "black crush", and how it's "gone with the wind"!!! Yes guys, it's gone for good! I ran several tests where the black crush was simply intolerable previously, and I can't seem to find it anymore. This alone gives that ROM a 5 stars...

Ako je istina... Jel neko vec flasovao XXLS7 da potvrdi / demantuje ovo?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

..benih 5 sati sa svim mogucim ROMovima, zavrsih na poslednjem i da...vise se ne primecuje black crush.

Ali i dalje ne tako smooth :(

Poslednja izmena:
Ne vredi pokusao sam da slikam ali se nista ne vidi ;) Stvarno se ne primecuje.

Znam sta je black clipping ali nisam znao da ga jos zovu i black crash.Kod mene je isto tako vidljiv kao i na 4.0.3

Koji player koristite za mkv.Bs mi stuca kao lud isto i vplayer

Izgleda ovaj JB pravi problem.Svi su savrseno radili na ICS.Al izgleda su popravili black clipping.Popravili,al ne skroz ispravili.Sad je prisutan u vidu nekog suma al jako malo tako da,il sam se ja istripovao il su stvarno radili na tome.Kako vama baterija na ovom zadnjim JB traje.Ovo je bruka kako curi dok si na netu.A mozda sam se ja razmazio sa sgs3 i samsung tab7.7 koji su bili rekorderi pogotovo tab.Malo mi ga zao sto sam ga prodao :(

Postadoh i ja ponosni vlasnik telefona, moze li neko da postavi link kako da ubacim oficijalni Jelly Bean? Za rutovanje cu sam da se snadjem :D

Da citam sve teme od pocetka? Nemam ja vremena za to, zato sam i postavio pitanje ko moze da mi postavi link da to odradim, treba mi link za rutovanje i za ubacivanje oficijalnog Jelly Bean-a, ako neko moze pomoci hvala mu puno. :)

Da citam sve teme od pocetka? Nemam ja vremena za to, zato sam i postavio pitanje ko moze da mi postavi link da to odradim, treba mi link za rutovanje i za ubacivanje oficijalnog Jelly Bean-a, ako neko moze pomoci hvala mu puno. :)

Kakvog oficijalnog kad takav nepostoji ?? Postoji nekoliko leakovanih JB romova. Oficiajlni JB se ocekuje krajem decembra.

Aj ovako, ja trenutno imam ICS 4.0.4. ne bih ga menjao da nema neke odvratne ikone i brdo meni nepotrebnih programa posto je sa neke italijanske mreze...a root mi je potreban zbog nekih programa i ne bi instalirao custom romove...jel neki od safe karnela preporucljivo instalirati ako telefon koristi oficijalni rom ili to vazi samo za custom romove? Moze i neki link kako da instaliram oficijalni ICS sa normalnim TouchWiz-om a ne ovim s****m.

Poslednja izmena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 ovde nadji safe kernel za tvoj ics rom,flesujes ga preko pc odina,kada to uradis dobijas safe kernel i cwm,onda idi ovde http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1980549,skini ovo PhilZ Kernel XXLS7 NEW!
http://www.mediafire.com/?plg0vdjc7btai4d,i ovo https://rapidshare.com/files/3301912...4.1.2_beta.zip(OVO JE JB 4.1.2 LEAKED ROM)
Philz XXLS7 ROM kopiraj na sd card,ja sam prvo flesovao kernel preko cwm,zatim uradio wipe data,wipe cashe,wipe delvic,format data,format system,format preload,pa onda sa sd kartice flehovao rom.
tako dobijas JBrom koji meni radi extra.Ako ti nesto nije jasno pitaj.

Ok, probacu sutra kad dodjem sa posla pa javljam, hvala na odgovoru. Pozz

Ja kad trazih niko ziv da ostavi link :p dobro je videti da ima dobrih forumasa koji zele da pomognu

Nije to nista do tebe, ljudima nije zanimljivo da postavljaju iste linkove na svakoj drugoj strani. Nema losih ljudi na ovoj temi ;)

Na JB nema sanse da izvucem vise od 4h screen on, WiFi/2G on.

^^
Jel vam phone ulazi u DeepSleep ?? Nesto nevalja posto ja lagano izvucem 5h screen on.

2012-11-03014616.png
2012-11-03014630.png
2012-11-03014642.png

I to ako pogledate screnshotove i awake liniju videcete da ima nekih problema sa deep sleep ali nista strasno. Ona duza linija za awake na pocetku je online radio. One kratke kad je ekran ugasen nebi trebale da postoje, nesto ga "budi" iz deep sleepa bez potrebe.

EDIT:

RocketRom v3

V3 on monday based on ls7 and all working ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno