Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Zatvorili su PARANOIDANDROID temu. Tako da za sada nista od 0.3..

Mislim da necu nijedan ics rom za sada da flashujem..mozda neki od gb romova, samo da vidim koji..

Mnogo se vi tripujete sa tim flesovanjem. Stavis speedmod kernel i uzivas...

Mnogo se vi tripujete sa tim flesovanjem. Stavis speedmod kernel i uzivas...

Frka mi jer ne bih da se bakcem sa garancijom, a vrlo dobro znamo kako kod nas to ne ide bas lagano.

Inace, jel si probao criskelo's ics rom? Ili bilo ko ovde? Zanima me kakav je. Sta ti bese koristis, stock?

Zatvorili su je jer je u skriptama imao format komandu koja je mogla zeznuti ljude koji nisu flashovali sa gb. Sad je opet otvorena, podignut je 0.2a. Koliko vidim uskoro (veceras) ce se pojaviti i 0.3.

Zatvorili su je jer je u skriptama imao format komandu koja je mogla zeznuti ljude koji nisu flashovali sa gb. Sad je opet otvorena, podignut je 0.2a. Koliko vidim uskoro (veceras) ce se pojaviti i 0.3.

E! Nisam par sati gledao xda i odmah vest :))) Zahvaljujem

@Kudtihaex- ja sam ubacio onaj prerooted stock open europe rom, jel ok to ili da idem ispocetka onom metodom sto si ti koristio?

Ako si na bilo kom Gingeru rootovanom i imas CWM - nemas razloga za brigu. Ako ce 0.3 veceras, strpi se dan-dva da vidimo sta mu fali :)

Ako si na bilo kom Gingeru rootovanom i imas CWM - nemas razloga za brigu. Ako ce 0.3 veceras, strpi se dan-dva da vidimo sta mu fali :)

Mislim da ovaj nema to, tako da cu da uradim isto kao i ti. U pravu si za cekanje, ostavicu da se slegne dan-dva pa da flashnem..mada.. :) ako budem nestrpljiv, lako cu da ubacim drugi. Nadam se da ce da sredi ono sa lockscreen ikonama, korisna stvar. I jos samo ovo mi reci: tebi sad stoji counter 0 i nemas zuti trougao?

@cwelle: da ne postoji xda i custom romovi, verovatno nikada ne bih kupio android i ostao bih na nokia-i E71

Poslednja izmena:
Mislim da ovaj nema to, tako da cu da uradim isto kao i ti. U pravu si za cekanje, ostavicu da se slegne dan-dva pa da flashnem..mada.. :) ako budem nestrpljiv, lako cu da ubacim drugi. Nadam se da ce da sredi ono sa lockscreen ikonama, korisna stvar. I jos samo ovo mi reci: tebi sad stoji counter 0 i nemas zuti trougao?

@cwelle: da ne postoji xda i custom romovi, verovatno nikada ne bih kupio android i ostao bih na nokia-i E71

Nisam zut niti imam bilo kakav brojac, pise da imam Samsung binary.

Dobro, svako ima svoje :) necu nikoga da ubedjujem, samo delim svoje iskustvo koje je drasticno bolje u odnosu na stock. Plus, daleko sam veci ljubitelj AOSP/AOKP nego nekih kompleksnih frejmvorka poput Sense-a ili TW-a. Iskren da budem, sem MIUI-a na SGS2 nijedan drugi ANdroid telefon mi nije ovoliko dobro radio. Ja prezadovoljan :)

Nisam zut niti imam bilo kakav brojac, pise da imam Samsung binary.

To me interesuje. Bitno da je brojac 0 i Triangle away.

Veliki sa fan custom romova, ali uglavnom po pitanju toga koliko brze i bolje rade od stock, ali najvise volim stock iskustvo, da ne fali nijedna opcija. Medjutim, ovaj paranoid mi se bas svidja, pa cu malo da iskuliram f-je sa olovkom. Mada ima i custom romova da su zadrzali te funkcije, mislim da je criskelo-ov rom jedan od tih.

imam note nesto vise od 10 dana i totalni sam nob za android platformu,imam dva pitanja
-kada preko usb prikljucim tel sa samsung lcd c550,televizor prepozna telefon,ali mi prikaze poruku da na telefonu nema slika niti videa,u cemu je problem
-kako se radi share izmedju telefona i televizora,i jedan ni drugi mi prikazuju da nisu prepoznali uredjaj

iphone 3gs prikljucim preko usb kabla za televizor,i onda na televizoru preko njegovog media play pustam slike i video koje imam na telefonu,to nemogu sa galaxy notom

Izasao Paranoidandroid V 0.3, poveci je changelog, al ovo mi se najvise svidja "Speed improvements, all launchers are buttersmooth now" :D

Moje poštovanje drugovi,kupio sam Note od jedne devojke koja je uzela u Telenoru nov onako odmah iz radnje u ruke ali je zaključan...:mad:
Koliko košta otključavanje ili bih možda ja mogao sam da otključam tj. platim nekom kod za otključavanje...
Imao sam tako Samsung Omniu 7 kupio sam u radnji kod druga i bila je zaključana ali je on pozvao nekog telefonom rekao imei broj telefona i u roku od 15 minuta mi dao kod otkucao i gotova stvar...
Da li je tako moguće i sa Note...:D
Hvala unapred i veliki pozdrav...:wave:

Čitao sam u prethodnim postovima o brick-ovanju telefona na ICS 4.0 pa mi recite da li bih smeo update-ovati na 4.0 ili flešovati uopšte ili nije preporučljivo...:crash:
Hvala još jednom unapred...:wave:

Moje poštovanje drugovi,kupio sam Note od jedne devojke koja je uzela u Telenoru nov onako odmah iz radnje u ruke ali je zaključan...:mad:
Koliko košta otključavanje ili bih možda ja mogao sam da otključam tj. platim nekom kod za otključavanje...
Imao sam tako Samsung Omniu 7 kupio sam u radnji kod druga i bila je zaključana ali je on pozvao nekog telefonom rekao imei broj telefona i u roku od 15 minuta mi dao kod otkucao i gotova stvar...
Da li je tako moguće i sa Note...:D
Hvala unapred i veliki pozdrav...:wave:

Čitao sam u prethodnim postovima o brick-ovanju telefona na ICS 4.0 pa mi recite da li bih smeo update-ovati na 4.0 ili flešovati uopšte ili nije preporučljivo...:crash:
Hvala još jednom unapred...:wave:

ima na marketu unlock aplikacija, pogledaj sta i kako. Meni je sim free pa se nisam zezao sa tim.

Nemoj da updatujes na official 4.0 i da ostavis na tome. Moras bar kernel da promenis na kome je iskljucena komanda za erase. cwelle koristi neki speedmod. Ja sam stavio custom ics criskelo i nisam ni 10min koristio, zakinuo mi na boot ekranu pri restartu (al mislim da je lcd density aplikacija kriva) pa sad ubacujem paranoid v 0.3

Skroz je cool paranoid v3, instalirao sam ga juce ujutru i za sad sam zadovoljan :)

Sada sam dosao i ja da ga pohvalim. Sinoc sam instalirao, i bas bas je kul, a radi fenomenalno. Mnogo mi krivo sto nema s memo i kada uradis SS da ti otvori odmah editor pa da pakujes nesto, itd. U svakom slucaju, moje preporuke za rom. Zmija je. I da, ja nisam ubacivao thor kernel, samo sam instalirao rom pa gapps i to je to. Trenutno se nisam zezao sa voltazom, jer nisam menjao kernel.

Nisu. Za sada samo CM9 i njihov kernel, sve radi extra :) samo nemam snote, a bas sam ga koristio :/

S Note se i meni najvise svidja, najbolje lezi ovom uredjaju. Probao sam sve ove i nijedan mi nije ni blizu ovom.

Sto se tice official ICS-a, vec je receno da nije sredjeno, i to juce, tako da nema potrebe svaki dan isto pitanje. Znace se odmah kad srede, bice to velika stvar, posto vecina ljudi nece da budzi i flashuje

Nesto nam zatajila tema :)

Aj da pitam cisto- ubacio sam criskelo's v7 ics Rom (paranoid odlicno radi po pitanju brzine, ali je dosta funkcija izbaceno i ponesto ne radi pa sam zato ovaj stavio) i sad me zanima koja je procedura za ubacivanje drugog kernela? recimo speedmod? skinem i preko cwm ubacim? Jel se radi neki wipe, nesto?

Imas one clearing kernel skripte da skines, a ako ne nadjes samo wipe cache i dalvik

Nazad
Vrh Dno