Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Dva lika na twitteru mi rekose da je taj ICS LPY ok da se rootuje, ne znam nisam pametan

Tel je stvarno dobar, ali zbog ovoga ne bi uopste razmisljao o kupovini NOTE. Da zivim u strahu od bricka neka hvala.

Ma moze da se rootuje ics, nije problem, samo sto ja nisam hteo da se zezam zbog ovog brick buga jer nikad ne znas sta moze da se desi kad vec toliko stvari vec iskrslo. Koristi neku od proverenih metoda i kernela i trebalo bi da to bude ok. Mada mu nista nece fali ako malo iskulira sa gbom, taman da izgustira dok se ne popravi situacija sa brickovanjem koristeci oficijelni rom/kernel.

P.s. With great power comes great responsibility :D

Poslednja izmena:
@Vert- Evo citirao sam ti sa prethodne strane kako da se odradi. Ovaj rom bas fino izgleda, pa probajte od njega. ja cekam V 0.3 pa da se bacim na posao :)

@kudtihaex- sta kaze baterija? Jel se jos drzi kao na pocetku? Ako moze na 3G da izdrzi 24h sa sinhronizacijom, to je vrh. I da, zbog cega na xda thor ne prihvataju? Sta znaci to sto ne podleze General Public Licens-u?

I dalje drzi ok, 64% 20h proslo. Doduse imam svega 30 minuta displaya i 1h razgovora, sync i dalje aktivan na 3g + wifi upaljen sve vreme (svih 20h).

Poslednja izmena:
Da bi unlock sa Herloz treba da instaliram busybox?

Ne bih rekao. Cak i da treba, sam ce ponuditi pri startovanju.

Edit: Sad tek videh da pitas bas za onu riskantniju metodu. Da, Helroz-ova aplikacija zahteva busybox. Jesi li probao prvo sa Chainfire-ovom aplikacijom?

Poslednja izmena:
Ako je uspesno prosao Helroz, onda je sigurno otkljucan. On direktno prepravlja lock kod u nv_data.bin. Tako da si ti uspesno obavio posao. :D

Vrlo verovatno samo je HErloz unlock najrizicniji od svih dostupnih metoda.

Baci tu decju igrariju i instaliraj PA da vidis sta je ROM koji odlicno radi :)

Ja cekam 0.3 pa cu da roknem paranoid kad si ga vec toliko izvikao :)

Ne rece mi, sto je thor zabranjen na xda? Sta znaci to sa gpl licencom?

Ja cekam 0.3 pa cu da roknem paranoid kad si ga vec toliko izvikao :)

Ne rece mi, sto je thor zabranjen na xda? Sta znaci to sa gpl licencom?

Zabranjen je jer krsi GPL licencu time sto ne obelodanjuje source kernela.

Koristio sam PA duze vreme i definitivno nije fluidan toliko koliko ga ti predstavljas :) mada je cool fazon, ali meni fali snote, me razumem zasto se izbacuje to. Bez toga fon je =s2

Zabranjen je jer krsi GPL licencu time sto ne obelodanjuje source kernela.

Ahaa..sad mi je jasno sto je general public :d

Ne moraju da obelodane, bitno da radi :)

Off topic uopsteno @svi: dal mora da se koristi rec 'fluidan'? Stvarno zvuci da gore ne moze. Rec 'glatko' ili 'klizi' to savrseno pokriva. To je samo sugestija za lepse izrazavanje. Vidim kudtihaex je iskoristio zbog direktnog odgovora, pa zato kazem @svi jer se provlacilo vise puta.

Ne znam sta kod PA nije pod vinklu al' ajde :) SNote ne radi jer nema TW frejmvorka a i nije kao da nesto mnogo nedostaje.

Ahaa..sad mi je jasno sto je general public :d

Ne moraju da obelodane, bitno da radi :)

Off topic uopsteno @svi: dal mora da se koristi rec 'fluidan'? Stvarno zvuci da gore ne moze. Rec 'glatko' ili 'klizi' to savrseno pokriva. To je samo sugestija za lepse izrazavanje. Vidim kudtihaex je iskoristio zbog direktnog odgovora, pa zato kazem @svi jer se provlacilo vise puta.

Bas naprotiv, izuzetno je bitno da se obelodani. Da niko nista ne deli ne bi bilo napretka pa onda ni zajednica ne bi mogla da krpi Samsungove brljotine i rupe. Ne mozes ocekivati da dobijes ako nista ne das.

Fleshovao je CM9 sa ICS brickable kernela - ****ga... Da je fleshovao sa AOKP / AOSP na PA ne bi se to desilo. Sreca pa ce mu opraviti telefon za dz inace bi bilo veselo.

Sta mislite da li bi nasi zamenili?

Morali bi jer se to ne registruje kao fizicki kvar.

Ja mislim da je neko sa foruma nosio u onaj Samsungov servis s2 zbog onog problema sa kamerom i oni su rekli kao videce i cena mislim da je bila oko 40 eura sa ugradnjom?! Znaci znam da svuda u svetu su ljudi menjali jedino ovde se naplacuje... Zato me malo i ovo brine...

Jbm li ga, nije ti svejedno nikada kada flesujes. Ja sam na LPY od prvog dana i meni radi vrh. Nisam root odradio doduse. Mada nemam zadnjih meseci ni vremena da se bakcem nesto oko fona, najveci mi je problem baterija iskreno. Ako ostane kod mene verovatno cu naruciti jos jednu i to je to.

Vrh Dno