Za vikend ocito stize v0.3 sa malo unapredjenja. Mogu da potvrdim da Thor 0.12f nema problem sa SOD-om, bar ne kod mene.
Inace, My Story app koji dolazi sa stock ROM-om radi i ovde
Dakle, ko hoce da fleshuje proces je sledeci:
1. Stock GB, recimo KJ1
2. Zerg rush root
3. CWM -> prvo PA 0.2 (ili 0.3 ako se pojavi)
4. Gapps fixed (ima u PA temi, prvi post)
5. Reboot
6. Opciono, skinete Thor 0.12f, fleshujete iz CWM
7. Reboot, skinete Voltage Control
8. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27300841&highlight=ondemand#post27300841
9. Skinite i flesujte ICS modem, ja koristim CLP5
10. Ako imate probleme sa SOD, skinite Wakelock (Aquire Wakelock, Partial setting, apply on boot), reboot
I to je toJa sam sad napunio telefon do vrha pa cu da vidim kako ce da se ponasa.
@Vert- Evo citirao sam ti sa prethodne strane kako da se odradi. Ovaj rom bas fino izgleda, pa probajte od njega. ja cekam V 0.3 pa da se bacim na posao
@kudtihaex- sta kaze baterija? Jel se jos drzi kao na pocetku? Ako moze na 3G da izdrzi 24h sa sinhronizacijom, to je vrh. I da, zbog cega na xda thor ne prihvataju? Sta znaci to sto ne podleze General Public Licens-u?
Hvala puno. Samo jos jedno pitanje. Sad kad stavim ovaj GB KJ i odradim root + cwm posle normalno instaliram neki ICS rom iz cwm-a?
Da video sam da ne sme full wipe na CF root nego moram prvo da stavim Abyss kernel?Samo pogledaj u svakoj temi uputstvo kako se flashuje taj rom, sad sam gledao sve romove sa rejtingom preko 4.5 i svuda ima neki tutorijal. Ovo sto je kudtihaex pisao sto sam citirao je za onaj paranoid. Ne znam koji bi mogao da mu instaliras rom, koji je skroz bezbedan. Pazi samo kad radis wipe ili factory reset da mu ne brickujes mob.
Da video sam da ne sme full wipe na CF root nego moram prvo da stavim Abyss kernel?
Mislio sam ovaj rom da mu stavim
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654838
Da, video sam da skoro u svakom threadu za odredjeni rom pise da se ubaci taj kernel. Mozes da probas sa tim Rocketom, posto i nije izbor neki. Uglavnom se svodi na stunneer, rocket, ili paranoid. ***, imas sad da se cimas, iscitavas, posebno sa ovim brick bugom sto ima, pa treba biti oprezan. Dovedi prijatelja kod tebe da on kliktje na accept/ok/next/I agree![]()
Hhehe bio je tu, nego DL ovog KJ mnogo spor pa je otisao
Aj boze pomozi
Lol instalirao ovaj Rocket i sad telefon se upali i radi, ali se restartuje stalno...WTF!!! Sta da radim?
I jos jedno pitanje, kad budem radio unlock sa Herloz, jel mora da je kartica unutra ili ne?
Radio sam wipe pre instalacije sa abyss kernelom. Treba li wipe i posle?
Sad kad se vratim sa ICS na GB i flasujem official rom imam FC na sve strane, zato sto retardirani RocketRom nije dolazio sa Abyss kernelom i kad sam hteo da ga felsujem nije hteo.
Kad upalim fon sad na official GB nece dalje od welcome screena stalno FC svega i svacega. Dal mogu da udejem sad u obican recory (samsungov 3e) i da uradim wipe data/factory reset i onda da odem u DL mode i ponovo flasujem neki official rom? Jel sigurno raditi wipe data/factory reset na samsungovom kernelu?
Da sam znao da je ovako, samo bi mu rekao hvala i zdravo...
Flashovah ovaj KJ i sad mi tastatura pise "null null" WTF!
Uh sunce ti j***m. Matori mnogo hvala na ovoj pomoci. Frka mi je jer nije moj tel, a hocu da ucinim drugaru. Sva tri Galaxya i Galaxy tab koja sam imao/imam nikad nije bilo ovakvih problema.
Nista kad dodjem kuci udjem u recovery i odradim wipe data/factory reset na official GB romu, valjda ce nece vise biti FCa. Posle toga cu da stavim ovaj rom
N7000XXLPY---------4.0.3---------2012 May-----------N7000OXALPY--------Open Germany-------------------------------
I onda ovo za root
•Download the [CWM zip] and put in your Ext SDCARD ] And [ SUPERSU-Busybox-Installer.zip] to SD card (internal memory)
•Reboot to recovery.
•Choose apply update from external storage. (use vol up/down to select, power to enter)
•Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear.
•Choose install zip from sdcard (Now use touch function to select choice)
•Choose and Install SUPERSU-Busybox-Installer.zip
•Reboot
•You are done and now your device is Rooted
Jel ovo ok?
Posle toga onda stavim neki custom rom?
Uh sad si me zabrinuo. Posto svi custom ICS romovi uglavnom traze da na njih ide sa ICS stock LPY...nista onda cu da mu stavim neki official GB i da ga rootujem, unlock pa nek se igra...Ma nije frka, samo uzivaj.
Sto se tice ovog ics roma oficijelnog, ja sam bio na njemu i radio je fino, ali tu je brick bug pa nisam hteo da se zezam i vratio sam na gb. Ako ipak odlucis da ubacis taj ni slucajno nemoj nikakvu vrstu formata i wipe-a da radis da ne nadrljas, a takodje ne smes ni velike fajlove da kopiras na fon pa da brises. Bas zbog tih svih zezancija nisam rootovao ics, vec samo gb. I nemoj nakon tog icsa da flashujes custom ics, posto svi naznacuju da se flashne neki gb rom pa odatle sve da se krene. Uradi ti wipe na gb i ima da propeva, pa onda uzmi neki drugi custom rom i shibni sa GBa, mora da radi.
Tel je stvarno dobar, ali zbog ovoga ne bi uopste razmisljao o kupovini NOTE. Da zivim u strahu od bricka neka hvala.Jel moguce da je tako losa podrska za Note? Da jos uvek moras da pazis na taj wipe bug? Razmisljao sam da uzmem note, ali kad vidim ovo bas mi se i ne uzima... Uvek radi wipe svega, jer hocu cisto da mi bude sve pre instalacije + jos prebacujem velike fajlove (2gb ponekad)...
Jel moguce da je tako losa podrska za Note? Da jos uvek moras da pazis na taj wipe bug? Razmisljao sam da uzmem note, ali kad vidim ovo bas mi se i ne uzima... Uvek radi wipe svega, jer hocu cisto da mi bude sve pre instalacije + jos prebacujem velike fajlove (2gb ponekad)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari