Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Najveca sto moze rezolucija da bude je ona sto ide u Sensation, ja vecu od te (Igo) nisam video...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Igo za note jos nema. Ima opcija da se skine 960 verzija, ima crne strafte, nije bas full screen ako je neko bas pi*ajzla, ili sve lepo radi.

Najbolje od svega je sto radi touchwiz launcher 4.5 beta 22, koji kad se manuelno instalira u system/app folder jednostavno leti. Takodje, tw4.5 daje na noteu mogucnost umesto default 5x5 (na s2 je 4x4) ikonica poveca na 6x6 sto na brutalnom note ekranu apsolutno ima smisla. Must have za note usere.

Ajde ako ti nije problem reci koja je to verzija iGo? Hvala.

Pretpostavljam 8.4.3 verzija tu imam i ja za SGS2, samo se menja onaj data.gro fajl za razlicite rezolucije u ovom slucaju 540x960

Yaay,svaka cast.check rom+ics domination=WIN,kao i na SGS2

Jel postoji neko resenje za eho prilikom poziva,cesto se desi i da me ne cuje onaj koga zovem,a ni ja njega.I takodje za restartovanje iz cista mira? Ovo nije normalno koliko problema ima.

Ciao svima.
Evo i mene u Note svetu.

Da li neko zna koje in ear headphone sa kontroloama i mic-om će raditi na Note-u sem njegovih iz qtije?
Ima li neko informaciju da li Monster Beats Tour rade? na netu dobijam dosta oprečne info. radi ovo ne radi ono, ne radi-radi.

P.S.
Što ima tako malo aktivnosti na ovom Thread-u? :(

Poslednja izmena:
U suštini sve koje rade na iphone-u bi tebalo da rade i na androidu. Ja sam kupio jabra slušalice i daljinac lepo radi.
Što se tiče ti beats modela, uvek možeš da kupiš bolje za te pare.

Hvala.
Kako znash da ima bolje za te pare onda? :)
Čitao sam to baš malo pre, ne želim da zvučim prepotentno ali njima je philips i 50e za sluške vrh.
Nego da se vratimo mi na temu.
Kažeš jabra sa kontrolama radi? Koji je model? da vidim šta ima od kontrola?

------------------------------
izvinjavam se zbog off-a

Pozdrav svima od bivseg vlasnika SGS2 a od danas GNotea. Muvacu se tu po threadu.

Jel neko uspeo da nadje iGo navigaciju za Note?
Takodje interesuje me dal je neko nasao realnu primenu ugradjenog barometra?

Barometar...
...The error margin for the Z-axis with GPS is quite high, but combined with atmospheric pressure readings from a barometer, the accuracy can be increased dramatically...

Ja koristim nDrive 11 i radi mnogo bolje od Igo-a. Dokazano na HD2 i sada na Note
-full screen bez problema, od ivice do ivice
-mapa SRB (odlična)
-POI SRB
-Voice SRB
-SpeedCam SRB
...

@ Mishans Mozesh li objsniti ukratko postupak instalacije nDrive 11 , za koji si dao savet da je najbolja navigacija za Samsung Note?

Pozdrav

@ Mishans Mozesh li objsniti ukratko postupak instalacije nDrive 11 , za koji si dao savet da je najbolja navigacija za Samsung Note?

Pozdrav

može

@ Sveki
download nDrive11 (cracked for android)
install nDrive11
start nDrive11 (pustish ga da uradi download nekih 30-40mb)
download maps nDrive11
rename file .exe u file .rar
nađeš folder sa mapama i prebaciš mapu koja ti odgovara u install... nDrive11 dir na Note-u.

Izvinite nisam Vam baš dobro i razumljivo objanijo postupak install nDrive11
Evo kako treba:
1 - Uninstall any previous version of the NDrive.
2 - Backup the NDrive folder in the memory card to your PC.
3 - Delete the entire NDrive folder in the memory card.
4 - Install the apk file.
5 - Open now the program and use wi-fi (preferably) to download a few tens of MB files (including voices and alerts). Accept with «Yes» for this(these) first(s) time(s) to the question «Do you wish to transfer your purchases?».
6 - Copy the maps to maps folder. Done.
7 - In the future, just ignore initial question «Do you wish to transfer your purchases?»
8 - If necessary to get voices or alerts: Menu>Store>Alerts or Voices>(choose country)>Get

-----------------------------------------------------------------
mole se moderatori da izbrishu moje postove 590 i 591. Hvala.

Poslednja izmena:
@LazaNS-polako strpi se najavljen je za mart ;)

Pa realno sramota da se ceka toliko.
Ovo im je najjaci telefon i oni se tako zamlacuju i toliko otezu.
Nije to samo sto se toliko ceka ICS, nego sto sadasnji software nije dovoljno stabilan a oni nikako da se udostoje da srede probleme (sto ocekujem sa ICS).

ne verujem da ce prvi official ics romovi biti stabilniji od zadnjih official gb romova..

Lazo, samsung smatra da im je najbolji telefon gs2 i tako ga tretiraju jer će ga i najviše prodati, koliko god note bio dobar.

Nema sanse da ce biti stable toliko... mozda tamo neka 4.1.8. verzija, imaju oni jos dosta da peglaju... Mislim rekli su da ce baterija biti bolja zbog optimizacije barem 20-25% i kao jos mnogo poboljsanja... Iskreno, ja ne vidim nikakva poboljsanja, sem da je gmail, gallery i gtalk drugaciji ostalo sve isto...

Uzeh ovu karticu od 32GB za prvobitno Galaxy S2 a sad mi je u Note-u. Kartica razvaljuje! Ono sto je najbitnije, nije preskupa (zamislite Iphone sa dodatnih 32GB :)) a podrzava fullhd capture sa kamere bez ikakvog seckanja. Znaci, za kameru uopste ne morate da koristite internu memoriju, nego sve bacate na sd karticu. Takodje, podrzava i pustanje fullhd filmova bez ikakvog seckanja, tako da i sve klipove-muziku-multimediju mozete slobodno stavljati na novih 32gb. Brinuo sam dal ce class4 brzina na koju je deklarisana kartica biti dovoljno brza za snimanje u full hd, ali nije bilo razloga za brigu - radi ko sat. Sve preko class4 vam je cisto bacanje para. Takodje, podjednako dobro radi i na S2 i na Note-u.

Lazo, samsung smatra da im je najbolji telefon gs2 i tako ga tretiraju jer će ga i najviše prodati, koliko god note bio dobar.

Pa mnogo nesto reklamiraju Note u zadnje vreme, tako da ne znam vise sta misle. U svakom slucaju najbolja reklama bi im bila ICS :)

Medjutim, iako im je SGS2 najbolji opet vazi isto, ni za njega jos uvek nema ICS i ako sam dobro shvatio (mada nisam pratio u zadnje vreme vec me samo nervira sto nema nista) ICS za SGS2 i Note ce se pojaviti istovremeno.

Nazad
Vrh Dno