HAD
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.07.2008
- Poena
- 319
Lazo, samsung smatra da im je najbolji telefon gs2 i tako ga tretiraju jer će ga i najviše prodati, koliko god note bio dobar.
I moja baba smatra da je nokia 3310 najbolji...taj joj najvise paše
Lazo, samsung smatra da im je najbolji telefon gs2 i tako ga tretiraju jer će ga i najviše prodati, koliko god note bio dobar.
Kazi babi da nije IN
I moja baba smatra da je nokia 3310 najbolji...taj joj najvise paše![]()
Zatim za bateriju apsolutno nije tacno, iz mov iskustva a i po svim testovima na netu baterija na Note kada se koristi (sa upaljenim ekranom) traje krace nego na sgs2.
Za boje ekrana se slazem, za gps pogotovo(ubija kako radi), zvuk je mislim isti.
Jeste lepse izgleda note, kvalitetnije, al opet ako stiskas zadnji poklopac na note on krcka i zvace sto nije slucaj na sgs2, tj pre svega ne ispusta nikakve zvukove (uvija se malo).
zatim Noteu zna da nestane memorije pa da pogasi mnoge aplikacije u pozadini, browser se srusi ponekad... Fali mu memorije bez sumnje, ima vecu rezoluciju a isto memorije ili neki memorijski problem al trosi je mnogo vise a ima je isto.
Zatim na sgs2 je sve savrseno glatko i tecno dok note zna da zapinje samo tako, nisu tako tecne animacije (al se ovo sredi smanjivanjem home screenova sa sedam na pet, medjutim kod sgs2 je sve super i sa sedam),
Do skora si koristio SGS2 i sad ga pljujes na sva zvona kao da je najlosiji telefon na svetu...
Zaboravio si da je SGS2 proglasen za najbolji telefon godine...
S2:
Up to 710 h (2G) / Up to 610 h (3G)
Talk time Up to 18 h 20 min (2G) / Up to 8 h 40 min (3G)
Note:
Up to 960 h (2G) / Up to 820 h (3G)
Talk time Up to 26 h 10 min (2G) / Up to 13 h 30 min (3G)
Po svim relevantnim testovima i komentarima na xda, a i iz mog iskustva, note jede s2. Znam tacno sta sam mogao sa s2 i kolko sam mogao da izguram a sta sad sve izguravam sa noteom.
Sluske:
S2 sluske
Note sluske
http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Headphones-For-Galaxy-Note-N7000-i9220/250944410608
Ne mislis dobro. Kao neko ko intezivno koristi telefon za slusanje muzike, odgovorno tvrdim da note jede s2 a misle i oni: Link
Cekaj oces da kazes da je note odradjen losije od s2? Svasta. Ovo "zvakanje" nisam primetio. Probaj pravilno da stavis poklopac.
Ne znam na kom si "romu" ali meni se ovo nije desilo ni jednom na stock-u.
Ovo sam koristio na s2 a sad koristim na noteu i nisam primetio taj tvoj problem? Link
Ako ne znate da vozite porsche-a, to ne znaci da je porsche losh auto.
Inace, slazem se sa ovom analogijom oko bmw-a.
Ne pljujem ga, samo sam objektivan. Pogledaj moje postove od prvog dana u s2 temi. Od prvog dana sam kukao na ekran, kolorit i "preprzenost". Da je s2 najbolji android telefon u klasi, to niko ne spori. Ali da je note klasa iznad po svemu, to je jednostavno cinjenica.
Ajde Bozo smiri se. Da su neki drugi dali slicno misljenje kao ti, a ima dosta velikih poznavalaca na ovom forumu (Gizmo, Kutija, Djura...) pa i da razmislim, ovako, svakom je svoja krava...
Jel postoji nacin da se kalibrise ekran da bude manje "preprzen"? Ajde svaricu i preprzenost boja nekako, medjutim ubija me kad su crne scene, svi su crnci u tunelu, fale nijanse crne. Kao da je kontrast na max. Jel moze nekako da se smanji taj kontrast?
Bez dileme pri koriscenju ekrana baterija na note krace traje. Oni podaci sto si nace su za standby i razgovor i naravno da je note bolji jer ima vecu bateriju, ekran ugasen a sve ostalo manje vise isto trosi. Medjutim kad dodjemo do koriscenja ekrana onda je situacija ovakva :
http://blog.gsmarena.com/motorola-droid-razr-maxx-battery-trial-is-over-meet-our-new-champion-test/
Excellent audio output
Unsurprisingly, the Samsung Galaxy Note passed our audio quality test with flying colors. It couldn't beat the Samsung Galaxy Tab 10.1, but it did better than every other Samsung device we have tested.
As you can see there's nothing to frown at when the Galaxy Note is connected to an active external amplifier. We were somewhat surprised by the low volume levels, but the output couldn't be any cleaner.
We were also pleased to find out that there is only slight deterioration when headphones are attached. The stereo crosstalk reading took the biggest hit, but the intermodulation distortion and frequency response stayed very good earing an excellent mark overall.
Check out the table and see for yourself.
Things aren't as impressive when you plug-in a pair of headphones. Stereo crosstalk, which increases rapidly, volume levels decrease and intermodulation distortion starts creeping in. The general result is still decent, but we've certainly seen better here.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari