Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

niko nista da mi kaze za navigaciju ? niko je ne koristi ?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]-LNoWfP5kxs&feature[/YOUTUBE]

Svaki telefon je neprihvatljivo debeo posle ugradnje Mugen baterije, ali zato da traje traje. :)

Kako onaj drzi olovcicu, k'o nogama! :D:D:D

Svaki telefon je neprihvatljivo debeo posle ugradnje Mugen baterije, ali zato da traje traje. :)

Pretpostavljam da ce se i puniti duze?

Inace, imam jedno pitanje za korisnike Note-a, da li koristite telefon za citanje, npr doc(x), pdf dokumenata? Ako je odgovor da, kakav vam je, iskreni, utisak?
Da li je dovoljno vidljivo u odnosu na tablete od 7" npr?

Treba da nabavim u nekom skorijem roku tablet na kojem bih drzao prezentacije i predavanja(u 99,9% slucajeva bih samo citao sa uredjaja) a posto mi treba i novi telefon, Note bi bio idealan 2in1 uredjaj, pod uslovom da moze da zameni tablet.

Ja sam u jednom trenutku imao i sgs2 i htc Flyer, i prodao sam oba ds bih pazario note. Naravno, nijednog trenutka se nisam pokajao...

Baterija me je prijatno iznenadila, jer ja zaista prilicno koristim note za pozive, ali najviše za konzumaciju raznih sadržaja uključujući i web, ali i office fajlove, pdf, e-book formate...

Hvala na odgovorima, medjutim, ja nemam problema sa citanjem pdf materijala na SGS ili cak iPhone 4/4S telefonima, kao ni sa web-om, pa samim tim, pretpostavljam da na 5.3" ce celo to iskustvo biti drasticno bolje. Ono sto mene zanima je citljivost sa neke, malo vece, udaljenosti?

U svakom slucaju, sutra cu da prosetam do nekog trznog centra i da pogledam telefon izbliza i da vidim svojim ocima ono sto sam, i vas, pitao. :)

[offtopic]Dilema mi je iPad(prva verzija, osnovni model, polovan) + Galaxy R za isto novca koliko i Note. Tu se dvoumim... [/offtopic]

Poslednja izmena:
Jel pazario neko flip futrolu? Samsung u Ušću i Delta City-u nema, a rekli su mi ni da ne znaju kad će i da li će uopšte dobiti.
Jedino što sam našao da jedan momak prodaje u oglasima.

Za sada: Navigon Europe 4.0.1

Још увек лоша мапа Србије. Нпр Булевар Арсенија Чарнојевића без бројева, најновија мапа наравно 2012 Q1. Могу мислити шта је са неким мањим улицама и местима.

Koje je ovo zatupljivanje sa crtanjem na telefonu, katastrofa, za napaljene frikove.

Ni meni nije jasno kome to treba.

Pozz,svima.Koji je najbolji rom za sg Note? I ako moze link sa XDA

Video sam neke promocije za note sa ces-a. Oni nisu normalni. Tipa: "feel free, it's galaxy note!" :) ili "this is the first phone that replicates the tactile artistry of pen and paper." :D

Ahaha

---
desire

posto je xda trenutno out of service, kako unlockovati note? :)

Dobro veče,
telefon sam uzeo danas kod Vipa i hteo bih da ga Unlock-ujem, xda danas neradi pa bih bio zahvalan da mi neko objasni kako to mogu da uradim.
Unapred hvala

Izvinjavam se nisam video da je pitanje već postavljeno

Poslednja izmena:
Uspeli smo da otključamo sa "Galaxy_S Unlock" App By HELROZ
Pozdrav

Jel neko uspeo da nadje iGo navigaciju za Note?
Takodje interesuje me dal je neko nasao realnu primenu ugradjenog barometra?

Nazad
Vrh Dno