Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

@ Proday,
Izvini ,molim te odakle ds skinem ikonice ?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li znate koji je najbolji CSC kod za updateove? Imam Telenorovu verziju, još uvek je januarski sigurnosni peč

Da ubacis i nemaca cim upalis telefon i stavis nasu karticu pisace ti ako si npr vip korisnik BTU/SEE/TOP ili BTU/TOP/TOP........nije vise kao nekad sto smo ubacivali sta smo hteli i stizao nam OTA update....sad recimo da ubacis nemca moras rucno update da ubacujes, neces dobijati OTA. Jedan dan sam pokusao sve moguce nacine da ostane nemac al cim se konektuje ili ubaci sim prebaci nas region.
Tako da je sada najbolje da se skine pomocu programa SamFirm uvek skida poslednji update, cist SEE, on je za nas region, i sto svima savetujem kad se vec zezate ubacite cist CSC ne "Home CSC", jeste da brise sve iz telefona al nema "repova" predhodnog firmware, tako da pre svake akcije uradite backup podataka, slike, imenik, poruke....i da se vrati samo imenik, slike, poruke, programi svaki ponovo da se skine i instalira, onda tel radi kako treba.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ja koristim ove ikonice nisu lose uopste.

Screenshot_20190412-165012_Galaxy Themes.jpg

Nisam stigla, sad cu.
Jel idem vol up+bixby i power u isto vreme , i pustim kad se pojavi mali android ?
Nadam se da necu nista da zaznem..

Uradicu i jedno i drugo. Nemam jos nista posebno instalirano, nisam imala vremena od posla [emoji20]
A sta je tacno wipe cash partition?
Mislim sta brise posle factory reseta?

Poslednja izmena:
Nisam stigla, sad cu.
Jel idem vol up+bixby i power u isto vreme , i pustim kad se pojavi mali android ?
Nadam se da necu nista da zaznem..

Volume down + bixby. Posle 3 sekunde samo ubaciš usb.

Odakle skidate wallpapere za telefon? Iz neke aplikacije ili sa googla?
Hocu neke dobre da nadjem a besplatne?

Ne zelim da menjam themu tj. ikonice..

Probaj QHD Wallpapers. Imam svašta.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ko koristi Good Lock, ako niste videli, izašle su dve nove aplikacije (NotiStar i Nice Shot).

Dobre su, malo "novih" funkcionalnosti.

Prva omogućava da se prolazi kroz notifikacije na zaključanom ekranu (gotovo isto kao na Epl uredjajima)

Druga je kao screen recorder (napokon zvanično i samsung da omogući to).

Prvo videti slike.

Sta znaci ova prva ikonica pod 1?

Ovo pod 2. Living room mi se pojavljuje i kad sam kod kuce i kad sam na poslu. Ne znam koji je to tv. Kako da saznam?
409ba409c2b5bc5dda86467ae0d59a88.jpg

Prvo videti slike.

Sta znaci ova prva ikonica pod 1?

Ovo pod 2. Living room mi se pojavljuje i kad sam kod kuce i kad sam na poslu. Ne znam koji je to tv. Kako da saznam?
409ba409c2b5bc5dda86467ae0d59a88.jpg

Ovo prvo to je data saver , isključi i nestace...

F1

Od kad stavih aprilski update telefon se primetno više greje kada se igra na istom i/ili puni [emoji20]

Mene ubi adaptive brightness, smanjim na minimum, ali ne hebe zivu silu, u mracnoj sobi moram da ga iskljucim pa rucno na minimum. Jel ima neko slicne probleme? Pocelo od 'aprila'.

Ja od prvog dana imam taj problem sa adaptiv b, i btw, još sam na januarskom. Telenor....

Mene ubi adaptive brightness, smanjim na minimum, ali ne hebe zivu silu, u mracnoj sobi moram da ga iskljucim pa rucno na minimum. Jel ima neko slicne probleme? Pocelo od 'aprila'.

Evo mene sada baš to zeza. Takodje od aprilskog. Resetovao i šablon, ali ne vredi mora ručno.

Pa dobro, barem nije premium telefon od soma evra, pa da se osecas ko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sto ti elementarna funkcionalnost ne radi kako treba, vec telefon pokusava da ti spali oci...

Nešto mi u zadnja 3 dana "jede" nenormalno bateriju.. jutros u 06h bila 100%, sad je na 37 a nisam se koristila mobom kako inače znam i kakl je znala tada do navečer biti čak i za drugi dan ... Dešava li se još kome ili imam nešto što troši... Nisam instalitala nikakvu novu app.. hvala puni

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk

Mozda nisi instalirala neku novu app, ali jesi azurirala sto moze da pravi problem ako je los update bio neke aplikacije.

Probaj obicnim restartom uredjaja.

Jel vas zezaju Telegram obaveštenja od skoro? Probao sam reinstall i proverio da nije na listi optimizovanih app i ne vredi, i dalje zeza [emoji2955]

Ubacio sam note 9 kao potencijalnu zamenu za mate 10 pro, i evo na poslednjoj strani samo kuknjava :D

Šta se do sada iskristalisalo kao najveće mane telefona i kako šljaka baterija? Kontam da ste već pričali o svemu tome, al nema šanse da čitam 200 strana, razumite me :)

Ne valja ništa, drž' se ti havajca ;)

Ubacio sam note 9 kao potencijalnu zamenu za mate 10 pro, i evo na poslednjoj strani samo kuknjava :D

Šta se do sada iskristalisalo kao najveće mane telefona i kako šljaka baterija? Kontam da ste već pričali o svemu tome, al nema šanse da čitam 200 strana, razumite me :)
Odličan, nema mana. Baterija ok ali lošija od mate 10 pro nekih 15-20%. Uzmi tel i uživaj, vidim da mu je poprilično i pala cena već po oglasima.

Poslednja izmena:
Jel vas zezaju Telegram obaveštenja od skoro? Probao sam reinstall i proverio da nije na listi optimizovanih app i ne vredi, i dalje zeza [emoji2955]

Mene zezaju notifikacije općenito na aptil update-u na pixelu, sad neznam dali je note dobio već taj update, tako da vjerujem da je do toga, ne do same aplikacije, jer sam vidio da se još ljudi žali.

Mene nervira sto nigde ne mogu da nadjem samsung rugged case.
Vidim da whitedome ima akciju u usa, jel neko uspeo preko njih da naruci ili moze samo sa mobilefun uk

@Proday što se tiče baterije, sve što me zanima je da mi izgura dan od 8-02 ujutru, a umem solidno da drndam clash of clans i clash royale, tj svaki dan po malo. Ne zanosim se o dva dana, to mi je jedino merilo.

@dule2303 Zar ti nisi uzeo p30 pro, ako si toliko siguran da je note bolji, od kud nisi uzeo njega, zbog cene ili?...

Nazad
Vrh Dno