@ Proday,
Izvini ,molim te odakle ds skinem ikonice ?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Volume down + bixby. Posle 3 sekunde samo ubaciš usb.Nisam stigla, sad cu.
Jel idem vol up+bixby i power u isto vreme , i pustim kad se pojavi mali android ?
Nadam se da necu nista da zaznem..
Ovo prvo to je data saver , isključi i nestace...Prvo videti slike.
Sta znaci ova prva ikonica pod 1?
Ovo pod 2. Living room mi se pojavljuje i kad sam kod kuce i kad sam na poslu. Ne znam koji je to tv. Kako da saznam?
![]()
Evo mene sada baš to zeza. Takodje od aprilskog. Resetovao i šablon, ali ne vredi mora ručno.Mene ubi adaptive brightness, smanjim na minimum, ali ne hebe zivu silu, u mracnoj sobi moram da ga iskljucim pa rucno na minimum. Jel ima neko slicne probleme? Pocelo od 'aprila'.
Ja imam problem sa wapp-om, odjednom ne download-uje slike i video.Jel vas zezaju Telegram obaveštenja od skoro? Probao sam reinstall i proverio da nije na listi optimizovanih app i ne vredi, i dalje zeza [emoji2955]
Odličan, nema mana. Baterija ok ali lošija od mate 10 pro nekih 15-20%. Uzmi tel i uživaj, vidim da mu je poprilično i pala cena već po oglasima.Ubacio sam note 9 kao potencijalnu zamenu za mate 10 pro, i evo na poslednjoj strani samo kuknjava
Šta se do sada iskristalisalo kao najveće mane telefona i kako šljaka baterija? Kontam da ste već pričali o svemu tome, al nema šanse da čitam 200 strana, razumite me![]()
Jel vas zezaju Telegram obaveštenja od skoro? Probao sam reinstall i proverio da nije na listi optimizovanih app i ne vredi, i dalje zeza [emoji2955]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari