Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

1. Zavisi od tvojih potreba, ima ih odosta i možeš instalirati na drugim telefonima kao npr. Samsung Health.
2. Najbolje YT ispratiti, ima trikova i saveta. Što se tiče tastature, google tastatura može da pomera i briše reči pomeranjem prsta po tastaturi, uglavnom koriste google ili swiftkey na androidu.
3. Meni TT za neke forume radi odlično, negde ne. Uglavnom izbacujem TT i sve više koristim njihov Internet + blokator i rešen problem sa reklamama. Nekako mi je lepše vratiti se na pretračivač trenutno.
Zvučnik je meni definitivno jači na Note 9 u odnosu na iP7/8, i u toku razgovora i na spikerfonu.

Poslednja izmena:
Koja je razlika u realnom koriscenju izmedju exinosa i Sdragona? n9 kod nasih operatera je sa 845 ili exinosom? i jel ide samsung silikon u kutiji ili je za strana trzista samo.

Definiši realno korišćenje!? Bilo je već reči na tu temu u više navrata na forumu u svim novojim samsung flagship temama. Kod nas tj u evropi i okolini je exynos i ne nema silikon niti bilo kakve zaštite nažalost.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Naravno da jeste, ispada da je po testovima sa neta snapdragon bolji po performansama i bateriji od exynosa ali kod nas se tesko nalazi i skuplji je.

Ma ok je. Sve su to nijanse koje malo kome znače. Ne treba se opterećivati koji je procesor. U stvarnom i realnom radu, ovaj je savršen.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

^ slazem se u potpunosti, imao sam s8+ sa oba procesora i jedinu razliku koju sam primetio je bila malko bolja baterija.

Prosecnom, regularnom korisniku ne znaci nista koji je soc u pitanju.Medjutim ko bi da koristi telefon na napredniji nacin, da ima pristup svemu, da mu rade aplikacije poput network signal guru, razni modovi i sl.(takvih je realno malo) ima samo jedan izbor qualcomm i samo qualcomm.

Evo baterija na sd845,na piti ce to biti jos bolje ,sa eq nisam mogao da izvucem
bb1f1f4e15a6d2eb874eff72272e0a6a.jpg

Sent from my SM-N960U1 using Tapatalk

To ce na pie kod tebe ce biti barem 7.5h sot

Poslednja izmena:
Manje-vise redovno prebacujem 7h na Pie, clean install, mahom wifi, manje 4g, ocajan signal i laganija upotreba.

Radi li nekom gcam kako treba,ako da moze li samo naziv verzije naci cu sam.

Danas sam malo slikao po mraku i desava se kad slikam i kad kliknem da vidim kako je ispala slika, ona je super osvetljena bas onako kako treba da bude.
A kad izadjem iz kamera app i udjem u galeriju da vidim sliku ona je mnogo tamnija.

Jel to tako treba? Verujem da je upaljena neka opcija? Evo "tamnijih slika" u prilogu.
ba88a135fbd5498db0ea5a85bc0a134f.jpg
1429bceb162115ec014faf6d6e1dade0.jpg

Počeo da baguje fingerprint senzor... [emoji23][emoji23] Ajmo sledeće...

NOTE 9

Izgleda ću stvarno morati opet factory...

NOTE 9

Je l se nekome dešava, ko koristi aplikaciju KP, od prelaska na Pie da mu se telefon enormno greje prilikom korišćenja aplikacije?

Poslednja izmena:
Nop.

Kicba@ kad udjes u kameru tel digne osvetljenje na max, a i u galeriju kad udjes iz kamere on i dalje drzi max. Kad izadjes pa udjes samo u galeruju on osvetljenje drzi kako si ti podesio pa se zato tripujes da su svetlije slike. Na piti sam primetio da iako je sve oko baterije na off on poubija skoro sve app, a KP obavezno ugasi iako sam podesio da bude izuzet od optimizacije...

Hvala na pojasnjenju [emoji4]

Definiši realno korišćenje!? Bilo je već reči na tu temu u više navrata na forumu u svim novojim samsung flagship temama. Kod nas tj u evropi i okolini je exynos i ne nema silikon niti bilo kakve zaštite nažalost.

Na žalost...
P. S. Isprazni inbox

NOTE 9

Kako namestiti da viber poruke izlaze na lock screenu od leve do desne ivice,i da se vidi prva dva reda poruke,trenutno je samo ispod sata oznaka viber poruke.

Kicba@ kad udjes u kameru tel digne osvetljenje na max, a i u galeriju kad udjes iz kamere on i dalje drzi max. Kad izadjes pa udjes samo u galeruju on osvetljenje drzi kako si ti podesio pa se zato tripujes da su svetlije slike. Na piti sam primetio da iako je sve oko baterije na off on poubija skoro sve app, a KP obavezno ugasi iako sam podesio da bude izuzet od optimizacije...
Jesi li vraćao na fabriku? Ja nisam. I kod mene ubije tokom noći šta ostavim. Ima opcija zaključaj pa ću videti. Neprijatno iznenađenje sa ubijanjem app, na v8 nije.

Jel ima nekih problema ili bagova u roamingu sa koriscenjem dve kartice,jel obavezno da sa sim 1 mora data ili je moguce birati sa koje ide,imam dva broja glavni je Telenor,a planiram da kupim vip prepaid broj jer imaju 1gb za 800din u zemlji koju idem,jel ima neko iskustva

Nema bagova nikakvih. Ubacis karticu sa internetom i stavis sa nje da vuce net. Ja tako koristim kad idem u Cg. A idem bas cesto...

Nazad
Vrh Dno