O čemu pričaš, sve s normalno rotira... Vrv si zagasio opciju u quick toogles.Glupost što nema više automatska rotacija nego moraš da stisneš ono malo g.... Naravno da ako sam okrenuo telefon u nekoj app hoću da se rotira. Pogotovo YouTube i slične.
NOTE 9
Na Pie? Kod mene ne. U svakoj app izbaci kockicu pa ako hoćeš rotaciju onda stisnešNe znam, kako nema, kada se kod mene rotira You tube. [emoji848]
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
NisamO čemu pričaš, sve s normalno rotira... Vrv si zagasio opciju u quick toogles.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aj restartuj telefon za početak, isprazni bateriju do kraja, napuni do kraja i ponovo isprazni bez dopunjavanja. Probaj. Biće bolja.Izgleda. Dok ga ne odvalim o zid... Sad me već nervira. Obaveštenja, rotacija, izgleda baterija i ko zna šta će još biti. A uradio sam clean install
NOTE 9
I uživaš [emoji23]@dejan1001 i ostali Samo vas posmatram [emoji4]
Nema to veze - restartovao bar 5 puta prilikom wipe cash partitionAj restartuj telefon za početak, isprazni bateriju do kraja, napuni do kraja i ponovo isprazni bez dopunjavanja. Probaj. Biće bolja.
Ne, nego je iOS teško njesra, nemam brdo stvari koje ja volim na androidu. Uz to me notch nervira strasno, a nema opcija da se sakrije kad je već tu.Haha što dosadan, jel zato što sve radi?
Haha čovek sa p3 xl viče kako ga nervira prečaga na iPhonu... Srele pa ja tebe obožavam [emoji1787][emoji56]Ne, nego je iOS teško njesra, nemam brdo stvari koje ja volim na androidu. Uz to me notch nervira strasno, a nema opcija da se sakrije kad je već tu.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Imam substratum, sve je black gore i ne primećujem uopšte da postoji notch, bar na androidu mogu da ga sakrijem. Na jabuci ne. Ali da je ogavan jeste. Najgori koji sam ikada video. Da ne postoje ova rešenja da se sakrije, poludeo bih.Haha čovek sa p3 xl viče kako ga nervira prečaga na iPhonu... Srele pa ja tebe obožavam [emoji1787][emoji56]
Hint: uzmeš parče crne izolir trake i prelepiš gornji deo telefona koliki je notch...i tako nemaš ni sat tj battery %, ni notifikacije ni ništa, nisi na gubitku [emoji1787][emoji1787]
Ahahahaha, samo te zamišljam:@dejan1001 i ostali Samo vas posmatram [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari