Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ne znam, kako nema, kada se kod mene rotira You tube. [emoji848]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Glupost što nema više automatska rotacija nego moraš da stisneš ono malo g.... Naravno da ako sam okrenuo telefon u nekoj app hoću da se rotira. Pogotovo YouTube i slične.

NOTE 9
O čemu pričaš, sve s normalno rotira... Vrv si zagasio opciju u quick toogles.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ne znam, kako nema, kada se kod mene rotira You tube. [emoji848]

Na Pie? Kod mene ne. U svakoj app izbaci kockicu pa ako hoćeš rotaciju onda stisneš

NOTE 9

O čemu pričaš, sve s normalno rotira... Vrv si zagasio opciju u quick toogles.

Nisam

NOTE 9
c4dae19237566a9ef228b951c554b966.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ovako je kod mene i sve šljaka ok...
c81d05c92e666d7679efa104e6d7b852.jpg

Da, na Pie. Sve rotira kako treba.

Kod mene zeza... I da, adaptive osvetljenje je mjau

NOTE 9

Poslednja izmena:
Izgleda. Dok ga ne odvalim o zid... Sad me već nervira. Obaveštenja, rotacija, izgleda baterija i ko zna šta će još biti. A uradio sam clean install

NOTE 9

Poslednja izmena:
Ima li ko ideju zašto se dolby atmos sam gasi? Čini mi se da to nije bio slučaj na Oreo sistemu.

Izgleda. Dok ga ne odvalim o zid... Sad me već nervira. Obaveštenja, rotacija, izgleda baterija i ko zna šta će još biti. A uradio sam clean install

NOTE 9
Aj restartuj telefon za početak, isprazni bateriju do kraja, napuni do kraja i ponovo isprazni bez dopunjavanja. Probaj. Biće bolja.

Necu ja na samsung do s10+ ocigledno... vise problema nego koristi, nisu ni trebali da pustaju update. Na s9 cini mi se sve normalno radi.. mada slabo sam ga koristio ja posto je kod majke...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas si se usrećio. Ja kupio ženi, nikad dosadniji telefon. [emoji4]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Dosadan nego sta, ali malo da promenim. Brzo cu ja nazad samo da ispeglaju sve i da vidim kakva je desetka kad izadje... Ali cudo koliko potezem za olovkom za banalne stvari, najvose mi nedostaje smart select i extraxt text... na ip osnovne funkcije su akrobacija

Extract text mama i tata svih funkcija ikada! Nadam se da će do N10 usavršiti onaj ekran sa kamerom ispod da ne unakarade tel kao ovu s seriju [emoji849]

Nadam se i ja, ne verujem da cu ici na S seriju, cekacu N10.. taman da me malo zaglupi ovaj ip ponovo :)
Malo sam koristio na Note 4 olovku ne puno, na N8 i N9 sam se totalno navukao a shvatio koliko mi nedostaje tek kad je nemam :)
Ali opet kazem iskljucivo ta opcija mi nedostaje, ostalo manje vise mi i ne treba, cak ni wireless funkcije, ne treba mi za prezentacije nikakve jer to ne radim, a za slikanje pogotovo, probao 3x ukupno.
Sto se mene tice nek na N10 ostave bezele kao ranije samo nek ih umanje, budu li ostavili rupu bice shit za olovku, ne ide jedno sa drugim

Šest godina na IOS-u, više ne! Ne, hvala. Dosadio mi je do zla Boga. Svaki je isti, od 2012, i iPhone 6 pa na ovamo. Tada je imao velike prednosti u odnosu na Android, koji posle par meseci krene da trokira, ali sada nikako. Plus na ovom Noutu olovka, to je nešto savršeno.

Ne, nego je iOS teško njesra, nemam brdo stvari koje ja volim na androidu. Uz to me notch nervira strasno, a nema opcija da se sakrije kad je već tu.

Haha čovek sa p3 xl viče kako ga nervira prečaga na iPhonu... Srele pa ja tebe obožavam [emoji1787][emoji56]
Hint: uzmeš parče crne izolir trake i prelepiš gornji deo telefona koliki je notch...i tako nemaš ni sat tj battery %, ni notifikacije ni ništa, nisi na gubitku [emoji1787][emoji1787]

Poslednja izmena:
Jel ovo nije lepota za pogledati, 100% koriscenje ekrana[emoji3]
f14006d96474f39192c5eeba4c10d8d2.jpg

63957560b5592ed9bb065981e467b7f2.jpg

Poslednja izmena:
Haha čovek sa p3 xl viče kako ga nervira prečaga na iPhonu... Srele pa ja tebe obožavam [emoji1787][emoji56]
Hint: uzmeš parče crne izolir trake i prelepiš gornji deo telefona koliki je notch...i tako nemaš ni sat tj battery %, ni notifikacije ni ništa, nisi na gubitku [emoji1787][emoji1787]
Imam substratum, sve je black gore i ne primećujem uopšte da postoji notch, bar na androidu mogu da ga sakrijem. Na jabuci ne. Ali da je ogavan jeste. Najgori koji sam ikada video. Da ne postoje ova rešenja da se sakrije, poludeo bih.

Ovo mi je "najbolji" rezultat. Ceo dan wifi, a na obe kartice je 2g. Neću više da smaram sa baterijom.
a75da5eeb2ddca3af9cbecdaca3f2ca7.jpg

Pa.imas.6h 15min sota sa.dve sim kartice,ja ne znam da li bi vise izvukao na bilo oom telefonu osim moZda na m20pro

Sent from my SM-N960U1 using Tapatalk

Baterija je na Piti, fantastična. Sve vreme 4g i wi-fi. Pao sam i ja pod itisak većine. [emoji4]
d1d246ad8dde1c7c31c95295413222ba.jpg

Pozdrav svima,

Uzeo sam Note 9 nedavno. Pre njega sam privatno samo iPhone koristio.

1. Interesuje me sta koristite od Samsungovih aplikacija?

2. Ima li neki tips&tricks da se pogleda za neke precice/olaksice koriscenja. Generalno za Android. Neka aplikacija mozda. Evo trenutno trazim kako da pomeram pointer kad hocu nesto da ispravim a da ne moram po celom ekranu da setam prstom. Na iPhonu se jace pritisne tastatura i onda se seta samo po tastaturi a pointer se krece po celom ekranu.

3. Notifikacije na Tapatalku uzasno rade. Stiklirano je da me obavestava npr. za male oglase. Obavestio me je jednom, a izaslo 5 oglasa u 2 dana. Na iPhonu me je fantasticno obavestavao.

Nisam bas baterijom zadovoljan. Izdrzi mi malo vise od jednog dana. Telefon je star 3 meseca. Ne igram igrice.
Zvuk speakera je po mom misljenju bolji na iPhonu 7 nego na ovom.

Sve ostalo je savrseno [emoji4]

Vrh Dno