@dule2303, ne mogu vise da citiram onaj tvoj duzi post, jer je izgleda izbrisan ili sam ja nesto pobrkao(hm) .
Ovo ispod je moj komentar na ono sta si napisao u njemu. Pa i dodajem nesto izvan toga.
http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?f=163&t=18293&start=25
Ako opste sta razumete. Vec ja ga "tesko"(sala ali inace i nije) razumem jer decko pise u nekom "svom" dialektu.
Da, Slovenija je mala ali ne moze se verovati, koliko puno razlicitih dialekata imamo. Neke reci su totalno drugacije u odnosu na knjizevni ili zborni(za ovu rec ne znam kako se kaze na srpskom j.) jezik.
Tako je i sa prirodom itd. na takvom malom prostoru.
Ko to vec ne zna, cudi se, kad se uveri.
Hehe, evo, napisao sam i off topic.
Moje izvinjenje nestrpljivima pa i onima koje sta od toga zanima.
A inace, daleko od toga da bi ja bio zlonameran isl.
Pristalica sam konstruktivnih debata.
Vrlo lose i pogresno je, kad neko napise neku brigu ili kritiku, da ga se odmah stavlja medju one, koji nesto nemaju pa onda kroz komentare odslikavaju zavist(sujeta?) ili ljubomoru. Itd.
Nikako nije inteligentno da se bilosta ili bilokoga generalizuje, da ne upotrebim koji konkretniju rec.
Objektivno nema dvojbe da je Note serija vrh punude android-a pa i inace ali ja sam jako zahtevan kupac i korisnik.
Od Samsung-a sam otisao prvenstveno radi toga, jer je za mene vrlo bitna i podrska nakon kupovine.
U mislima imam servis. Kod nas me je doticni jako razocarao tj. neke osobe tamo.
Necu sad vise "smarati" sa tim, jer je to teska i duga prica.
Za bateriju ja ne verujem, da je losa. Naprotiv, ovo je pohvalno, da je Samsung konacno uspeo ugraditi vecu(i ja imam sada 4000 mAh na mom Huawei-u).
Pa ako i ima nekih problema sa potrosnjom, to nema veze sa baterijom, nego sa operacijskim sistemom ili korisnikom samim.
Sa optimizacijom softwere-a ce se autonomija mozda jos poboljsati.
Ali ne trebate ocekivati cuda.
SOT vam je vec vrlo dobar+.
Uzivajte u novom telefonu, koji ga vec imate.
Nadam se da ste razumeli sto sam pokusao napisati na srpskom j.
Toliko i pozdrav.
P.S.
@dule2303, moja napomena je isla na to, jer si me ti prvo lepo/kulturno pitao, a ja ti odgovorio jednakom merom.
Ipak si posle pokazao nesto drugo.
Nego, nema zamere.
Jednako ili slicno valja takodje i za onog decka ili gospodina, koji mi je slao cak privatnu poruku, da neka ga zaobidjem itd.
Nema problema.