Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Radi sasvim normalno. Jel ti ovo prvi edge telefon?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jeste. Podeseno mi je da bude always (kad je ekran i on i off), neki od onih glowing efekata, i odabrane 4 aplikacije (whatsapp, default poruke, gmail i yahoo mail) i nista ne sija kad stignu notifikacije. Da l mu smeta mozda neko drugo podesavanje ekrana?

Settings>display>edge Screen. Pogledaj edge lighning da li je uključeno. Uključi ukoliko nije. Ukoliko jeste, udji u taj meni i vidi u kojim situacijama je uključen.

Bixby dugme ne moze jos uvek da se remappira koliko sam ispratio.

Je l nekome radi edge lightning za notifikacije? Ja sta god u podesavanjima da namestim, nece da sija pa nece.
Ni kod mene nece edge light ni za zivu glavu, probao sve

Mozda vam se negde, nešto sa nečim kosi. Pogledajte oko tih notifikacija ponovo.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Radi ok,a ako nisi radio update bixbija mozes da ga remapiras bez problema sa bx action,meni je baterijska na bixbiju

Ogrebotine na ekranu i poleđini? Oni nisu realni. Telefon je predat u mint stanju,nema tačkicu na sebi. Btw u poslovnici vipa smo radnica i ja pregledali telefon i na papiru koji sam potpisao stoji da nema vidljivoh oštećenja. [emoji14]
1f7f07905ad3874b2685ba6dafb291d8.jpg

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ja ti rekoh... Ništa dobićeš nazad izgreban :d

Jesi fotkao telefon pre nego što si ga predao? Zapisnik napravio da se službenica uverila da nema packe?

Skupu školu ćeš platiti, jer nećeš moći da dokazes da nije bio izgreban, ako nisi fotkao...

Meni tako napisali za s7, al su se malo z@jebali jer sam slikao telefon za VIPovim pultom u Delti, poslao im mail zasto su napisali da je tel izgreban po ekranu kada je slikan i sam radnik je napisao da nema vidljivih ostecenja, naravno da nisu hteli da mi odgovore na mail a na telefon se nikada ne javljaju.
Te prevarante treba zatvoriti pod hitno, raspali se da bogda.

Ni kod mene nece edge light ni za zivu glavu, probao sve

Kod mene je proradilo tek kad sam čekirao opciju da radi za sve aplikacije. Ranije kada su bili izabrani samo textra, whatsapp i viber, nije radilo.

Jesi fotkao telefon pre nego što si ga predao? Zapisnik napravio da se službenica uverila da nema packe?

Skupu školu ćeš platiti, jer nećeš moći da dokazes da nije bio izgreban, ako nisi fotkao...
Napravio sam slike telefona, ali ne za pultom u poslovnici, nego kod kuće pre nego što sam ga odneo. Ne znam koliko mi to znači.

U zapisniku koji smo potpisali radnica i ja stoji "bez vidljivih oštećenja".

Videćemo...

Za 1000e ja bi se samo tako tuzio sa svima njima, servis i vip, oboje kao tuzene strane.
Na sudu bi dobio jer imas papir od vipa da nema vidljivih ostecenja, imas svoje slike od kuce, ima datum kad su slikane...

Danas kolega naručio preko Telenora aparat, koliko se čeka? Poslovni korisnici, ne privatni

On mora da nosi u VIP. Nema garanti list, nije kao ranije, ne znam da li ste videli, VIP neko vreme daje "Obaveštenje o pravu na saobraznost u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača" za koje zahefta fisklani račun. Gde će sa tim? Samo u VIP može da nosi vlasnik. Ne pominje se niakav servis, ništa. Nema razlog da to prohvati PoMobi ili neki drugi servis.

U ProMobiju preko serijskog broja telefona vide da li je uredjaj u garanciji kod njih, mislim da ne obracaju paznju na detalje poput fiskalnog racuna itd...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Neko ko ne zna, kako bi ga odneo bilo gde sem u VIP? Nigde nikakvo ime servisa. Nadam se da je preko imei mogu da provere, ako VIP i to nije menjao, inače smo osuđeni na VIP, pa dok ne ko ne potvrdi? MTS ne izdaje fisklani, Telenor zaključava.

ProMobi sve to prihvata i servisira jedino je problem što većina naroda to ne zna

Je l vam se desava da povremeno izbacuje obavestenje pri dnu ekrana da nije moguće pokrenuti kameru i da je potrebno restartovati telefon? Meni je već par puta izbacio to obavestenje i to u situaciji kada je pun u potpunosti ili oko 90%, a čak je i sinoć bio restartovan, nakon što je ostao bez napajanja, odnosno baterija se ispraznila.

Ako to radi sam tj da ti ne želiš da pokreneš kameru onda imas malware aplikaciju u sistemu koja pokušava da uključi kameru ali je sistem blokira... Ako se to dešava na tvoju komandu onda bih ja radio reset sistema.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da ne bude da samo kudim, odlicna baterija, narocito bez AOD. Kod mene je uzasno slab 4g pa dodatno vuce bateriju, ali ovo je za onoliki ekran, odlicno.
c4634e772f28c4161b999447e06858d3.jpg

Stiže opcija i da se ubije bixby [emoji56]

Kada i koja? [emoji847]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Nista posebno , valjda će moći da se namesti da se bixby pali na 2 klika umesto jedan

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Inače danas sam se baš dugo igrao telefonom, definitivno nema šanse jednom rukom da kucam poruke kao što mogu sa s9+ (A nema šanse da dohvatim, uvek S zabodem)...ostalo sve ok. Najveća zamerka sa moje strane ide na power dugme koje je trebalo biti niže bar jedan cm!.

Što se tiče onog problema sa izbacivanjem obaveštenja da je nemoguće pokrenuti kameru obično se dešava u WAP. Uzgred ponekada kada iz vertikalnog fotografisanja prelazim u horizontalno potpuno poremeti boje na ekranu i u tih par sekundi primetim dosta kockica.

Takodje me zanima, ima li neko predlog za neke solidno kvalitetne BT slušalice da preporuči da se kupe/naruče, a da nisu preterano skupe?

Zvaničan odgovor povodom "curenja" svetlosti:

Status servisaNFF (No Fault Found),

"Vas zahtev nije prihvacen. Aparat pregledan i testiran nije uocena neispravnost uredjaja. Napomenuti problem nije kvar vec karakteristika fleksibilnih ekrana. Osijavanje svetlosti sa strane ekrana na Galaxy Note9 je jedinstvena karakteristika uredjaja koju proizvodi fleksibilonst ekrana. Obicno se primecuju koriscenjem na slabije osvetljenim mestima i ne prstavlja neispravnost uredjaja. Fleksibilnost ekrana ima jedinstvenu karakteristiku da se svetlost siri zbog strukture materijala ekrana. Isti fenomen se pojavljiivao i na predhodnim modelima koji su imali fleksibilan ekran."

Dakle, ovo je specijalan "fičr", da ne kažem dodatna funkcija telefona. :-D Kontaktirao sam i Samsung podršku na sajtu direktno i odgovor je identičan.

Dobio sam poziv od servisira koji je vršio testiranje, i ovo je odgovor direktno od Samsunga koji donosi konačnu odluku o zameni telefona, te tvrde da svaki Note 9 u manjoj ili većoj meri ima ovu dodatnu funkciju "osijavanja" isključivo delova leve ivice telefona, a na argument da postoje korisnici koji tvrde da im ova funkcija manjka na njihovim primercima, odgovor je da,: "oni samo još uvek nisu primetili istu, i da je istina kada je jednom primete - ume da bode oči".

Poslednja izmena:
Hahah plačem od smeha...feature [emoji23][emoji23]

Nazad
Vrh Dno