Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Što si u begram nosio?

Jel beše promobi ovlašćeni servis za samsung?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Epilog: iz Samsung radnje u Ušću su me opet poslali u Vip, tako da su me lepo prošetali. Tamo sam ostavio telefon, odgovor između 7 i 10 dana. Dali su P9 kao zamenski uređaj to pohvaljujem, do sada su uvek bili neki krševi.

Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka

Uzeo otg kabl usb c na hdmi i prikacio note na monitor, lepo radi dex, zanimljivo je, lepo izgleda.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Epilog: iz Samsung radnje u Ušću su me opet poslali u Vip, tako da su me lepo prošetali. Tamo sam ostavio telefon, odgovor između 7 i 10 dana. Dali su P9 kao zamenski uređaj to pohvaljujem, do sada su uvek bili neki krševi.

Da si otišao u ProMobi bilo bi ti tamo sve završeno i onda posle par dana dobio novi telefon.

Ne znam da li ti je iko rekao da ideš u Begram.

Da si otišao u ProMobi bilo bi ti tamo sve završeno i onda posle par dana dobio novi telefon.

Ne znam da li ti je iko rekao da ideš u Begram.
Vip saradjuje iskljucivo sa Begramom. U Vipu su mi rekli da idem u Begram, ali sam na kraju opet završio u vipu jer mora preko njih da se pošalje uređaj ali svakako opet ide u Begram preko njih.

ProMobi nema veze sa ovom pričom. Telefon je kupljen u Vipu, on pruza garanciju a ne servis. Vip saradjuje sa Begramom. ProMobi nije opcija za mene. Prilično je jasno.

Poslednja izmena:
Nisam ti ja za džabe rekao za ProMobi, a i ostali su pričali.

Nevezano kod kog operatera kupiš Samsung ili Huawei, nosi se u ProMobi.

Nisam ti ja za džabe rekao za ProMobi, a i ostali su pričali.

Nevezano kod kog operatera kupiš Samsung ili Huawei, nosi se u ProMobi.
Da i ovde postoji neko ko je telefon kupio u Vipu, a servisirao uređaj u ProMobiju sa vipovom garancijom? Logike nema nigde. Stvarno, da li je ovo neko zapravo uradio?

Poslednja izmena:
I promobi je zvanični servis samsunga u Srbiji ali za ostvarivanje garancije mora u Begram jer oni salju Vipu dopis da je odobren telefon. Zato ne moze u Promobi. Moze tek ako Promobi posalje Samsungu, pa oni Vipu.

Da i ovde postoji neko ko je telefon kupio u Vipu, a servisirao uređaj u ProMobiju sa vipovom garancijom? Logike nema nigde. Stvarno, da li je ovo neko zapravo uradio?

Meni menjali ekran na j7. Vipova garancija

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Direktno je uređaj odnet ProMobi ne u Vip? Hvala na ovim informacijama ljudi, da se konačno razreši ta dilema, da ljudi u buduće znaju da imaju i tu opciju provereno i da je koriste.
Meni menjali ekran na j7. Vipova garancija

Direktno odneo njima. Pojavila se žuta linija. Zamenili ekran za dva sata.

Direktno odneo njima. Pojavila se žuta linija. Zamenili ekran za dva sata.

Znači zeznuo sam se. E sad pitanje... Ako sam ja odneo u Vip, a oni prosleđuju Begramu, da li Begram šalje u ProMobi ili se sve završava u Begramu?

Znaci Samsung telefon nikad ali nikada ne nosis u Begram niti u VIP ali u Begram nikad, to je najgori servis koji postoji u Srbiji, slavicu dan kada ih budu zatvorili, uvek direktno u Promobi, meni su u Begramu unistili telefon iz VIPa, Promobi ga odradio za 2 sata, posle sam sa organizacijom za zastitu potrosaca hteo da tuzim Begram i VIP al su me zvali iz VIPa posle upucenog mail-a da ce biti tuzeni da dodjem po nov uredjaj.
Inace kada iz Begrama ne znaju da poprave telefon salju ga u Promobi.

Jos iz vremena zacetka androida i kada je htc vladao ovim trzistem begram je bio njihov servis, i jos tada su bili djubre. Ja stvarno nigde nisam procitao pozitivno iskustvo sa njima

Znaci Samsung telefon nikad ali nikada ne nosis u Begram niti u VIP ali u Begram nikad, to je najgori servis koji postoji u Srbiji, slavicu dan kada ih budu zatvorili, uvek direktno u Promobi, meni su u Begramu unistili telefon iz VIPa, Promobi ga odradio za 2 sata, posle sam sa organizacijom za zastitu potrosaca hteo da tuzim Begram i VIP al su me zvali iz VIPa posle upucenog mail-a da ce biti tuzeni da dodjem po nov uredjaj.
Inace kada iz Begrama ne znaju da poprave telefon salju ga u Promobi.
Odlično, ljudi treba da znaju ovo. Znam kuda da idem kada "zvanična" procedura zakaže (a očigledno je da hoće).

Poslednja izmena:
Ne treba ljudi da znaju za to, nego ljudi već znaju.

Da ukucaš search na forumu pro mobi video bi koliko je puta spominjano. Sve pozitivno. Da ukucaš begram isto bi video.

Kad se setim kad je kutija odneo u begram kad su mu vratili izgreban telefon, a on predao mint stanje.

Da je HTC kancelarija u Srbiji nesto vise od marketinga i da je servis nalik na Samsungov, ne bih mnogo razmisljao. Ovako - samo sa bombom u Begram.

ProMobi je retkost u kvalitetu srpskog poslovanja...da je više takvih firmi [emoji853]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ne treba ljudi da znaju za to, nego ljudi već znaju.

Da ukucaš search na forumu pro mobi video bi koliko je puta spominjano. Sve pozitivno. Da ukucaš begram isto bi video.

Kad se setim kad je kutija odneo u begram kad su mu vratili izgreban telefon, a on predao mint stanje.
Moja greška naravno.Samo konstantno smećem sa uma da ovde ništa ne može po pravilima i predviđenim procedurama nego treba bunariti na svoju ruku da bi dobio uslugu koju si platio na najbrzi i najefikasniji način. xD

Poslednja izmena:
Jeste,kum odneo u promobi s9 plus zamenili mu ekran isti dan,za svaku su pohvalu

Spremi živce i par bokseva cigareta dok se ne reši stanje. Ima u servisu neka fontanica, većinom nadju vodu u telefonu :d

I ja sam nosio u Pro Mobi S8, ekspresno završeno, ali tada sam od VIP imao garantni list i pisalo je koji su ovlašćeni servisi. Sada daju neki A4 papir, izjava o sabranosti, nigde se ne pominje koji servis, niti bi ProMobi ili neko drugi imao veze sa ovim papirom, mogu da ga gledaju bledo, samo VIP, VIP... i rekli su da se donosi u VIP u slučaju reklamacije.

Dal se može Bixby dugme promeniti da ima neku drugu funkciju? Takodje i "ok google bi ugasio" potpuno, dal iko sa našega govornog područja koristi ok google? Fingerprint sensor čemu sobzirom da face/iris baš dobro rade? Dal motion efekat za wall troši značajno bateriju? Dajte neki predlog za dobar wall/temu i koje su po vama musthave apps specifično za Note9?

Bixby dugme ne moze jos uvek da se remappira koliko sam ispratio.

Je l nekome radi edge lightning za notifikacije? Ja sta god u podesavanjima da namestim, nece da sija pa nece.

Dal se može Bixby dugme promeniti da ima neku drugu funkciju? Takodje i "ok google bi ugasio" potpuno, dal iko sa našega govornog područja koristi ok google? Fingerprint sensor čemu sobzirom da face/iris baš dobro rade? Dal motion efekat za wall troši značajno bateriju? Dajte neki predlog za dobar wall/temu i koje su po vama musthave apps specifično za Note9?

Bixby ne još uvek. Konkretno, koristim ok gugl. Znam još tri osobe iz okruženja. Korisno je u mnogim situacijama. Fingerprint je najpouzdaniji i najbrži. Kada zavučem ruku u džep, prst ide na fingerprint, a kada izvučem telefon, on je već otključan. Ne troši mnogo efekat. Tema i wall su stvar ukusa.

Bixby dugme ne moze jos uvek da se remappira koliko sam ispratio.

Je l nekome radi edge lightning za notifikacije? Ja sta god u podesavanjima da namestim, nece da sija pa nece.
Radi sasvim normalno. Jel ti ovo prvi edge telefon?

Nazad
Vrh Dno