Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Samo odnesi direktno kod njih, prosledice Telenoru, pa ćeš od njih dobiti. Tako bi trebalo, servis ne daje telefone, sem ako se nešto nije promenilo.

I ja uzeo preko telenora, zagledao sam ga i u mraku i po danu, ne vidim nikakvo probijanje . . bas mi zao sto ovaj momak ima takav problem, mene bi to isto iritiralo uzasno, zaista mi je neverovatno da neko dozvoli da takav flagship izadje iz fabrike . .

Inace sto se baterije i SoT-a tice, meni je po tom pitanju ovo najbolji android telefon koji sam ikad imao, od 100% do 0% uvek 6h SoT, nekad i 6:15 . . a drndam fon u ovoj pocetnoj fazi po ceo dan manje vise, milion aplikacija, prezadovoljan baterijiom.

Poslednja izmena:
A jel ste proveravali dal vam zvecka kamera kada protresete telefon?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Dugmici sa strane zveckaju, bar je tako na S8/S9 ...kad njih pridrzavas rukom, nema tog zveckanja

Uzas, ma svima zvecka, to je ta stabilizacija valkda
Nego je jako iritanto kad znas da zvecka, lepse sam ziveo dok nisam prvi put cuo to

Da nema neko kombinaciju za jos neku spigen futrolu za note 9? Bas ovaj momak sto je pisao da mu probija svetlo sa desne strane prodaje spigen folije za note 9 i jednu futrolu, al ne onu koju trazim : )

Zvecka i moj :D
Tacno se pomera socivo unutra...

Poslednja izmena:
Pa mora da zvecka kamera,pisano je o tome 10000 puta,ne bi valjalo da ne zvecka,spigen mozes naruciti sa mobilefun,brzo stize

I evo rezultata baterije kad se sve sleglo,u poslednjih 5god nije bilo bolje baterije sto se samsunga i top modela tice,ovo sto je dopunjen to je bio 10ak min na bezicnom punjacu u kolima,u svakom slucaju ispod 6,5h sot-a nisam
9e3cd557b914f240f04daf5b608209d4.jpg

Ma ne smeta mi. Ja za to nisam ni znao da ovde nisam pročitao. Proverio sam to i za ono probijanje svetla, koje ne postoji na mom primerku.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sledećeg koji uzme da tripuje ljude sa ovim zveckanjem treba banovati kontam!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Eh sad :).
Verujem da dosta ljudi nije procitalo to ranije, pa uzmu zverku od 1000e, zvecka im i odmah post, bez citanja da vide sta se dogadja i da li su jedini :).

Moj post oko zveckanja je bio sala mala, jer su krenuli da se zale na probleme, a znao sam da ljudi mahom to ne znaju za zveckanje :)
Nista ruzno, niti je bila ko zna kakva rasprava, mora da zvecka to je normalno..

Znači, svi imate po zvečku. [emoji23]

Sent from my SM-T825 TAB S3

Čitajući druge forume, ljudi se žale na oštrinu fotografija. Ne mogu da pričam jer nemam još uvek N9 ali koliko sam video Pixel 2 XL ga šiša po detaljima. E sad, da li je neka serija loša zapala ili ne to je pitanje. Exynos procesori imaju Samsungov ISOCell a Snapdragon procesori Sony-jev IMX senzor ili kod Note 9 to nije slučaj?

Gotovo sam siguran da to jeste slučaj jel već godinama tako funkcionišu...mada sa ovom novom samsung kamerom sa promenljivim otvorom blende i mene zanima da li se nešto promenilo?!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Gledam nesto ova stakla za note9 i nadjoh u jednoj radnji sa nekim lepkom i uv lampom, da li taj lepak moze da osteti ekran posto do sada nisam stavljao sa tim lepkom.

"Ova stakla" je u stvari tacno koji naziv za proizvod, to daj pa ce mo moci vise komentarisati...
Ako je lepak onaj iz orginalnog pakovanja od staklene zastite ne bi smelo da moze ostetiti ista jer se lepak onda lako cisti pre i posle tretmana UV lampom.
Da je neki jos jaci uv lepak, a experimenta radi su neki i probavali, sam lepak ne bi ostetio ali bi ostecenje bilo moguce u procesu skidanja jer je neorginalni i jak lepak opako tesko skinuti.
Orginalni lepak se bas lako i jednostavno skida.

U kojoj radnji ma staklena zastita sa uv lepkom i UV lapom?
Koliko kosta?
Koji je tacno naziv?

Poslednja izmena:
E, kakva su vam iskustva sa onim diamond glass?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

"Ova stakla" je u stvari tacno koji naziv za proizvod, to daj pa ce mo moci vise komentarisati...
Ako je lepak onaj iz orginalnog pakovanja od staklene zastite ne bi smelo da moze ostetiti ista jer se lepak onda lako cisti pre i posle tretmana UV lampom.
Da je neki jos jaci uv lepak, a experimenta radi su neki i probavali, sam lepak ne bi ostetio ali bi ostecenje bilo moguce u procesu skidanja jer je neorginalni i jak lepak opako tesko skinuti.
Orginalni lepak se bas lako i jednostavno skida.

U kojoj radnji ma staklena zastita sa uv lepkom i UV lapom?
Koliko kosta?
Koji je tacno naziv?

Uh nemam pojma kako se zove radnja, naleteo slucajno, ne znam ni tacan naziv tog stakla, znam samo da je cena oko 2600 :)

Nazad
Vrh Dno