Jel se dobija direktno od njih ili kako?Samo u ProMobi nosite i bez brige. Telefon novi sigurno dobijate.
Pošto sam ja uzeo preko TelenoraSamo u ProMobi nosite i bez brige. Telefon novi sigurno dobijate.
A jel ste proveravali dal vam zvecka kamera kada protresete telefon?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Dugmici sa strane zveckaju, bar je tako na S8/S9 ...kad njih pridrzavas rukom, nema tog zveckanja
Sledećeg koji uzme da tripuje ljude sa ovim zveckanjem treba banovati kontam!!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Gledam nesto ova stakla za note9 i nadjoh u jednoj radnji sa nekim lepkom i uv lampom, da li taj lepak moze da osteti ekran posto do sada nisam stavljao sa tim lepkom.
"Ova stakla" je u stvari tacno koji naziv za proizvod, to daj pa ce mo moci vise komentarisati...
Ako je lepak onaj iz orginalnog pakovanja od staklene zastite ne bi smelo da moze ostetiti ista jer se lepak onda lako cisti pre i posle tretmana UV lampom.
Da je neki jos jaci uv lepak, a experimenta radi su neki i probavali, sam lepak ne bi ostetio ali bi ostecenje bilo moguce u procesu skidanja jer je neorginalni i jak lepak opako tesko skinuti.
Orginalni lepak se bas lako i jednostavno skida.
U kojoj radnji ma staklena zastita sa uv lepkom i UV lapom?
Koliko kosta?
Koji je tacno naziv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari