Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ja sam instalirao custom ROM i to samo zbog jedne stvari a ti je call recorder. Google je zabranio snimače poziva na Android 9, ali na custom romovima to nekako i dalje radi, pa ako nekom treba...

Što se tiče baterije po.meni ista kao na Oreo, ali mi je dual sim telefon malčice sporiji tj. laguje...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li postoji neki nacin da se proveri baterija, ono health, broj ciklusa i tako to..
A na ekranu mi se pojavila ogrebotinica cca 15mm da li postoji nekako nacin da se ukloni..

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Jel vam stiže pie na telenor mreži?
Noob sam po tom pitanju, naime csc country mi je Mađarska, a na Telenor mreži sam, da li to igra neku ulogu?

Igra, bitan je CSC. To na kojoj si mreži je totalno irelevantno.
Uzgred, pored sammobile i updato internet stranica, samfirm proframčića, postoji još i http://live.samsung-updates.com sajt na kojem se može pratiti kako koji izlazi u realnom vremenu.

Nemoj sa sammobile, skidaćeš ga satima. Imaš ovaj link što sam ostavio, updato ili SamFirm pa skidam po punoj brzini. I da, skidaš koji god hoćeš, pitanje je da li ćeš da zadržiš mađarski CSC i koristiš home_CSC ili hoćeš da promeniš CSC.

Hvala na informaciji, skinuću sa SamFirm, Serbia(Telenor) verziju. Da li je za instalaciju potreban rut telefona? Vidim da se instalira preko Odina. Totalno se ne razumem u ove stvari.

Psy spider by Nikolass Stojanović
Ilustovano na Note 8 u ibis Paint X-u ...

PENUP : https://m.penup.com/artwork/1551385834468142?ref=app

DeviantArt : https://www.deviantart.com/nikolass83gianni/art/psy-spider-by-nikolass-787632728

f3aa6a1e32d04eb64f4e914a9cee23e6.jpg
7968ff6bed5da3eb1ed72e6fdc986f6f.jpg
889b49e5a48419fc3ae4ad7442d20dc6.jpg

Poslednja izmena:
Nije mi jasno kako su neki dobili Pie a neki ne? Jeste li bili neki beta korisnik pa ili...?

Za srbiju je stigao za telenor. Vip je SEE csc, a SEE nije još uvek dobio..

Ja sam mob kupio u Telenoru i on je SEE...
[emoji854][emoji24]

Na sammobile telenor Srbija ima odvojen csc code od SEE (moj Vip ima see) i njegov je MSR, i ima da se preuzme Pie za Telenor Srbija..

Video sam da ima Telenor see, ima tu mali problem, treba to znati instalirati - deluje mi komplikovano a nisam ni procitao [emoji15]

Ljudi,

Ako hoćete da se igrate s tim instaliranjem novog softvera, pogledajte jedan video i shvatićete da nije teško. Šta više, skineš samfirm, tamo uneseš za region koji želite, on vam izbaci šta ima, vi to download. Instaliraš odin na računaru, povežeš telefon, čekiraš to što si skinuo i klinkeš start. Sve ukupno 15 do 20 minuta.

Ukoliko vam sve to zvuči teško, onda jednostavno batalite to, čekate OTA i nema brige.

Vala ne zvuči teško - hvala na kratkom objašnjenju, sutra ću da se poigram

Ili sačekaj još par dana i stići će i za see.. I ja ga cekam, ja sam na beta 4 za UK, još uvek ništa, ima 20 dana od beta 4 verzije kako je stigla..

Koju ste skinuli verziju, koja se najbolje pokazala?

Hoće li taj update više?! [emoji1787]
62412fd76d0889cab0a9b5315c2de4a4.jpg

S8 jutros dobio pie. I ja stabilni, posle 4. bete isto jutros. XEU CSC

Nervira me šta čekaju više, ne mogu da verujem da je telenor dobio još pre nekoliko dana!? Ako sutra ne budu pustili ubacujem preko odina i ćao

Steta sto ne radi samo call recording bas kad mi sad treba...

Otišao mi na jednom delu ekrana oleo premaz, vidi se tačno na kom delu kad ga pokvasim, ima li nekog rešenja ili?

Ja sam na Telenoru i nisam dobio nikakav update, valjda :d

Sta je tacno taj pie ?

Meni stoji Android version 8.0.0.

Poslednja izmena:
R.I.P 🙁

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno