Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Hm, ja sam na Telenoru, ali mi je izgleda telefon iz MTS-a. 🙁

Sto vise koristim Pie, sve sam vise razocaran. Baterija je mozda malo bolja,izgled je ok, radi brzo ali funkcionalnost je dosta losija nego na Oreo. Osim losijeg multitaskinga koji je zakomplikovan i dosta duzi nego ranije, vise nema ni swipe left ili right za pozive i poruke, vise nema opcije da iz imenika ili poruke prinosenjem telefona odmah pozivate…
Prosto se plasim da ga koristim jer sve vise nalazim nedostatke u odnosu na raniju verziju. Nije mi jasno da su izbacili sve te jako prakticne opcije.

Samo se nadam da ce u nekom skorijem update vratiti sve ono sto je bilo dobro jer izgleda nema povratka na staru verziju...
Kakvi su utisci nakon nekog vremena korišćenja?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Kakvi su utisci nakon nekog vremena korišćenja?

Nista nije tacno sto je napisao covek da znas. Pie je najbolja nadogradnia poslednjih 10 godina.Nemoj da te pomute takvi komentari a 19 od 20 ljudi kaze da je sjajno.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Odlican je Pie bez problema je....ko hoce vecu personalizaciju One UI moze da se igra sa Good lock app

Instalirao sam neki austrijski i iskreno ovo je drugi telefon. Prosto leti kako radi

Добро бре људи није ми јасно сви добили само нама на МТС-у не стиже убих се проверавајући.Као да чекамо седмицу на лотоу а не надоградњу система.

Mi smo gradjani trećeg reda [emoji1787]

Skinite ljudi i instalirajte, 15 min posla....

Skinite ljudi i instalirajte, 15 min posla....

Jeste prosto, bas si mi napisao pre neki dan, ima i na YouTube kako se radi. Ali nisam odradio jer videh da ce da uradi reset telefona a imam brdo toga na njemu, i mrzi me da radim backup jer ce da potraje

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Kada skineš firmware, dobićeš pet fajlova. Fora je u tom csc fajlu, imaš ih dva, jedan je csc, a drugi je home_csc. Ako želiš da odradiš update, a da sačuvaš aplikacije i podatke, onda koristiš ovaj home_csc.....

"Čale keva si" - mnogo ti hvala. Idem da skidam

[emoji23][emoji23][emoji23] javi šta si počinio

Nista nisam uradio - pravi sam pajser.
Skinuo sam Telenor update, instalirao usb drajvere, ukljucio mu programerske opcije, usb otklanjanje gresaka. Na Odinu ucitao sva 4 fajla (dok je telefon probudjen nakon VolumeUP+Bixby+Power i nakacen na laptop) i krenem sa Start - i nista
Nemam pojma gde sam zeznuo

*mjau**mjau**mjau*, isao sam sa Volume UP - valjda tako dobijam download meni.
Hvala - probacu sutra, ostavio sam laptop na poslu

Sta treba da bude čekirano u Options ako ne želim da mi se obrišu podaci i aplikacije? Verovatno ne i F.Reset Time već samo Auto Reboot
294a7efea77a1e04fffa8f1cddfe67f8.jpg

Sta treba da bude čekirano u Options ako ne želim da mi se obrišu podaci i aplikacije? Verovatno ne i F.Reset Time već samo Auto Reboot
294a7efea77a1e04fffa8f1cddfe67f8.jpg

Oba tu trebaju da budu čekirana. Kada ubacuješ csc da bi sačuvao sve s telefona nakačiš home_csc

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hvala - aj da se i ja sutra obradujem - kakve sam srece ujutro ce izaci OTA za sve
[emoji12]

Ima li nešto na šta bi posebno trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine ovog modela?

Burn in, da nije spao oleo premaz i to je to....

Jel ima neko iskustva sa tim premazima? Vidim da ima na aliju da se naruci jeftino, premazao bih samo zadnji deo telefona.

Nema nigde da se kupi taj premaz. Da ima, već bi pola foruma mazalo ili nosilo u servis neki da se premaze telefon.

Oleo premaz posle 3 meseca niko nema tako da je to potpuno beznačajna stvar.

Nazad
Vrh Dno