svaka čast. ja ne bih umeo da nacrtam ni jabuku sa spicom kako jede kruškuIlustrovano na Note 8 telefonu u Autodesk SketchBook-u od Nikolass Stojanović
FULL VIDEO : https://youtu.be/ZMqK1pzgGRk
![]()
![]()
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Hvala puno ... misliš ovako nešto (ilustrovano na Note 4) .svaka čast. ja ne bih umeo da nacrtam ni jabuku sa spicom kako jede krušku
Sent from Galaxy X, prvi telefon sa tri i po kamere
Druže, kakav je slow-mo, je l isti kao na S9? Mislim da ne može biti jer nemamo memoriju na samom cipu kamere, bojim se da nije kao na huawei p20...Prosto ne mogu da verujem da je kod mene stiglo...
Pa da, znam da je i My Emoji nešto uskraćen. [emoji1]Naravno da nije isti kao na 9 seriji
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Mislim da snima 0.2 dok s9 snima 0.4...Imaš 480fps i interpolacijom nabijaku 960fps...čak mislim i da duplo kraće može da snima
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Iskren da budem ne znam kakav je slow-mo na N9 i P20Pro, niti sam obraćao pažnju na to, niti sam probao kako radi na N8...Druže, kakav je slow-mo, je l isti kao na S9? Mislim da ne može biti jer nemamo memoriju na samom cipu kamere, bojim se da nije kao na huawei p20...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Septembar, my emoji, super slow-moKoja je promena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari