Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Da, definitivno najbolje ali kolko para toliko muzike....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Zamolio bih ako moze za savet..
Trenutno sam u Crnoj Gori, uzeo sam njihovu Telenor karticu zbog interneta, u sim card manager-u sam izabrao pozive za sim 1 na kojem imam nasu VIP-u, poruke isto VIP a mobile data na sim 2 na kojoj mi je crnogorska kartica..Dali je to dovoljno ili treba jos nesto podesiti, da mi ne bi slucajno koristio i internet sa VIP kartice..?

Nisam siguran, ali za sim jedan probaj da onemogucis roming mobile data.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisam uspeo da nadjem to..U sim manager-u ima samo da se izabere network mode..
Ili je najbolje da u sim manageru iskljucim sim 1..?
Ionako necu da pricam i dopisujem, a viber mi radi i preko sim 2 kartice..

Ukljucis sim 2 za internet, tj koja god da je i ne brineš. Ja sam tako u UK, nema brige. Ako ti je bas čim, imaš opciju da isključis roaming internet i onda neće raditi sigurno

Jedno pitanje vezano za wireless punjac, video sam da u Samsungu kosta oko 100e pa cisto da pitam koja je razlika izmedju njega i onih u tehnomaniji naprimer za 20,30e?
Ne cackam mnogo po kupujem prodajem pa ne znam kako se krecu cene

Poslednja izmena:
Nikakva, oba rade posao

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Isto kao što rade i telefon od 100 i 500 evra, televizor od 500 i 1500 evra, auto od 10k i 25k evra - kako god okreneš oni izvrše svoju funkciju za koju su namenjeni ali da li baš isto...

Naravno, samo me interesuje da li je bolje imati samsungov original ili nema nikakve razlike, jer uvek stoji preporuka proizvodjaca da se koriste originali, kad god uzmem neki telefon uglavnom kupim original masku i original punjace ne koristim aftermarket stvari, ne volim to od kad mi se jedan kineski punjac zapalio, ot tad bezim od svega sto nije original.. meni se devojka uvek smeje kad platim 50-60e u samsungu masku, ali ja to ne menjam pa me na kraju izadje jeftinije nego njenih 15komada po hiljadu dinara 🙂

Imao si ovde u oglasima iste te samsungove od 100e za 30 i sl 😉

Naravno, samo me interesuje da li je bolje imati samsungov original ili nema nikakve razlike, jer uvek stoji preporuka proizvodjaca da se koriste originali, kad god uzmem neki telefon uglavnom kupim original masku i original punjace ne koristim aftermarket stvari, ne volim to od kad mi se jedan kineski punjac zapalio, ot tad bezim od svega sto nije original.. meni se devojka uvek smeje kad platim 50-60e u samsungu masku, ali ja to ne menjam pa me na kraju izadje jeftinije nego njenih 15komada po hiljadu dinara 🙂

Za ovo sa maskicama si apsolutno u pravu.
A što se tiče wireless punjaca po meni on nema nikakvu svrhu, dal cu ja da ga stavim na kabal ili cu na bežični punjac isto je, potrebna je uticnica u oba slučaja...

Kako može biti isto ubadati kabel u telefon ili isti samo spustiti na podlogu to mi objasni? Aj sad sa usb c je malo i lakše jer ne moraš da nišaniš i stranu kao sa micro usb ali opet.

A što se maski tiče, mogao si uzeti i original spigen npr za 3x manje para i opet biti miran. Dati 7k za samsung masku kakva god da je je tragikomično (čast onoj sa led diodama, ta je bar nesvakidašnja i ima nešto novo i drugačije od svega viđenog...mada i te na preklop su mi pointless; eventualno ko ne korosti kameru često pa ajdld).

Ja sam do sada koristio Spiegen tough armour, prezivela je i more, malo se ogulila istopila od sunca, uzeo sam sada Spiegen Air, vrhunska, inače meni su njihove maske najbolje, a koštaju oko 10ak evra, original su preskupe

Meni lično je wireless charger jedna izuzetno korisna spravica i nije da se baš ne može bez nje ali da je baš potpuno isto sa njim kao i sa kablom, nije.

Ja sam do sada koristio Spiegen tough armour, prezivela je i more, malo se ogulila istopila od sunca, uzeo sam sada Spiegen Air, vrhunska, inače meni su njihove maske najbolje, a koštaju oko 10ak evra, original su preskupe

Ova Air maska ista kao i Cafele

Sent from my S8 using Tapatalk

Da li ko ima iskustva sa ovim? Cak i pakovanje neodoljivo podseca na whitestone... 😀
Najradije bih uzeo whitestone, ali ga ne nalazim kod nas../

Taman kad završiš sa telefonom mozes devojci da poklonis uv lampu da ima za nokte... [emoji38]
Jednostavno ne postoji zaštita za zakrivljen ekran i to je to....

Postoji i zove se Whitestone.

Cim primim platu narucujem sa mobilefun, za koliko obicno stigne u srb ? Mislim na whitestone

3-5 radnih dana, šalju DHL--om.
Inače, najbolje potrošenih 45e od dodatne opreme za telefon [emoji6]
11 meseci je imam, kao da nije na telefonu.

Koliko izadje sa dhlom?
Da li naplacuju speditere carine itd s obzirom na dhl

Sent from my Samsung Galaxy Note 8 using Tapatalk

Postarinu ne placas ali placas carinski pregled i carinu ako te zakace. Mene jesu, 1400din

Sent from my SM-T715 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno