Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Realno, ako tako ne bude, neka se pozdrave sa dobrim delom note usera!

Sent from my Mate 10 Pro

Samo zbog tog "rumour-a" baterije Sam odustao od s9+ preko operatera i čekam note 9 dok ću 9+ morati u keshu [emoji87][emoji85]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sa tim da 9+ već idu za 680e sa operatera...dok se n9 pojavi i za 550 će da ih bude 😉

Sent from my Mate 10 Pro

Ma note je klasa za sebe tu nema price,s9 ima neke prednosti u odnosu na n8 a miskm da ce n9 biti brutalan uredjaj

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Hoće i onda će se pojaviti s10 posle par meseci 😉

Sent from my Mate 10 Pro

Pa naravno da je note bio bolji od s serije u istoj godini.
Mladji je 6 meseci

Sent from my Note 8

Sa tim da 9+ već idu za 680e sa operatera...dok se n9 pojavi i za 550 će da ih bude 😉

Sent from my Mate 10 Pro
Ja našao čoveka 9+ za moj 8+ i 250€ to mi je ok a moj je u stanju gde sam mu rekao ako nadje tačku doplacujem 100€ a ako nadje ogrebotinu ću mu dam džabe. U principu crni mi 8+ 500€ nego čekam da mu stigne 9+ ko ozeblo sunce

Što se tiče note v.s. S serije ...Meni lično lepši note + veći da je do mene note 9 bi trebao biti 7+ inch xD vako 9+ naspram note generalno sve je na strani 9+ dok ne dodje n9 😀 pa opet u krug.

Mada realno ustekali su se na 9+ ko da čekaju na s10 da izbace sve što mogu.
Realna doplata uz 9+ sa 8+ brat bratu max 200€

Poslednja izmena:
To kad menjaš nov s8+ za s9+ onda da. 😉

Sent from my Mate 10 Pro

A šta to revolucionarno mogu da izbace na S10? Notch? Treću kameru? 🙂

Čerupač pilića, trimer za živu ogradu :d

Sent from my Mate 10 Pro

Pa 4 godine i nema nekog bitnog napretka. Jedino bezel less ekrani ali ako je cena toga glupi notch onda je bolje da ostane ovako.

Realno uz veću bateriju, s9 serija bi bila savršena.

Sent from my Mate 10 Pro

A šta to revolucionarno mogu da izbace na S10? Notch? Treću kameru? 🙂

Ako izbace notch ne uzimam.

Za početak mogu da izbace exynoss koj će raditi kako piše na tarabi...

U principu 9+ je odličan nema šta samo dizajn kad se ne promeni bukvalno ništa ( minus tih 2mm + manje vidljivi senzori i ravniji edge ) nemam osećaj novog telefona [emoji87]. Sad vidim kako je i-sheep-ovima...Mene udarila kriza posle 1 serije ponavljanja oni godinama gledaju isto ...posle kažu lako biti isheep...

A što se tiče s10 ...grafitna baterija me odmah kupuje, dok na s9+ glavni izgovor stereo zvuk i novi led view flip

@Proday ništa od moje realne doplate xD žena me ubedila da joj poklonim s8+ tako da me 9+ izašao 750 umesto 200 [emoji85]

Poslednja izmena:
Haha respect! Neka vas služe oboje telefoni.

Sent from my Mate 10 Pro

Ako izbace notch ne uzimam.

Za početak mogu da izbace exynoss koj će raditi kako piše na tarabi...

U principu 9+ je odličan nema šta samo dizajn kad se ne promeni bukvalno ništa ( minus tih 2mm + manje vidljivi senzori i ravniji edge ) nemam osećaj novog telefona [emoji87]. Sad vidim kako je i-sheep-ovima...Mene udarila kriza posle 1 serije ponavljanja oni godinama gledaju isto ...posle kažu lako biti isheep...

A što se tiče s10 ...grafitna baterija me odmah kupuje, dok na s9+ glavni izgovor stereo zvuk i novi led view flip

@Proday ništa od moje realne doplate xD žena me ubedila da joj poklonim s8+ tako da me 9+ izašao 750 umesto 200 [emoji85]
Aman ljudi, ja ne verujem.pa jedno 70% notcheva je prilagodljivo kao na p20....i da izbace notch biće prilagodljiv pa ko kako voli

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Tačno... Softverski postoji opcija na Huawei da se poništi onaj čudni zub gore... Samo nemoj "aman", please.. Ježim se muke..

Sent from Note 8.

Tačno... Softverski postoji opcija na Huawei da se poništi onaj čudni zub gore... Samo nemoj "aman", please.. Ježim se muke..

Sent from Note 8.
Ma samo se cudim kako ljudi ne prate fabulu.....a pisu po forumima...malo se prvo informises valjda..notch se pegla lako na svakom fonu...

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Galaxy Note9 (SM-N960U) codename is Crown!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sta smo na kraju zakljucili po pitanju baterije? Je l' moze da gura dan ili ne? 🙂

Samo Blackberry Keyone može da izdrži ceo dan maltretiranja sa 4g, mnogo fotki, puno razgovora... NOTE 8 meni bez problema gura dan sa uveče barem 30%. Ali jednom sam uspeo da ga potrošim od 7 do 17 jer sam snimao u fotkao preko 100 slika i puno razgovarao...... plus internet sa 4g only....

Sent from Note 8.

Poslednja izmena:
Može i mate 10 garantujem

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Moj klasican radni dan je ovakav: ustajanje u 07h, u 08 izlazim iz stana na metro i do 09h mi je ukljucen mobile data, 09-12 ofis i wifi, 12-14 pauza za rucak i opet mobile data, 14-18 ofis i wifi, onda se vracam u stan i obicno kupujem namirnice itd. pa sam na mobile data mozda naredna 2h i onda se vracam u stan i opet wifi. Ovo je najuobicajenije koriscenje, 5h mobile data ukljucen ostalo na wifi. Mreza je uvek 4G, 2/3G ovde nema smisla. Pored toga WeChat je glavna aplikacija i eto da se ubace kamera reda radi i mejl. Sve ostalo je nebitno. Ako Note moze ovo da izgura, da ne krepa pre 21h u ovim uslovima, onda da se to pazari u skorije vreme. Olovka bi mi prilicno koristila s obzirom na prirodu posla i da je kinezima lakse da bulje u 5" telefon nego u 30" monitor.

Druže to što si pisao kad pališ i gasiš wifi ništa ne znači. Ako se probudiš pa gledaš u telefon dok ne kreneš na posao,pa u metrou i na poslu, već krajem te pauze možeš očekivati da će opet na punjač.

Galaxy Alpha kome je polupana baterija od par godina izdrzi do 16h i to da padne na 30%, tako da vreme koriscenja telefona zapravo izgleda ovako: na putu do posla 10-15min, na poslu do pauze za rucak mozda 15min na poruke, tokom pauze 30ak min jer se tad cujem sa devojkom, drugi deo smene isto 15ak min na poruke, na putu nazad u stan je zapravo najvise koriscenja, 45-60min garantovano. Vidim da se ljudi zale da 4G pojede bateriju a ja zapravo najvise koristim telefon kad nisam pri wifi. Cisto kao neka smernica da li je realno ocekivati da note izgura ovakav dan?

Druže to što si pisao kad pališ i gasiš wifi ništa ne znači. Ako se probudiš pa gledaš u telefon dok ne kreneš na posao,pa u metrou i na poslu, već krajem te pauze možeš očekivati da će opet na punjač.

Ja ne znam kako je vama radio N8 ali u mom slučaju ovo svakako nije tačno pošto u 06,30 uključujem 4G i on mi je uključen do dolaska kući s posla tj do 16,30 kada prelazim na WiFi do odlaska na spavanje oko 00,00. Naravno telefon se u to vreme normalno koristi i nikad, ali nikad nisam imao potrebu da ga pre odlaska na spavanje stavljam na punjač radi dopunjavanja jer je baterija crkla ili je pred crkavanjem.
Znači telefon punim isključivo tokom noći i baterija mi uvek, ali uvek izdrži čitav dan do odlaska na spavanje tj do ponoći.

Meni odlično radio, uspeo je u par slučajeva da izdrži do 14h sa nešto manje od 6h sot-a 😉

Nazad
Vrh Dno