Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Prvi put sam juče sahranilo bateriju za otprilike 3.5 SOT. Obično o je oko 5-6 SOT. Ali juče Lte stalno i gomilu fotkanja ga je ukokalo od 7 ujutro do 17 h.

Sent from Note 8.

Ja imam note 5, i mts signal me ubija, ako držim fon sve vreme na 4g baterija se troši baš mnogo. Dok sm na 2G potrošnja je ok, ali kad prebacim na 4g, nikako nije dobra....

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

eh note 5.. Moj sin ga i danas koristi. Širi ekran od note 8. Nema edge.. Lepota..

Sent from my SM-T825 TAB S3

Evo jednog buga na Oreu koji sam ja primetio - na telefonu povremeno iz čista mira pukne WiFi i ne radi sve dok se isti ne isključi i ponovo uključi ručno.
Na telefonu se vidi ikonica za WiFi sa uzvičnikom kao na slici...

Inače WiFi je SBB, router je nekoliko metra udaljen a za to vreme WiFi bez problema radi na ženinom P8lite i starom G2 koji klinac maksimalno eksploatiše.

Na nougatu nisam imao nijedno pucanje WiFi za ~5 meseci.
d83c2ef02cec50a315cf00e2211d891c.jpg

To sam i ja primetio na S8, takođe Oreo

I na sedmici se to dešavalo

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Meni recimo nije ili možda jaaaako retko tako da nisam ni primećivao ovo je već pat puta dnevno što je nemoguće ne primetiti.

Kod meme ništa na 8+ sa optičkim internetom 100mb/s ( prosek dnevnih uređaja konektovano 7 iz kuće + apartmani prosek 10-20 )

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ali to je zbog rutera, to mi se dešavalo i na huawei i u kući na svim samsung telefonima

Ruter sigurno nije jer mi pored ova dva telefona koje sam naveo ne puca WiFi ni na ostalim uređajima (jedan tablet sa androidom i jedan sa Win10), TV, laptop, desktop, soundbar...

Znači samo i isključivo na Note 8...

Ti kazem meni kuci prosek nakaceno 17-27+ dnevno uredjaja i nista mi ne puca.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ja ti govorim kod mene, svi uređaji i to sam baš provjeravao, internet normalno radi preko kabla a WiFi veza u prekidu tako da je jedina opcija ruter

@ Sava89

Verujem ti da je tako, ja samo kažem da kod mene nije tako.

@ nikolatt85

*mjau**mjau**mjau* da je kod mene ruter u pitanju zar ne misliš da bi veza pucala i na drugom uređajima ili na Note8 dok je bio Nougat (99,99% sam siguran da nije čim nijednom za ~5 meseci nisam primetio)?

Vjerujem ti, ja ti kažem kako je kod mene na više uređaja

OK, to su ipak dve različite situacije i da je kod mene tako sve bi bilo jasnije, ovako...

Btw. ja sam na SBB sa onim Cisco routerom, a ti?

I kod mene imam problem sa tim sbb modemom. Desi se sa vremena na vreme da nece da se konektuje.

Meni je Wimax, neka kanta od rutera

OK, to su ipak dve različite situacije i da je kod mene tako sve bi bilo jasnije, ovako...

Btw. ja sam na SBB sa onim Cisco routerom, a ti?
I kod mene je taj Cisco, takodje samo kod mene problem, žena i sin na Huaweijima (ala ga napisa) nemaju prekide...

Sent from my S8 using Tapatalk

Pa dobro, ali ovo je besplatna opcija 🙂
Meni je sada link speed 866 Mbps i lagano speedtest ide 100/6

EDIT:
Sad proverih i na note 8 iz VIP-a ista brzina.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samo restartuj ruter s vremena na vreme i bice sve ok,puno puta se konektujes j diskonektujes i pobrljsvi,tablet tu je verovatno non syop kuci zato i ne ispada,restart rutera ce resiti sve

Imao slican problem i reseno restartom rutera jednom u 3,4 dana

Poslednja izmena od urednika:
Sve je to OK, ali pitanje je šta su to zeznuli sa Oreom kad je sa Nougatom sve radilo kako treba. Plus, ako treba da stalno nešto radim sa ruterom i ako je to jedino rešenje, lakše mi je da isključim i ponovo uključim WiFi na telefonu nego da restartujem ruter...

Meni je i na nugat i na oreo indeticno. Mozda cak i vise nego na oreo

Nije ,neke ruter moras da restartujes na zalost ,mene je zezao tp link 5ghz i civek mi objasnio da se mnogo puta konektujem i diskonrktujem i da onda zeza ip adresa i da mora ruter da se restartuje

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Onda dodeli static ip adresu na ruteru za tel i problem rešen

Sent from my Note 8

Eto, dok nekom ne smrkne, drugom ne svane :d

Sent from my Mate 10 Pro

Nazad
Vrh Dno