Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ja kad sam to rekao krajem decembra samo sto me na lomaču nisu stavili.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Neće cena nešto drastično padati. Pa pogledajte koliko košta s8 i s8+. Zadnjih par meseci jako malo je pala cena..

Kolege rešio sam da prodam Note 8 i vratim se na iPhone. Pustite mi poruku ako je neko zainteresovan za kupovinu. Moderatori neka mi oproste na reklami. [emoji3]

Ček, stani u red :d

Inače cena notu nikada nije drastično padala zbog s serije pa neće ni ovaj put...i praksa je pokazala da posle nekog vremena polovna s serija novije generacije bude tu negde sa cenom nota starije (npr polovni note 4 i s6; note 5 i s7). A te nove note 8 za ispod 600e bez uključenog rizika bilo kakve vrste, zaboravi.

Trenutno je 700 € NOV sa 2 godine garancije operatera i fiskalnim računom 😉
Kod preprodavaca 660€ NOV i to dualSIM...
Ima i onih sa računima Gigatrona/drugih radnji na iznos 136000 pa i više dinara 😀

Poslednja izmena:
Ima li jos ko problema sa instagramom?
8c137b897f1c082350f96a8de2b1e557.jpg

Ja 3 nervna sloma dobio zadnjih desetak dana sa istim (koči, laguje pa čak i fc)...juče izašao neki update, mislim da je bolja situacija sada, nisam stigao baš puno da se igram.

P.s. gde ima ta unstable apps opcija?

Nikad problem nije pravio isti ovo me zbunilojako malo sam koristio juce telefon
3120c801716c9e7446cc690cd6eb4a27.jpg
797e683953e583bc33143b63b6168cff.jpg

Ja 3 nervna sloma dobio zadnjih desetak dana sa istim (koči, laguje pa čak i fc)...juče izašao neki update, mislim da je bolja situacija sada, nisam stigao baš puno da se igram.

P.s. gde ima ta unstable apps opcija?

Ubija me u pojam
Dodje mi da bacim telefon kroz prozor
Ova opcija za unstable app mi je sama iskocila nakon sto je instagram opet zakocio

@Drakenzen Ja probao search i nigde je nema. Možda koristiš onaj app monitor, ja to odma na disable?!

To je do instagrama. S7E, a evo i stock android sad. Džaba.

Ponekad imam problem sa pozivima.
Pozovem broj i nista se ne desava par sekundi, onda me vrati u listu poziva, probao naravno na razlicitim brojevimа, ista stvar, proverio kredit *121# ne reaguje, nisam resetovao tel nakon toga, nego probao da posaljem poruku, i momentalno proradilo pozivanje, to mi se danas vec drugi put desava, pre par dana isto tako.

Ubija me u pojam
Dodje mi da bacim telefon kroz prozor
Ova opcija za unstable app mi je sama iskocila nakon sto je instagram opet zakocio

Samo da potvrdim da đubre od instagrama i dalje baguje. Danas je dosta dobro radio, evo sad opet počeo 🙁

Sad sam se prebacio na beta testera da vidimo dal to sto cu ranije imati update moze da pomogne al jok brate, i dalje zeza
I imaju problem sa hesh tagovima, ne rade im uopste...
Puko instagram kao zvečka...

Pa dobro, rešiće u doglednoj budućnosti obzirom da je problem globalnih razmera, al ipak nervira jako!

Sad sam se prebacio na beta testera da vidimo dal to sto cu ranije imati update moze da pomogne al jok brate, i dalje zeza
I imaju problem sa hesh tagovima, ne rade im uopste...
Puko instagram kao zvečka...

Vratih se na s8, bila neka verzija insta od pre 3 nedelje na njemu (nisam hteo da radim update namerno) evo fercera ko luda 🙂

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kako to?
Kod nekog radi a kod nekog ne

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja ga ne koristim pa ne znam ali evo curi zeza na mate 10 pro, to je nešto do aplikacije

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Evo kod mene zeza viber a kod svih ostalih radi

Koji ti je trip brate da uzmeš i mate 10 kad imaš Note?

Što? Telefon je super
U dosta stvari bolji

I ja presao na mate. Vodim dosta profila na insta i to mi je smetalo kod note-a ali i ovde ista stvar. Aplikacija je djubre.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Telefon je odličan, čačkam ga svaki dan ali ga nikad ne bih uzeo pored Note 8, prosto mi nema smisla jer je ovo ipak mnogo kompletniji fon

O tome se može raspravljati u nedogled - ne vredi počinjati
Jedina prava prednost NOTE je olovka

I ne pokušavam brate, tvoje pare i tvoj merak, pitao sam onako jer imaš Note a ja Mate svaki dan imam priliku da čačkam, zbog toga sam te pitao

I ne pokušavam brate, tvoje pare i tvoj merak, pitao sam onako jer imaš Note a ja Mate svaki dan imam priliku da čačkam, zbog toga sam te pitao

Note je bio 4 meseca kod mene dok nisam kupio ovo
Sad sam prodao NOTE
Doduše oba su istovremeno bila u oglasima

Nazad
Vrh Dno