Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ma garant je provajder...mada uvek možeš uzeti drugi tel na dan dva da probaš i uveriš se.

Nego neko reče kako je nemoguće ubiti note za manje od 4h :d ...još mi osvetljenje na pola bilo...

I pošto ova nativna app za potrošnju po aplikacijama po meni ništa ne valja, evo i ab sshot...
7b46f5377dc327eff938128031d3c958.jpg
3f3dae6ec469b5df973455677f9c27d6.jpg
1df533d24abc6e0cf96ce069b13afe89.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

I meni ponekad - operater sigurno

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

bas me smara. Moraću neki br. da kupim od Telenora da bih barem za porodicu bio dostupan. Uključen mi je poziv na čekanju. Da nije onda bih kapirao propustene pozive. I radi ok kada u vezi dobijem poziv tj obe linije.. Tako da izgleda da je telekom...

Sent from my Note 8

Poslednja izmena:
Ja sam u Telenoru, nije mi se nikad desilo da budem nedostupan.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ja ne znam šta se zamlaćujete sa SoT-om ovoliko postova. Tema je Note8, a ne SoT. Gde ima da izvor svetlosti to radi bez utroška energije, i da za to ima minimalnu podršku, naravno da toga neće ni biti. Ko ima mogućnosti može da dopunjava bateriju sa punjačem, ko nema može da doda spoljnu bateriju.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Evo sada sam proverio tj izvadio SIM i stavio u drugi telefon i upecao sam momenat kada nisam bio dostupan a takođe i moja supruga(signal sa istog repetitora) nije bila dostupna.. Tako da je do šugavog telekoma.

Sent from my Note 8

Poslednja izmena:
Ma telekom...to je kod njih sasvim normalno; dešavalo se i meni za 3 god u više navrata, koliko sam bio kod njih. Rekoh ti odma da je do provajdera, da ne lupaš glavu. Note radi pa radi 😉

.... osim sto probija svetlo na ekranu 😀

Evo i mene nazad samsungu [emoji16] neka preporuka za case?

Kako kod koga [emoji14] ...ja evo nemam tih problema 😉Šta preferiraš tačno (deblje tanje, materijal, sa preklopom ili bez)?...i do koliko para?

Stavicu mu odmah foliju tako da moze bez preklopa. Do 50e, ima li neko iskustva sa onom samsung na preklop?
Super frosted sam koristio na s8 plus i ekstra je posluzilo.

Stavicu mu odmah foliju tako da moze bez preklopa. Do 50e, ima li neko iskustva sa onom samsung na preklop?
Super frosted sam koristio na s8 plus i ekstra je posluzilo.

Samsung clear wiew je odlična

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ja imam frosted i alcantaru, svaka je dobra na svoj način. Razmišljam se onu cafele 0.4mm tanku i spigen neo hibrid i za note da poručim.

Jel postoji negde opcija da mi uvek trazi koju aplikaciju da koristim. Ovako kad stavim da bilo sta otvorim tu aplikaciju stavi kao primarnu. Ne mogu uopste da recimo u browseru otvorim playstore. Nadam se da razumete o cemu pricam

Settings > Apps > 3 tačkice pa Default Apps > Default App Selection.

Odgovor je jednostavan ,Telekom,i ja cekam da ministekne ugovor i cao zdravo ,isti problem.sam imao i imam jos uvek i odgovorili su da rade na unapredjenju mreze,poskidali su dosta repetitora

Slažem se.. Ja moram da koristim njihov broj, jer mi je br. od uprave za zajedn. poslove tj. službeni je a ujedno i privatni. Tako da sam dodao u Note 8 jos jednu karticu.. ***. nemam drugu opciju.. Nota se inače, za sada, sa 2 SIM, ok ponaša, a ne vidim ni pojačanu potrošnju baterije. [emoji106]

Sent from my Note 8

Settings > Apps > 3 tačkice pa Default Apps > Default App Selection.
Nisam resio sa ovim nista. Treba mi recimo da audio fajl kad hocu da pustim da mi da opciju koji player da koristim. I tako svaki put. A ne da svaki put brisem def aplikaciju. Ranije je bila opcija...

Stavio al me ne pita. U cemu je problem?
Edit. Nesto je bio zabagovao dok nisam deinstalirao jedan player. Sad sve radi. Hvala.

Poslednja izmena:
Ne znam, ja sam tako ostavio i svaki put me pita. Ali svaki put kad biraš aplikaciju moraš sa ideš na "just once".

Instaliraj better open with,posle toga kliknes na fajl pa betrer open with i dace ti opciju sa cime da ga otvoris,mozes staviti neki plejer po defaultu ili mozes birati kojim ces

Poslednja izmena:
Poručih Speck presidio grip crni, čuo sam dosta lepih reči o istom pa reko da probam.

Imam problem sa samsungovim sync-om. Ja ga disablujem ali kad udjem u samsung cloud vidim da su mi kontakti, kalendar i internet ipak sinhronizovani danas. I sta je to sto se uploaduje na cloud a nalazi se pod Keyboard data?

Nazad
Vrh Dno