Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

To već ne znam, trebao je okačiti obe strane 😉

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Gde je opcija?
Ne mogu da nađem

NOTE 8
U precicama (dugmadi) mi se pojavila posle azuriranja. Gore desno sam je stavio.
d743106401db1f7e348182720280b6f9.jpg

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

To već ne znam, trebao je okačiti obe strane 😉

Lol, već ga prodaješ. Ja sam mislio sa sam ja jedan od gorih sa menjanjem telefona...

Lol, već ga prodaješ. Ja sam mislio sa sam ja jedan od gorih sa menjanjem telefona...

Uvek ima gorih :d Ogroman mi ***...koliko god je prednost velikog ekrana, nema šanse da ga koristim dok vozim ili radim 🙁

Klikni kad spustis dugmad na te tri tacke pa kliknes na raspored dugmadi, ponudice ti dole kao novo dugme koje ti moras da dodas u ostalu dugmad.ako si juce azurirao tel trebalo bi da imas.

Uradio sam to i ranije ali nema
Update sam juce odradio
Probao sam i u search ali ne nalazi tu opciju Screenshot_20180214-123252.jpgScreenshot_20180214-123245.jpg

NOTE 8

Poslednja izmena:
Ovo je tuga od teme. Poslednjih par strana listam sve iste slike u odgovorima. Pa ljudi niste od juce ne forumu,ne citirajte cele postove sa sve istim slikama

Svrha foruma je da se cita. Ali od ovoliko istih odgovara sa sve istim slikama odbija korisnika da i dalje ovu temu prati

Meni je iskreno bitnije da mi resimo eventualan problem koje imaju clanovi koji ucestvuju u diskusiji nego da forum bude lep na oko posmatračima....

Sviđa mi se stand by potrošnja kod nota jako. Skinem sinoć sa punjača, jutros uzmem tel da izvučem log sa bbs; otišlo samo 3% za 7,5 sati (0.4% po satu kaže bbs što ne pamtim).

Inače sve popaljeno (uključujući i bt zbog sata) osim aod.

Sviđa mi se stand by potrošnja kod nota jako. Skinem sinoć sa punjača, jutros uzmem tel da izvučem log sa bbs; otišlo samo 3% za 7,5 sati (0.4% po satu kaže bbs što ne pamtim).

Inače sve popaljeno (uključujući i bt zbog sata) osim aod.

To je to sto sam onog dana pokusao da objasnim, ali previse je trolova.. Potrosnja je odlicno ustrojena i na 4G i na Wifi-u u stand by rezimu, jedini problem je celodnevno koriscenje 4G mreze za podatke.. Tu exynos izgleda ima problema.. tj. Vecu potrosnju..

Poslednja izmena:
Problem je što ja ceo dan i budem na 4g only ali tako je i na s8 te tu nema neke bitne razlike. Videću večeras da izvučem log i sa aod on...baš me zanima situacija.

Zdravo,
Imam Note 8 dual sim nedeljak dana. Trazio sam na forumu ali izgleda da mi je promaklo. Imam 2 pitanja:
- sta je sa FM radijom na Note 8?
- kako na Viberu ili WhatsUp-u uslikati fotku iz aplikacije i poslati nekome, uvek mi prijavi: Ova slika vise nije dostupna? Moram da napomenem da imam dva Vibera (dual sim i 2 broja) i da na originalnom ovo radi bez problema a na "kloniranom" prijavljuje ovu gresku. Takodje, ako dobijem od nekoga sliku ili video na ovaj klonirani Viber, ne mogu klikom na sliku da he otvirim u punoj velicini - ista greska. Isto je i sa WhatsUp-om
Hvala in advance 🙂

Note nema fm prijemnik...možeš koristiti neku aplikaciju za radio tipa tune in ali ti idu mobilni podaci.

Na drugo pitanje nemam odgovor, ne koristim dual social apps

Hvala druze, mozda ce neko znati ovi oko Vibera. Taj problem resavam sto slikam pa vadim sliku iz galerije ili kad dobijem sliku, sam sebi prosledim na drugi nalog (koji nije klon) i tamo mogu da je otvorim. Jeste resenje ali bzvz

Zdravo,
Imam Note 8 dual sim nedeljak dana. Trazio sam na forumu ali izgleda da mi je promaklo. Imam 2 pitanja:
- sta je sa FM radijom na Note 8?
- kako na Viberu ili WhatsUp-u uslikati fotku iz aplikacije i poslati nekome, uvek mi prijavi: Ova slika vise nije dostupna? Moram da napomenem da imam dva Vibera (dual sim i 2 broja) i da na originalnom ovo radi bez problema a na "kloniranom" prijavljuje ovu gresku. Takodje, ako dobijem od nekoga sliku ili video na ovaj klonirani Viber, ne mogu klikom na sliku da he otvirim u punoj velicini - ista greska. Isto je i sa WhatsUp-om
Hvala in advance 🙂

Nemoj mi verovati, ali deluje mi da nije greska,imamo isti tel,ja koristim 3 vibera, 4 whup-a... I na svakom je problem to o cemu pricas bilo da je iz duala ili iz bezbednog foldera..samo originalni nemaju problem, mislim da je to zbog neke nazovi bezbednosti,tako mi bar deluje...

Nemoj mi verovati, ali deluje mi da nije greska,imamo isti tel,ja koristim 3 vibera, 4 whup-a... I na svakom je problem to o cemu pricas bilo da je iz duala ili iz bezbednog foldera..samo originalni nemaju problem, mislim da je to zbog neke nazovi bezbednosti,tako mi bar deluje...

Takodje i kod mene taj problem.. Tek kad sliku saljem iz galerije, nema problema..

Koliko vredi note 8 sa razbijenim staklom, drugar kupuje a ja ga savetujem da to ne vredi vise od 300e

^ mislim da se mora zamenuti ceo erkan a to je 35k. Za 690 se moze naci nov. Po meni bolje dodati jos 90€ pa uzeti ne raspakovan.

Sta mi se desilo sa telefonom🙂
Zadnji update
Celo vreme na wifi posto sam u romingu.
e28e8ef04677d26859c8ef8a81b242ce.jpg
83e990b52a5e182d6aec927b3e8af546.jpg

@hunder pa ništa, u romingu si. Ja sam davno došao do zaključka da telefoni manje troše preko 🙂

Inače izvukoh log noćas...bbs sa aod on pokazuje tačno 1% na sat potrošnju, što implicira da sam aod troši oko 0.6% baterije na sat.
Još jedna stvar koju sam primetio je da baterija na notu 8 opada daleko ravnomernije kada se spusti ispod 50%...npr na s8 sam znao 5h sot da imam na 50% i onda do 5% napravim još 2-2.5h max...ovde je situacija bolja.

Poslednja izmena:
Ne znam kako roming moze da utice na bateriju? Primetio sam da mi dok gledam yt i surfujem na istom osvetljenju,sporije opadaju procenti.

Verovatno ti je ugasen mobile data pošto si u romingu [emoji4]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne znam kako roming moze da utice na bateriju? Primetio sam da mi dok gledam yt i surfujem na istom osvetljenju,sporije opadaju procenti.
Ne znam ni ja kako, al dok sam ziveo u Berlinu, sa našom karticom je telefon daleko bolji bio sa autonomijom nego ovde...pisao sam davno o tome.

meni se desava vec dugo da nisam dostupan a jesam tj pokazuje da sam u signalu( od letos.). i onda mi stizu sms od telekoma da imam propusten poziv. Menjao SIM karticu, fabricki resetovao fon.. I ništa.. Nezgodno, jer me ljudi zovu za bitne stvari a cesto sam nedostupan . Da li se to nekome desava na noti ili je do providera?

Sent from my Note 8

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno