U precicama (dugmadi) mi se pojavila posle azuriranja. Gore desno sam je stavio.Gde je opcija?
Ne mogu da nađem
NOTE 8
Lol, već ga prodaješ. Ja sam mislio sa sam ja jedan od gorih sa menjanjem telefona...To već ne znam, trebao je okačiti obe strane 😉
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Klikni kad spustis dugmad na te tri tacke pa kliknes na raspored dugmadi, ponudice ti dole kao novo dugme koje ti moras da dodas u ostalu dugmad.ako si juce azurirao tel trebalo bi da imas.
Uvek ima gorih :d Ogroman mi ***...koliko god je prednost velikog ekrana, nema šanse da ga koristim dok vozim ili radim 🙁Lol, već ga prodaješ. Ja sam mislio sa sam ja jedan od gorih sa menjanjem telefona...
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Uradio sam to i ranije ali nemaKlikni kad spustis dugmad na te tri tacke pa kliknes na raspored dugmadi, ponudice ti dole kao novo dugme koje ti moras da dodas u ostalu dugmad.ako si juce azurirao tel trebalo bi da imas.

E pa ***,da nije do neke aplikacije koju ja imam a ti ne, ajd probacu da pronjuskam sta moze da bude...Uradio sam to i ranije ali nema
Update sam juce odradio
Probao sam i u search ali ne nalazi tu opciju Pogledajte prilog 246452Pogledajte prilog 246453
NOTE 8
Provalio sam, nema veze sa note-om, nego sa aplikacijom, ova sa slike je u pitanju....Uradio sam to i ranije ali nema
Update sam juce odradio
Probao sam i u search ali ne nalazi tu opciju Pogledajte prilog 246452Pogledajte prilog 246453
NOTE 8
Instalirao i dobio nove prečiceProvalio sam, nema veze sa note-om, nego sa aplikacijom, ova sa slike je u pitanju....![]()
To je to sto sam onog dana pokusao da objasnim, ali previse je trolova.. Potrosnja je odlicno ustrojena i na 4G i na Wifi-u u stand by rezimu, jedini problem je celodnevno koriscenje 4G mreze za podatke.. Tu exynos izgleda ima problema.. tj. Vecu potrosnju..Sviđa mi se stand by potrošnja kod nota jako. Skinem sinoć sa punjača, jutros uzmem tel da izvučem log sa bbs; otišlo samo 3% za 7,5 sati (0.4% po satu kaže bbs što ne pamtim).
Inače sve popaljeno (uključujući i bt zbog sata) osim aod.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nemoj mi verovati, ali deluje mi da nije greska,imamo isti tel,ja koristim 3 vibera, 4 whup-a... I na svakom je problem to o cemu pricas bilo da je iz duala ili iz bezbednog foldera..samo originalni nemaju problem, mislim da je to zbog neke nazovi bezbednosti,tako mi bar deluje...Zdravo,
Imam Note 8 dual sim nedeljak dana. Trazio sam na forumu ali izgleda da mi je promaklo. Imam 2 pitanja:
- sta je sa FM radijom na Note 8?
- kako na Viberu ili WhatsUp-u uslikati fotku iz aplikacije i poslati nekome, uvek mi prijavi: Ova slika vise nije dostupna? Moram da napomenem da imam dva Vibera (dual sim i 2 broja) i da na originalnom ovo radi bez problema a na "kloniranom" prijavljuje ovu gresku. Takodje, ako dobijem od nekoga sliku ili video na ovaj klonirani Viber, ne mogu klikom na sliku da he otvirim u punoj velicini - ista greska. Isto je i sa WhatsUp-om
Hvala in advance 🙂
Nemoj mi verovati, ali deluje mi da nije greska,imamo isti tel,ja koristim 3 vibera, 4 whup-a... I na svakom je problem to o cemu pricas bilo da je iz duala ili iz bezbednog foldera..samo originalni nemaju problem, mislim da je to zbog neke nazovi bezbednosti,tako mi bar deluje...
Ne znam ni ja kako, al dok sam ziveo u Berlinu, sa našom karticom je telefon daleko bolji bio sa autonomijom nego ovde...pisao sam davno o tome.Ne znam kako roming moze da utice na bateriju? Primetio sam da mi dok gledam yt i surfujem na istom osvetljenju,sporije opadaju procenti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari