ukoliko nije proslo vise od 6 meseci od kupovine.Apsolutno imaš pravo da kažeš da nećeš popravku i tražiš nov aparat ukoliko je faličan
Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka
Ček, stani u red :dKolege rešio sam da prodam Note 8 i vratim se na iPhone. Pustite mi poruku ako je neko zainteresovan za kupovinu. Moderatori neka mi oproste na reklami. [emoji3]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ubija me u pojamJa 3 nervna sloma dobio zadnjih desetak dana sa istim (koči, laguje pa čak i fc)...juče izašao neki update, mislim da je bolja situacija sada, nisam stigao baš puno da se igram.
P.s. gde ima ta unstable apps opcija?
Samo da potvrdim da đubre od instagrama i dalje baguje. Danas je dosta dobro radio, evo sad opet počeo 🙁Ubija me u pojam
Dodje mi da bacim telefon kroz prozor
Ova opcija za unstable app mi je sama iskocila nakon sto je instagram opet zakocio
Vratih se na s8, bila neka verzija insta od pre 3 nedelje na njemu (nisam hteo da radim update namerno) evo fercera ko luda 🙂Sad sam se prebacio na beta testera da vidimo dal to sto cu ranije imati update moze da pomogne al jok brate, i dalje zeza
I imaju problem sa hesh tagovima, ne rade im uopste...
Puko instagram kao zvečka...
Note je bio 4 meseca kod mene dok nisam kupio ovoI ne pokušavam brate, tvoje pare i tvoj merak, pitao sam onako jer imaš Note a ja Mate svaki dan imam priliku da čačkam, zbog toga sam te pitao
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari