Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Borba sa vetrenjačama

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ne bih da me shvatite da blatim Note 8, komentariš samo bateriju. Sve ostalo na Note 8 vrhunski (osim Androida). [emoji3]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Čovječe, opusti se i koristi telefon kako ti odgovara, ne smaraj ostale i ne nameći svoje mišljenje kako si ti jedini validni korisnik i da je jedino tvoj način ispravan, telefon ima više nego dobru bateriju i to je činjenica

Druže imam isti telefon kao i ti, o čemu ti pričaš? Poenta tvojih slika sa velikim SOT-om je ta što si sve živo isključio i koristiš ga na WiFi verovatno u zatvorenom prostoru. I hvališ se takvom upotrebom ovog telefona. Smešno.
Uradi ovako merenje - upali sync, 4G, WiFi, AOD, Bluetooth, Location na high accuracy, NFC i izađi malo napolje, pa postavi slike sa SOT-om. Videću hoćeš li onda izvući te rezultate. I zaboravih rezoluciju na WQHD+.

Ja stvarno moram da pitam - čemu to?

Zbog čega bi imao istovremeno uključen WiFi i 4G, zbog čega bi bluetooth ili NFC bio stalno uključen etc.

Ako je tako kod vas onda definitivno pogrešno koristite telefon i nije ni čudno što vam baterija ode tako brzo.

Uz sve dužno poštovanje, kada sam u dometu WiFi naravno da mi je 4G isključen i obratno, NFC uključim kad treba da platim, bluetooth kad mi treba - stvarno ne vidim razliku da mi to sve stalno bude ON...

Iz prostog razloga to radim, a on je da me baš boli briga da razmišljam da li sam isključio 4G ako sam na WiFi, da li ću uštedeti pola sata SOT-a ako smanjim rezoluciju na FHD+, da li sam upalio Bluetooth ako trebam na brzinu da prebacim neke slike ili povežem se na neki uređaj, da li sam i kada odradio bekap uređaja... To što ti pričaš je da ti poprilično služiš telefonu a ne on tebi. Zbog svega ovog držim sve upaljeno non stop. Ne moram da razmišljam niočemu nego o punjenju baterije samo. Eto to je možda pogrešna upotreba telefona za tebe, ali za mene nije.

Delim mišljenje... život je previše kratak da ga gubim na paljenje i gašenje switcheva + imam smartwatch ;)

Iz prostog razloga to radim, a on je da me baš boli briga da razmišljam da li sam isključio 4G ako sam na WiFi, da li ću uštedeti pola sata SOT-a ako smanjim rezoluciju na FHD+, da li sam upalio Bluetooth ako trebam na brzinu da prebacim neke slike ili povežem se na neki uređaj, da li sam i kada odradio bekap uređaja... To što ti pričaš je da ti poprilično služiš telefonu a ne on tebi. Zbog svega ovog držim sve upaljeno non stop. Ne moram da razmišljam niočemu nego o punjenju baterije samo. Eto to je možda pogrešna upotreba telefona za tebe, ali za mene nije.

A jel tako i u kuci ne gasis ringlu na sporetu jer će ti pasti na pamet sa skuvas kafu ili ne gasis svetlo jer će opet pasti mrak pa što da ga palis opet? Ili ne jedeš uopšte jer ces opet biti gladan?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Delim mišljenje... život je previše kratak da ga gubim na paljenje i gašenje switcheva + imam smartwatch ;)

Po meni je drugo nesto ako imas smartwatch ali da ne gasis opcije koje neces koristiti danima..suludo.. razumem i za 4g i wifi, Ali nfc, blutut i takve stvari..bespotrebno..

Ali hiljadu ljudi, hiljadu ćudi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Onda razumi da nije do telefona nego do tebe i načina na koji ga koristiš.

Verujem da ne zatvaraš vodu na slavinama da ne bi razmišljao kada da je pustiš, da ne gasiš svetlo jer možeš da se zezneš i slučajno uđeš u mrak, da ne isključuješ ringlu na štednjaku jer ti možda zatreba da skuvaš kafu - zašto robovati tim uređajima.

A inače kad želiš nešto da prebaciš jako lako se zaboravi da se uključi bluetooth ili da se negde vani u jednoj sekundi uključi 4G...

Ali, of course, ja pogrešno koristim telefon, prihvatam to pa čak i po cenu da mi baterija traje mnogo duže a da mi zadovolji apsolutno sve potrebe... Bez obzira što ne mislim da služim bilo kom uređaju već samo racionalno koristim bilo šta čime raspolažem.

@ dstamenkovic brži

Poslednja izmena:
Ode rasprava u..... Nebitno ljudi. Neću dalje da širim netrpeljivost. U pravu ste vi a i ja za neke stvari. Ajd uživajte u uređaju. [emoji5]

Poslednja izmena:
Ovde kao da ste se kladili ko ce da ides vise iz krajnosti u krajnost....

Pa svi koriste telefon kako im odgovara, neka čovjek pali šta mu je volja ali da ubjeđuješ druge kako je to ispravno a da većina griješi to mi nikako neće biti jasno, baterija je dobra meni lagano izgura dan i ja sam zadovoljan

To je najbitnije...da smo svi zadovoljni. Ali onda budeš subjektivan i kažeš tako, MENI baterija opušteno izgura, a ne da svima može, jer eto ja sam prvi dokaz da nema teorije ;)

Ni ja nemam problem sa tim kako će ko da koristi svoj telefon, da li sa apsolutno svim popaljenim u isto vreme ili samo sa onim što mu u tom trenutku treba/što koristi - na kraju krajeva nisam ja taj koji će pre kraja dana da ostane sa praznom baterijom...

To je najbitnije...da smo svi zadovoljni. Ali onda budeš subjektivan i kažeš tako, MENI baterija opušteno izgura, a ne da svima može, jer eto ja sam prvi dokaz da nema teorije ;)

Meni 6 sati izgura lagano bukvalno svaki dan, ja sam samo rekao da nije tačno da telefon jedva gura 3,4 sata kako ste vi rekli, dosta nas gura preko toga

Ja ni u jednom momentu nisam rekao da mi gura 3 ili 4...čak šta više okačio sam screenshot skoro gore sa preko 6h i to isključivo na 4g ;)

Momak je napao kako lažemo i da nije tačno, izvini ako sam i tebe povezao

Kako me nervira instagram razbicu ga........

A mene je neki vajni baja svojevremeno opominjao, a ove za bateriju nista...sad tog admina smekera nema...pravi baja od admina

nema potrebe da iskljucujete procese. ko želi pristedi bateriju, odabere opciju sa slike. kada mu ne treba predje na "optimized". Lično, nisam isključio ništa i baterija je vrlo dobra.
6b547fe58e8ecd0731f99933d969853c.jpg

Sent from my Note 8

Momak je napao kako lažemo i da nije tačno, izvini ako sam i tebe povezao

Ja nigde nisam napisao da bilo ko laže. Molim te ne izmišljaj. Moja poenta je bila da tvoja merenja nisu reprezentativna i to je to.

Poenta je u stvari da ničija merenja nisu reprezentativna i da svako koristi telefon po svom nahođenju i u skladu sa svojim potrebama tako da ni tvrdnja da je baterija na N8 slaba nije baš u potpunosti tačna.

Poenta je u stvari da ničija merenja nisu reprezentativna i da svako koristi telefon po svom nahođenju i u skladu sa svojim potrebama tako da ni tvrdnja da je baterija na N8 slaba nije baš u potpunosti tačna.
Naravno, u potpunosti se slažem sa ovim. Meni nije dobra zbog mog načina upotrebe, dok je tebi sasvim u redu. I to je ok. To mi je i bila poenta celo vreme.

Upravo tako. Nikome ne traje isto, tako da ovo nisu merodavna merenja. Ja sam lično zadovoljan. Koristim telefon baš dosta, kupio sam i punjač za posao, tako da uvek dopunim ako je potrebno.

Mislim da je prvi put u istoriji s serija dobila noviji android u odnosu na n seriju!?!

Brzo će i N serija dobiti - do kraja februara sigurno

NOTE 8

al ga smarate sa baterijom koja je solidna.. Valjda nema o čemu da se piše. A onda onaj decko izbaci neki umobolni crtez da mi ogadi dan.. Pa onda opet o bateriji...

Sent from my Note 8

Hahahahahha ubode ga pravo u centar [emoji23][emoji23][emoji23]

@DARK SIDE, hahahahahahaha, odavno se nisam smejao ovako nekom postu :D

Nego je l probao neko VR na ovom čudu, kakva su iskustva?

Vrh Dno