Ranije nije radilo k, b i f.Probajte sa "k". Meni i tada zabode [emoji16]. Ispravice valjda sa updatom sledecim.
A ja se bas obradovao kad sam video da su uradili analog "spotlight search-u" od apple-a. Na note 4 sam koristio appsearch aplikaciju, ali ona trazi samo aplikacije, tako da nije bas ista stvar.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pa dt2s ne koristim. Mada kada poredim Novu i TouchWiz ipak nisu isti. Nova mi je ipak bolja. Mada videću, probaću TouchWiz malo pa sta bude.@Stonecold Nikako, nađeš launcher koji ima tu opciju. Mada ako ne koristiš dt2s možeš se vratiti na stock launcher, sad je skoro kao nova.
Meni piše TouchWiz. [emoji6]Koristio sam novu prime poslednje tri godine i od kada je samsung ubacio opcije da se swipovanjem od dole može pozvati app drawer, i od dozgo da se spuštaju notifikacije za novom nemam potrebe. Ne kažem da ista nije bolja, već da daš šansu tom samsung expiriencu (nije više touch wiz)
Opet sa Novom to mnogo tecnije radi. Prosto je nezamjenjiva.Koristio sam novu prime poslednje tri godine i od kada je samsung ubacio opcije da se swipovanjem od dole može pozvati app drawer, i od dozgo da se spuštaju notifikacije za novom nemam potrebe. Ne kažem da ista nije bolja, već da daš šansu tom samsung expiriencu (nije više touch wiz)
Žalosno je da baterija traje 1 dan sa upaljenim 4G ma kako god ga koristio. I to nije ceo dan vec bednih 12-15 h jer ga ujutro skidam sa punjača. A prosečan SOT mi je oko tri i po sata. Kada se isključi totalno je druga priča. Tu ih iPhone šije samo tako.I kod mene radnim danima crkava vec tu oko 18h... Nema opterecivanja, samo je ovo nesto sto sam uspeo najvise da izvucem iz nekog telefona i sto ponovo vraca na pricu preterane potrosnje na 4G mrezi..
Šta je definicija ozbiljnijeg korišćenja?Moze da izdrzi ceo dan ako ga ne koristis,[emoji3],za ozbiljnije koriscenje ne moze da gura ceo dan ni u ludilu
I ja se isto pitam. Ja vikendom kad sam slobodan jedva napucam 4h ekrana.A gde vi to radite kad na poslu mozete da koristite telefon 6h. Onaj ko radi u kancelariji moze da ponese punjac i zavrsi svaku pricu oko sota.
Jedan dan u Luci Ns na dizalici, drugi dan na građrvinskom kranu i tako u krug.A gde vi to radite kad na poslu mozete da koristite telefon 6h. Onaj ko radi u kancelariji moze da ponese punjac i zavrsi svaku pricu oko sota.
Nije ti frka od visine? [emoji4]Jedan dan u Luci Ns na dizalici, drugi dan na građrvinskom kranu i tako u krug.
Moraš da ukapiras jednu stvar. Većina ljudi ne koristi 6-7 sati telefon dnevno, među kojima sam i ja, i takvima iPhone (plus) model traje ladno 2 dana bez punjenja i uz 3-4 sata SOT-a. Ja znam da takvima kao što si ti iPhone iscuri za čas jer ga koristiš dva puta duže u toku dana od mene. Zbog toga se tebi i Note 8 nameće kao bolji izbor kada gledamo potrošnju na jednodnevnom nivou. I tu nema greške. U takvim situacijama Note 8 je odličan izbor.6h sam izvukao danas, kada ne radim i kada sam ceo dan cackao telefon da podesim sve kako mi pase.. Inace u toku radnog dana od 7-20h , spucam bateriju uz sot od 3-4h..
Sto se tice price o iPhone-u i bateriji, da ga nisam imao i koristio mogao bi da poverujem, 6S, kupljen nov sa istim koriscenjem kao S8+ i Note sada, punio sam u 15h...
Moraš da ukapiras jednu stvar. Većina ljudi ne koristi 6-7 sati telefon dnevno, među kojima sam i ja, i takvima iPhone (plus) model traje ladno 2 dana bez punjenja i uz 3-4 sata SOT-a. Ja znam da takvima kao što si ti iPhone iscuri za čas jer ga koristiš dva puta duže u toku dana od mene. Zbog toga se tebi i Note 8 nameće kao bolji izbor kada gledamo potrošnju na jednodnevnom nivou. I tu nema greške. U takvim situacijama Note 8 je odličan izbor.
Ja posmatram stvari iz moje perspektive i meni je u polju baterije iPhone neprevaziđen.
Moraš da ukapiras jednu stvar. Većina ljudi ne koristi 6-7 sati telefon dnevno, među kojima sam i ja, i takvima iPhone (plus) model traje ladno 2 dana bez punjenja i uz 3-4 sata SOT-a. Ja znam da takvima kao što si ti iPhone iscuri za čas jer ga koristiš dva puta duže u toku dana od mene. Zbog toga se tebi i Note 8 nameće kao bolji izbor kada gledamo potrošnju na jednodnevnom nivou. I tu nema greške. U takvim situacijama Note 8 je odličan izbor.
Ja posmatram stvari iz moje perspektive i meni je u polju baterije iPhone neprevaziđen.
Druže imam isti telefon kao i ti, o čemu ti pričaš? Poenta tvojih slika sa velikim SOT-om je ta što si sve živo isključio i koristiš ga na WiFi verovatno u zatvorenom prostoru. I hvališ se takvom upotrebom ovog telefona. Smešno.Evo ne može ni 3 sata sa pola baterije, ljudi bolje znaju od korisnika![]()
![]()
Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari