Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

@Stonecold Nikako, nađeš launcher koji ima tu opciju. Mada ako ne koristiš dt2s možeš se vratiti na stock launcher, sad je skoro kao nova.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Probajte sa "k". Meni i tada zabode [emoji16]. Ispravice valjda sa updatom sledecim.

A ja se bas obradovao kad sam video da su uradili analog "spotlight search-u" od apple-a. Na note 4 sam koristio appsearch aplikaciju, ali ona trazi samo aplikacije, tako da nije bas ista stvar.

Ranije nije radilo k, b i f.
Nakon sto sam ove app 9d fb pobrisao radi sve kako treba...

@Stonecold Nikako, nađeš launcher koji ima tu opciju. Mada ako ne koristiš dt2s možeš se vratiti na stock launcher, sad je skoro kao nova.

Pa dt2s ne koristim. Mada kada poredim Novu i TouchWiz ipak nisu isti. Nova mi je ipak bolja. Mada videću, probaću TouchWiz malo pa sta bude.

Koristio sam novu prime poslednje tri godine i od kada je samsung ubacio opcije da se swipovanjem od dole može pozvati app drawer, i od dozgo da se spuštaju notifikacije za novom nemam potrebe. Ne kažem da ista nije bolja, već da daš šansu tom samsung expiriencu (nije više touch wiz) ;)

Koristio sam novu prime poslednje tri godine i od kada je samsung ubacio opcije da se swipovanjem od dole može pozvati app drawer, i od dozgo da se spuštaju notifikacije za novom nemam potrebe. Ne kažem da ista nije bolja, već da daš šansu tom samsung expiriencu (nije više touch wiz) ;)

Meni piše TouchWiz. [emoji6]
98d3cc10cb5732907fad08a846df6a76.jpg

Oke, moja greška onda ;)

Opet sa Novom to mnogo tecnije radi. Prosto je nezamjenjiva.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ovo je najbolje sto sam izvukao sa bilo kojim telefonom. Ali je ceo dan na wifi-u, bez promene lokacije i sa manje razgovora nego radnim danima.. S8+ je u slicnim situacijama bio do 5h sot... Dok u toku radne nedelje kada imam 2h+ razgovora plus sync dva maila non stop i povremeno koriscenje kamere, nije uspevao da prebaci 4h sot..
b81e2ebcfa5defce3b7d54d11e295259.jpg
e95654e73977f9763532830853f38681.jpg

Sto se ljudi toliko opterecujete sa sotom. Telefon opusteno moze da se koristi ceo dan ;)

Jel? Šta ga ja punim onda u 15h u najboljem slučaju (u 6h skidam sa punjača) [emoji14]

Moze da izdrzi ceo dan ako ga ne koristis,[emoji3],za ozbiljnije koriscenje ne moze da gura ceo dan ni u ludilu

I kod mene radnim danima crkava vec tu oko 18h... Nema opterecivanja, samo je ovo nesto sto sam uspeo najvise da izvucem iz nekog telefona i sto ponovo vraca na pricu preterane potrosnje na 4G mrezi..

I kod mene radnim danima crkava vec tu oko 18h... Nema opterecivanja, samo je ovo nesto sto sam uspeo najvise da izvucem iz nekog telefona i sto ponovo vraca na pricu preterane potrosnje na 4G mrezi..
Žalosno je da baterija traje 1 dan sa upaljenim 4G ma kako god ga koristio. I to nije ceo dan vec bednih 12-15 h jer ga ujutro skidam sa punjača. A prosečan SOT mi je oko tri i po sata. Kada se isključi totalno je druga priča. Tu ih iPhone šije samo tako.

A gde vi to radite kad na poslu mozete da koristite telefon 6h. Onaj ko radi u kancelariji moze da ponese punjac i zavrsi svaku pricu oko sota.

Moze da izdrzi ceo dan ako ga ne koristis,[emoji3],za ozbiljnije koriscenje ne moze da gura ceo dan ni u ludilu
Šta je definicija ozbiljnijeg korišćenja?

Eto meni sa non-stop uključenim ili WiFi ili mobile data, uz korišćenje neta, Vibera, u proseku 90 minuta razgovora dnevno koji je radnim danima najčešće tu oko 120 minuta, SMS, malo više TT, malo EON-a, pet e-mail naloga, Sofa Score, Footmob i Yahoo sports koji redovno osvežavaju rezultate, hvatanje po neke fotografije i neki video, AOD tokom 3/4 dana, weather & clock widget sa lokacijom on i bez problema izgura ceo dan.

Skinem ujutru u 06h kad se budim za posao, stavljam da se puni u 00,30 kad ležem i nikad mi nije ostalo ispod 25% baterije.

Evo jutros sam ga recimo skinuo punog i sa neozbiljnim korišćenjem sa non-stop uključenim WiFi (mobile samo 1h) i samo 30 min razgovora, bez EON, Vibera i SMS, uz 3h35min SOT meni je baterija na 60%...
bb59c716e9627bdc93437d1324bfbe6e.jpg
871c1553e9e6d861b8e372da3addde8a.jpg

Poslednja izmena:
A gde vi to radite kad na poslu mozete da koristite telefon 6h. Onaj ko radi u kancelariji moze da ponese punjac i zavrsi svaku pricu oko sota.
Jedan dan u Luci Ns na dizalici, drugi dan na građrvinskom kranu i tako u krug.

Visina je tu najmanji problem...treba da sedneš jednom samnom gore kad je košava ;)

Ja se divim ljudima koji jedva izvuku 4 sata sota, pa 6 se lagano gura

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

6h sota se izvuče jedino ako ne ispuštaš telefon iz ruke. Kod mene je to nemoguće, mora da se radi preko dana. Ali opet ga moram puniti uveče.
Drugo, ima li neka normalna tastatura za Android pošto me SwiftKey ubija šta mi radi.

6h sam izvukao danas, kada ne radim i kada sam ceo dan cackao telefon da podesim sve kako mi pase.. Inace u toku radnog dana od 7-20h , spucam bateriju uz sot od 3-4h..
Sto se tice price o iPhone-u i bateriji, da ga nisam imao i koristio mogao bi da poverujem, 6S, kupljen nov sa istim koriscenjem kao S8+ i Note sada, punio sam u 15h...

6h sam izvukao danas, kada ne radim i kada sam ceo dan cackao telefon da podesim sve kako mi pase.. Inace u toku radnog dana od 7-20h , spucam bateriju uz sot od 3-4h..
Sto se tice price o iPhone-u i bateriji, da ga nisam imao i koristio mogao bi da poverujem, 6S, kupljen nov sa istim koriscenjem kao S8+ i Note sada, punio sam u 15h...
Moraš da ukapiras jednu stvar. Većina ljudi ne koristi 6-7 sati telefon dnevno, među kojima sam i ja, i takvima iPhone (plus) model traje ladno 2 dana bez punjenja i uz 3-4 sata SOT-a. Ja znam da takvima kao što si ti iPhone iscuri za čas jer ga koristiš dva puta duže u toku dana od mene. Zbog toga se tebi i Note 8 nameće kao bolji izbor kada gledamo potrošnju na jednodnevnom nivou. I tu nema greške. U takvim situacijama Note 8 je odličan izbor.
Ja posmatram stvari iz moje perspektive i meni je u polju baterije iPhone neprevaziđen.

Evo 40 puta smo postavili koliko izvlači i dođu ljudi da pametuju kako to ne može i kako je samo moguće ako se ne ispušta iz ruku, stvarno su ljudi nevjerovatni

Moraš da ukapiras jednu stvar. Većina ljudi ne koristi 6-7 sati telefon dnevno, među kojima sam i ja, i takvima iPhone (plus) model traje ladno 2 dana bez punjenja i uz 3-4 sata SOT-a. Ja znam da takvima kao što si ti iPhone iscuri za čas jer ga koristiš dva puta duže u toku dana od mene. Zbog toga se tebi i Note 8 nameće kao bolji izbor kada gledamo potrošnju na jednodnevnom nivou. I tu nema greške. U takvim situacijama Note 8 je odličan izbor.
Ja posmatram stvari iz moje perspektive i meni je u polju baterije iPhone neprevaziđen.

Moraš da ukapiraš jednu stvar, a to su dve stvari :)
1) Nije samo samsung android, to o čemu ti pričaš je opšte poznato ...
2) Na androidu postoji izbor

Meni npr preko noći skine 1% baterije ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Evo ne može ni 3 sata sa pola baterije, ljudi bolje znaju od korisnika
b39a5d0219b38120aec74458115272f8.jpg
a3f29cb17e286cc8282b779f71d5210b.jpg

Slazem se, ali gledam stvari iz druge perspektive, koji ce ti moj telefon od 1k e, ako ga drzis na stand-by - u . . . Osim ako nije merak u pitanju.. Zbog posla kojim se bavim, najugodnije mi je da koristim telefone sa velikim ekranima, a sad od kad imam Spen, sam zivnuo kako nisam od kad sam prodao Note3.. Ranije kada treba da pregledam neku shemu i prosledim je uz objasnjenje, isto sam morao da kucam ili da cevapima zaokruzujem na slici, ovako uz Spen je banja.. Koristio sam 6S, nema sumnje da radi odlicno i sve je super, samo me nervirala ta baterija i nemogucnost preuzimanja npr .bin fajlova iz maila na memoriju telefona, to me je par puta kostalo dosta vremena, jednom cak i para... i da cuveni bag sa blurovanom kamerom po par desetina sekundi, koliko sam samo momentana za fotkanje propustio... Tako da kroz vreme i menjanje telefona shvatis sta je za tebe sta nije i tu se slazem s tobom..

@Nikola

Da si lepo procitao postove video bi da pricamo o preko 6h sa wifi-em, a dramaticno manje na 4G mrezi... Ovo sto si okacio je totalno nepotrebno jer se iz ovoga vidi da si s vremena na vreme odigrao bilijar i caskao na Viberu.. Ali kad imas 2,3 h dnevno razgovora, razmenis 10,15 mailova, razmenis poruke preko sms-a, Vibera i WA, fotkas, prelistas drustvene mreze, procitas par .pdf dokumenata, e onda to padne na ~4h..

Poslednja izmena:
Ljudi kako mecete te crne teme na telefon? Gledajuci neke slike vase, deluje mi da je neka native tema ne sa GP-a?

Evo ne može ni 3 sata sa pola baterije, ljudi bolje znaju od korisnika
b39a5d0219b38120aec74458115272f8.jpg
a3f29cb17e286cc8282b779f71d5210b.jpg

Druže imam isti telefon kao i ti, o čemu ti pričaš? Poenta tvojih slika sa velikim SOT-om je ta što si sve živo isključio i koristiš ga na WiFi verovatno u zatvorenom prostoru. I hvališ se takvom upotrebom ovog telefona. Smešno.
Uradi ovako merenje - upali sync, 4G, WiFi, AOD, Bluetooth, Location na high accuracy, NFC i izađi malo napolje, pa postavi slike sa SOT-om. Videću hoćeš li onda izvući te rezultate. I zaboravih rezoluciju na WQHD+.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno