Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Naaleteo sam na nekoj od prvih strana na ovoj temi na dbrand sajt. Ali nisam video nista da je neko komentaarisao tog proizvodjaca. Vidim da se ljudi po netu zezaju sa tim uveliko? Po nekim klipovima bih rekao da je nezgodno za montazu.
Gledao sam na ebayu neka stakla, prvih 50 strana cena stakala nije presla dolar. Je l vrse po Bgu usluge lepljenja stakla ako nije kupljeno kod njih? Takodje, da li u Telenoru vazi garancija na fizicka ostecenja tipa pukne ekran?

Nema ni kod mene,kakvo crno probijanje svetla...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ja ne znam, ovi ljudi namjerno traže neke zamjerke ili se zezaju sa problemima,baterijom i još milion čuda nađoše kod fona, kakvo sad crno probijanje

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Meni isto probija. Sa leve strane celom duzinom imam crtu, a sa desne samo pri dnu. Tanku doduse i primecuje se samo u mracnijim prostorima. Secam se da mi je upalo u oko to mozda 2 puta za ovih par dana, a sada mi je trebalo da je nadjem, tj, pod kojim uglom se vidi. Dakle nije strasno.

Fotografija je sa xda foruma.
U sustini to je ovo. Fabricka greška je u pitanju i apsolutno svaki telefon je ima, neki malo izrazenije a neki malo manje.
A i da se reklamira i da se dobije nov u zameni i taj nov da ima jos vece brobijanje svetla i sta posle...
Znaci samo case neki i ovo se ne vidi...
76bca137502c75f1e707b7f0680fe5e0.jpg

Naletim na klip na YT fake note 8 vs real i kopija je bila providna. Ali daljim gledanjem sam krenuo da nailazim na neke ruske klipove gde su kopije bas autenticne. Kako utvrditi da li je rec o originalu? Jesam ga ja uzeo u telenoru ali ipak je nasa raja domisljata uvek bila.

Te kopije su iste samo na izgled i po softveru. Čim vidiš šta ima od hardvera ili kakve fotografije pravi, jasno je da se radi i kopiji.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Fotografija je sa xda foruma.
U sustini to je ovo. Fabricka greška je u pitanju i apsolutno svaki telefon je ima, neki malo izrazenije a neki malo manje.
A i da se reklamira i da se dobije nov u zameni i taj nov da ima jos vece brobijanje svetla i sta posle...
Znaci samo case neki i ovo se ne vidi...
76bca137502c75f1e707b7f0680fe5e0.jpg

Da kucnem u drvo, kod mog N8 ovako nečega nema...

Vidis da kaze da apsolutno svaki telefon ima,zar verujes vise svojim ocima nego njemu? [emoji23]

Znam da kod mene nema, a da ima reklamirao bi sigurno, jer kad nešto debelo platim, hoću da mi bude sve tip-top. Pišu se svakakve gluposti, kao što su pre pisali da ne može da se upali kad se baterija skroz isprazni.

Stavi ga u mrak, nadji belu pozadinu i odvrni osvetljenje na max i malo ga rotiraj i pod odredjenim uglom ces videti liniju

Pics or it didn't happen.

Te kopije su iste samo na izgled i po softveru. Čim vidiš šta ima od hardvera ili kakve fotografije pravi, jasno je da se radi i kopiji.

imas na play store program da proveris ako ti se zuri pa nemas vremena da proveravas kameru i sl.

Sent from my Note 8

Samsing phone info, servisni meni itd, mada je u ogromnom broju slučajeva dovoljno da samo upališ telefon i pogledaš displej.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Da platim telefon 1000e vracao bih ga isto toliko puta dok ne nadjem neki bez felera odnosno u ovom slucaju probijanja svetla.

Stavi ga u mrak, nadji belu pozadinu i odvrni osvetljenje na max i malo ga rotiraj i pod odredjenim uglom ces videti liniju

Evo zamračio sobu, mrkli mrak, osvetljenje na maksimumu, bela pozadina, okrećem i gledam iz svih mogućih uglova i nema nikakvog probijanja svetla.

A kaaako testirati hardver? Kamera mi je od pocetka sumnjiva. @Proday kako da proverim smsng phone info? Display mi je prelep ali ovo je jedini note 8 koji sam drzao u ruci pa nemam reper.
A sto se tice linije, meni se vidi kad gledam ravno u displey bez krivljenja telefona, znaci u prirodnom polozaju za upotrebu. Aj ovaj feler mi govori do nekle da je original zbog te serijske greske...da nemam crticu ko ovde neki, ja bih se zapitao :p

Skini sa play prodavnice phone info i tu ti sve pise.
8c8bc82e8dc1c799957c4c63ca0a3c04.jpg

Poslednja izmena:
@Kurttrasel idi u dialer, kucaj *#0*# i pritisni slušalicu za pozivanje, proveri jel sve radi. Na internet i kucaj www.imei.info unesi serijski i proveri. Download sa play stora samsung phone info aplikaciju uradi sshot za par tabova i postuj. Settings, about phone isto tako.

Ili platiš piće nekom iz komšiluka ko se razume i neka ti pogleda/proveri, taman si ga ujedno i počastio za kupovinu telefona

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Jel moguce da neko golim okom ne moze da razlikuje original telefon od kopije? Cak i na slikama se vidi da je to poluproizvod,pocev od krs kvaliteta izrade i estetskih nepravilnosti,displej i ostalo da ne spominjem.

Poslednja izmena:
Nisam nikada video kopiju, ali mislim da bi ga prepoznao i da ga ne palim.

Screenshot_20180129-195315.jpg
Screenshot_20180129-194333.jpg
1. IMEI je sa kutije pa mi nije verodostojan inace nasao je telefon i jedina razlika u meni prepoznatljivim podatcima je da za build in memory stoji 128 a ja imam 64gb.
2. uradio sam one testove, pozivom koda, i sve kao radi tamo. Jedino sto meni kao laiku govori da je fon original je s pen test i veliki raspon sensitivitia na pritisak. To valjda ne moze fejk ekran.

Poslednja izmena:
S pen jos nije iskopiran mahom zbog cene . Previse je to za kineze para.

Nazad
Vrh Dno