Šta je ovo? Zamrla tema kompletno. Evo ja da iznesem par utisaka posle mesec dana korišćenja. Prvo, baš mi nedostaje iOS. Nisam mislio da hoće, ali nikako još da sažvaćem Android. Određene aplikacije mi ne rade kako su radile na iOS. Netflix je jedna od njih, dok je drugi primer Speedtest. Obe su lepše na iOS nego na Android. Drugo, primetim da i dalje posle određenog vremena krene fon da sporije radi nego posle svežeg reseta. Nisam navikao ovo da radim ali ću izgleda morati s vremena na vreme da ga resetujem. Treće, kuckanje poruka na ovom fonu mi je loše iskustvo, pretpostavljam da bi isto bilo kao i na iPhone X modelu. Pošto je tastatura malo izdignuta zbog onscreen tastera za navigaciju, dešava mi se da često stisnem space umesto donjeg reda slova. Mnogo više grešim nego na iPhone 7+ modelu. Četvrto, zaključio sam sa mi više smeta edge ivica ekrana nego što mi koristi, jer dok gledam neki video klip često mi se dešava da stisnem nešto na ekranu slučajno. Takođe upotreba olovčice na edge ekranu baš i nije idealna. Inače olovka mi je super stvar, mada meni malo korisna. Peto, dopada mi se opcija da se isključe tj. sakriju ikonice za navigaciju kroz meni. Mada u tom slučaju vrlo slabo radi pritisak na srednjem delu ekrana koje se treba koristiti za izlaz iz aplikacija. Šesto, otključavanje telefona mi je bas smor. Face recognition slabo radi, otisak prsta na katastrofalnom mestu. Kad mi je telefon položen na sto nema šanse da ga otključam a da ga ne podignem i pažljivo pogledam.
Ono što je odlično je: displej koji je vrhunski tu nemam nista loše reći, kamera po meni odlična, opcija da koristim dve kartice, dizajn prelep samo šteta što moram futrolu da nosim, brzo obično I wireless punjenje...
Sve u svemu opasno me vuče da se vratim iOS. Da Note 8 može da gura iOS to bi bio pun pogodak. [emoji5]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk