Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Smorili smo sa pricom oko baterije,ali evo trenutno stanje,36h od punjenja.
Kao sto rekoh,sve je upaljeno,osvetljenje na auto,lokacija na high,sync,aod,rezolucija na max... Sat i po igra,pola sata yt,pola sata surf,pola sata tt,viber,instagram,itd... Ne znam stvarno sta se vise ocekuje...

Screenshot_20180112-140841.jpgScreenshot_20180112-140848.jpgScreenshot_20180112-140909.jpgScreenshot_20180112-140859.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ma baterija je top, smiješno je više raspravljati oko iste, mene jedino nervira edge lighting jer nema šanse da mi radi kad je ekran ugašen a sve je podešeno, jedino da nije zbog nova launchera problem

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Smorili ste sa baterijom koliko i ja sa pričom o futroli i folijama... Dajte da pričamo o nečem drugom.. Npr burn in status bara 🙁

Mnogo je 6 meseci i eto burn in-a. [emoji849]

jedino da držiš statičan ekran satima.. Ili da odvalis max brightness i držiš statičan ekran barem pola sata.. Ne znam takvu osobu..

Ovo oko burn in-a je jedan obican izgovor ljudi koji ne mogu da nadju konkretnu zamerku Samsungu i njihovim ekranima.
4 godine mi ima note 3 i jedino ko zna sga da gleda moze da provali o cemu je rec, prosecan korisnik nema sanse

Telefon je kod mene nekih 15 dana. Primećujem jedva vidljiv burn-in status bara. Brightness mi je uvek ispod 50%.

Za sada je ovo nešto što se primeti na sivoj pozadini kad se odvrne max brightness i zaista mi ne smeta ali plasim se šta će biti nakon 6 meseci.

Immersive mode koji skida status bar sa ekrana mi je skarabudževina- otežava normalno korišćenje aplikacija...

Nova launcher takođe ima tu opciju ali najradije bih ostao na default launcheru iz estetskih razloga 🙂

Platis telefon boga oca,i posle 15 dana popijes burn in.....tacno bi ga o beton sastavio!!!!!Bem i njih i njihov samoled!!!!!

Ja bas sada proverio na sivoj pozadini,pojacao osvetljenje do kraja i nema bas nista,bukvalno sam kroz lupu gledao [emoji23] Imam telefon od septembra,stalno osvetljenje na auto,pa ti sada budi pametan.

Evo i ja kao ****** tražim pola sata i ne vidim ništa, isto imam telefon od septembra, možda ne umijem da tražim

To izgleda kako se kome zalomi...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Na ovakvoj pozadini bi trebalo da se vidi ako ga ima,poslao mi @Vojkan davnih dana [emoji1] Sacuvajte i uvecajte.

IMG-20170929-WA0003.jpg

Poslednja izmena:
Moracemo da izmisljamo probleme,ne bi li malo utesili ove kolege sa losom baterijom,a sada i burn in-om.

Ma moguće da ima onaj drugi problem; urezivanje ali koje nestane posle par sati...zaboravih kako se to stručno zove.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Koga briga da li se se na toj sivoj pozadini vidi mali burn in ako ga uopšte ima? Kakvim se glupostima opterećujete... Ustanovili smo da se to jako retko dešava u normalnoj upotrebi na novijim telefonima.

Skinuo sam @Vojkanovu pozadinu ( ovo zvuči dvosmisleno) i ne vidim nikakav burn-in. Moguće da je bio u pitanju image retention. Telefon je fenomenalan u svakom smislu- zaista je suvišno to isticati nakon sto sam ga svesno odabrao između svih raspoloživih modela u Telenoru...

Upozorenje ljudima koji se odluče za monsterskin foliju- tragovi pisanja olovkom su trajni i vidljivi pod određenim uglom ali foliju nisam skidao i nemam nameru do daljnjeg.

Ajd, utvrdili smo da je baterija jaka, da nema burna na ekranu.. Daj da krenemo dalje kako tema ne bi zamrla. 🙂

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Ček sad će se opet javiti neko da pita za zaštitno staklo i case.

Nego jel koristite vi ikad one live poruke, znam da mi na predstavljanju zanimljivo delovale al mi korisnost upitna skroz?!

Glupost neopevana, snimi gif od slova koje napises...

Znas kako se kaze: "One man's trash is another man's treasure" [emoji16]
Po meni skroz zanimljiv nacin da das poruci neki svoj licni pecat. Evo i reklama kad smo vec kod toga:

https://youtu.be/ERpKo7XZ9yY

Kako se ranije zvala opcija na note da olovkom nacrtas prozor u kojoj ce biti aplikacija.

Ček sad će se opet javiti neko da pita za zaštitno staklo i case.

Nego jel koristite vi ikad one live poruke, znam da mi na predstavljanju zanimljivo delovale al mi korisnost upitna skroz?!

Ponekad ... 8)
92df75aad9c08f644a15946089f1d8aa.gif
4f39cd31524f28efb70757d0e1c7dec5.gif
28bc5ced89fb48889d9cb36c1029cc37.gif
4d8a2b76766237205237de8cbeabe861.gif
1b95bc80d365002deea70cf349d46e7c.gif

Nikolas tebe ne računam, ti si pro 😉

Ja recimo nema šanse da stignem da nacrtam/napišem nešto sa toliko linija a pojma nemam do čega je to i šta /kako/gde promeniti podešavanja da se to produži...

Ja nigde ne vidim vremensko ogranicenje,postoji samo ono vezano za kolicinu "materijala" koji staje u poruku. Ja bas jutros poslao rodjendansku cestitku,nasao adekvatnu slicicu i dodao poruku. Moze da posluzi,bude bas originalno.

Nazad
Vrh Dno