Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ljudi,nemojte da se zezate sa Adhell-om,definitivno ne radi na Note 8 kako treba.Lik koji je napravio aplikaciju mi čak poslao dekompilavani apk sam za note8 za testiranje.Apk radi,ali povremeno mi blokira net i izaziva restarte telefona.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Pa vidis da čoveku radi i ne žali se ni na kakve probleme, zato mi i čudno.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Apk koju je okačio Dule je 1.0.0,je extra radila na S8+,poslednja koja je trebala da radi 2.1.0,ali ne radi.

Ubi me baterija zadnjih dana.
Jel vama ovaj dex zdere bateriju?
4ba34b39ddfaff0d2825820bcf6581bc.jpg
d2cf4d394e21a75994c2fdf4b7577b13.jpg
30bcac5944250dfb81ab567cc66c91dd.jpg

Stigao mi Note 8 na poslu. I odmah problem. Na 5ghz Wifi mreži neče preko 50mbit nikako. Huawei P10 Lite ide full speed mog paketa (110/6) kao i Meizu M2 note. Ali Samsung odbija. Probao sam sve i neće preko 50 mbit. Probah i razne speedtestove isto je. Isto je i na 2.4ghz. Dal je realno da se ne slaže sa Ubee ruterom? Takođe senzor otiska prsta mi je dosta spor. Ostalo sve radi odlično, nemam drugih zamerki.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Jos sada ovi nasi dok odrade update, garant nema do nove godine da bude...

nema sta da odrade kada nisu zaključani
treba samo da puste za ovaj region
NOTE 8

Poslednja izmena:
Nema veze da li je zaključan ako je na provajderovom CSCu.
Ni moj S8 iz telenora nije bio zaključan ali je na MSR CSC pa sam dobio update posle 4 meseca čekanja, tačnije ove između su skroz preskočili.
Ko je na SEE trebalo bi da dobije u razumnom roku.

the update brings improved performance in the Calendar, Gallery, Voice Recorder, and Reminder apps, a new secure Wi-Fi function, and a fix for an unexplained Samsung DeX error.
Ovde lako može da dođe to battery drain

Stigao dual sim adapter, sada radi i memorijska i obe sim kartice, malo je digao masku u gornjem levom cosku ali nije strasno, nemam cime da slikam, narucen na aliju oko 3e

Poslednja izmena:
Exynos vs Sd,valjda ce uskoro biti "speed" test,kao i test autonomije. Na benchmark testovima se Exynos bolje pokazao,izgleda da samo loznici nije dovoljno dobar,dok Ameri i Kinezi svr$avaju na njega [emoji23]

https://youtu.be/bN2HfX0DQfU

Nisam samo ja u pitanju.. ali zavisi za sta se gleda . Za testove je exynos " brzi " , ali za igrice i potrošnju baterije na 4g je lošiji od qualcomm.( Za GPU potvrdio anandtech a 4g potrošnju Nemac koji još uvek ne dobija pare za reviewe)
Što i nije toliko čudno, proizvodis pegle , tenkove i automobile prosto ne možeš biti najbolji u svakoj grani

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ali je zato bolji na wifi,pa kada gledas mesovito koriscenje,opet ti dodje na isto. Da si isti telefon koristio obe verzije,pa da razume covek da vidis neku razliku,ovako moze biti i lupetanje. Pravili su oni pegle i usisivace godinama unazad,pa su opet imali bolji cipset od Qualcomm-a.

jeste na wifi-ju kida.(zato dobija toliko nestvarne rezultate na testovima baterija jer ih svi rade na wi fi)

ma sve si upravu ali ja više u životu neću uzeti mob sa exynosom makar taj mob bio i 300e. sve ti jasno kada sam bolje iskustvo ima sa mobom koji fura s625 🙂

Poslednja izmena:
To je vise do skina i gomile bloat-a,taj s625 bi se raspadao na S8. [emoji1]

Poslednja izmena:
Duže mu trajala baterija dok cepa angry birds na 4g sa 0 crtica signala 🙂

Nije bolji na wifi. Napisao sam moj problem. Na 5ghz jedva dodje do 50mbit dok mi P10 lite i Meizu bez problema idu do 106mbit (110/6 mi je paket). Note 8 i na 2.4 i na 5ghz dovati 50mbit i to je to dok ostali idu i do 70 na 2.4ghz. Sve sam probao i menjao kanale na Ubee ruteru, pa sad ili wifi zeza na mom primerku ili se ne mirisi sa Ubee ruterom

Ja sam primetio pucanja konekcije - nije do rutera
Očekivao sam više od ovog telefona - ako update ne sredi bagove ode telefon na doboš

NOTE 8

Ja ne znam šta ću dobiti od apdejtova pošto telefon nije preko provajdera već direktno od Samsunga. Duos model.

E ne znam šta se dešava ali mi je baterija sve bolja, danas sam izgurao 7 sati, samo neka ovako nastavi i neće me zanimati ima li i oće li biti ažuriranja softvera

Internet mi je u stanu 160/8 Mbps.Ovoliko izvlači na Wi-Fi, 5 GHz.

9828a15a242266437e4fa26677382bf4.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno