Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Samo da se upišem na temu jer sam na kraju i sam postao vlasnik ovog telefona...
Samo sto je kamera na 10 pro dosta bolja 🙂Nemoj sad, da si hteo 10 Pro, uzeo bi 10 Pro 😀
Nije nikad imao šanse pred Note 😀
Čestitam na izboru. Super si i poklon dobio. Napiši neke utiske.
Pametan izbor...neka te služi!!Samo da se upišem na temu jer sam na kraju i sam postao vlasnik ovog telefona...
Eksluziva gde su slike na note 8 lošije od mate 10 pro 🙂Reklama, objasnili zašto je Note klasa iznad ostalih:
https://youtu.be/RKYjdTiMkXM
Kažem lepo, kada ostali implementiraju olovku, mogu da se porede sa Note, do tada, Note je iznad i klasa za sebe, Samsung eksluziva 🙂
Meni je popaljeno sve pa i back up... samsung and google.. bixbi.. ma sve.. I ne mogu ispod 6.30 min SOT..Radi nego me nervira ona glupost oko konfiguracije a ne mogu da isključim - jede bateriju
Kontam možda su sredili
NOTE 8
Ja najviše 4Meni je popaljeno sve pa i back up... samsung and google.. bixbi.. ma sve.. I ne mogu ispod 6.30 min SOT..
Sent from SM-T825 Tab S3
ne troši puno dok je isključen a sve app sam imao i na s8 +Ne bih sad da se pravim pametan ali evo nekog mog stava: ako ti telefon dosta troši bateriju, dok je isključen, moguće da je ploča. U suprotnom, instalirao si neku aplikaciju koja ima konflikt sa sistemskim fajlom, ili imaš bug sistema u nekom drugom smislu. Pokušao sam još pre neki dan da ti pronađem Bk package disabler ali nisam imao sreće.
Sent from my SM-T825 using Tapatalk
Da li ti je dual? Ja ne mogu da dobacim preko 6h. Tu je negde oko 4.5-5h max.Meni je popaljeno sve pa i back up... samsung and google.. bixbi.. ma sve.. I ne mogu ispod 6.30 min SOT..
Sent from SM-T825 Tab S3
moj je dualDa li ti je dual? Ja ne mogu da dobacim preko 6h. Tu je negde oko 4.5-5h max.
Dual jeste ali imam jednu karticu i njemu i mmc. Koristim i gsm data kada sam van wifi, ali to je retko. Wifi stalno uključen. Sve što može da uključi je uključeno.. Nije jedino uključeno otkljucavanje na foru da fon zna da si ti u posedu uređaja . Ne znam šta da napišem. Tako je bilo od prvog dana. Na prvom punjenju je isto bio oko 6ipo sati.. A kad sam isključio sve sto mi ne treba, izbacio sam oko 8 SOT..Da li ti je dual? Ja ne mogu da dobacim preko 6h. Tu je negde oko 4.5-5h max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari