Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Ne znam u cemu je problem. Oba slota rade na 4g. Treba samo izabrati na koju je primarni net.
E to je onda ok. Naravno da ne istovremeno kad samo sa jednog vuces net ali je na slici pisalo za drugi slot samo 2 ili 3g. Ako su oba 4g to je sjajno. Pitam posto se lomim da pređem na n8.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

I meni jutros ponudi update. Sta novo nosi i dal ga uopste instalirati.

I ja instalirao, videćemo.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ne znam da li to ima veze i do cipa , ali eno Kirin 970 gura oba slota na 4G istovremeno , svakako je dobrodoslo , nije obavezno , ali je dobro....

Ne razumem sta gura 4g oba slota. Vuce istovremeno internet sa obe kartice?

Pa mogu obe kartice da se koriste u 4G rezimu da tako kazem , ne znam da li vuce istovremeno net , to treba pitati korisnike

Mene zanima koja je svrha 4g ako ne vuce internet sa te kartice? Ja sam za karticu koju koristim za poruke i pozive stavio 2g i imam bolji signal sigurno.

Ne mora da vuče istovremeno ali recimo ima net na obe kartice i hoće da koristi malo sa jedne i malo sa druge (ili sa druge kad potroši sa prve) a neće da se zeza da stalno otvara ležište i menja kartice po slotovima...

A jel vi uopste citate sta se pise u zadnjih par strana. Koje bre menjanje slotova. Oba slota su 4g samo treba da se izabere koji slot sluzi za internet.

Mislim da se radi o tome da imaš net na drugoj kartici npr dok pričaš sa nekim na prvoj preko GSM mreže , tako ja gledam na te dual active ds modele

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Izgleda svima u isto vrijeme stigao update, odradio ga pa kako bude

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

I ja odradio,dobro su se setili da puste.

I ja sam se iznenadio da je u telenoru stigao

Telenor i poruka "The latest update have already been updated"...

meni je to stiglo ali ne vidim čemu zadovoljstvo ako niko ne vidi ništa novo. security patches su mi uvek paranoja za [emoji367] drain pa necu da instaliram.

Meni moze samo da pomogne-ako bude lošije onda će da završi kao freska

NOTE 8

Ne vidim nikakve promjene, moguće da će baterija biti malo bolja, biće lagano preko 7 sati da se izvlači pošto mi je sad 6 ipo i ima još 30 posto baterije

E sad definitivno mogu reći da je baterija bolja, možete odraditi update

Pa valjda treba da prodje bar 2-3 ciklusa pa da vidimo dal je stvarno tako kako kazete.

Evo sa prvim punjenjem 8s, do sad mi je maksimum bio 7s, vjerujem da ne može biti gore od ovoga kad se sve slegne

Kako dobijas 7 sati a da ne pricam o 8,ili ti imas super primerak ili mi imamo felericne, sa kojim programom da vidim sta minjede bateriju adb komanda za gsam battery mi ne radi ili ja nesto ne radim kako treba

Isto me zanima ovo jutros skinut sa punjaca pojeo cetvdtinu, blagi uzas.
e0e05ee02340db430c732a296af664fb.jpg

Wi fi ili 4g ? Ako je 4g kakav ti je signal ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno