Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Adhell čoveče, nema bolje apk za samsung telefone, em blokiraš reklame em ubiješ nepotrebne alpikacije.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Zašto sve vreme forsiraš Adhell,na Note 8 ne radi kako treba.Koristio sam ga na S8 plus,bilo je sve ok.Na Note 8 mi je u početku radio random restarte,sada od 2.0.0 i 2.1.0,pa čak i sa decompilovanom apk koju mi je poslao lik xda,radi mi kompletnu blokadu neta.Batalio sam adhell,sad koristim adguard pro,radi posao.

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Izvinjavam se, evo neću više. Istripovao sam da je neko rekao da mu radi i na n8. A forsiram isti zato što je na s8 super koristan i radi sve sto treba da radi.

Ok,aplikacija je vrhunska za nerootovane telefone,na S8 je radila odlično.Sada za Note 8 za istu stvar moram da koristim dve aplikacije:Adguard i Package disabler.Na stranu iritirajući kljuć od Adguarda na status baru.Samsung od Note 8 ne dozvoljava više petljanje sa knox-om.

Jel si koristio na n8 adhell ili adhell 2?

Da li može nekako da se izaranžiraju one ikonice u padajućem meniju tako da posle Wifi a pre sound ide ikonica za mobile data (da ne bude u drugom redu) i može li kada se klikne na kontakt u recents da odmah poziva.
Nije problem ali je stvar navike...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da li može nekako da se izaranžiraju one ikonice u padajućem meniju tako da posle Wifi a pre sound ide ikonica za mobile data (da ne bude u drugom redu) i može li kada se klikne na kontakt u recents da odmah poziva.
Nije problem ali je stvar navike...

Kad povuces padajuci meni do kraja pojave se tri tackice.. klikni na njih pa na edit..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Imam note 8 i kad ga protresem, nesto zvecka. Kad ukljucim kameru i protresem telefon, ne zvecka. Ima li neko ideju o cemu se radi?

Poslednja izmena:
Sad sam provalio da i moj zvecka,ovo mi nije trebalo!!!

Zvecka opticka stabilizacija. Nista strasno ako radi sve kako treba. Upalite video snimanje pa probajte dal zvecka.

Huh... a vec sam se spremio da idem u servis i sve one muke koje idu uz to.

P.S.
da, kao sto rekoh - kad aktiviram kameru, ne zvecka.

Kao što čovek reče, bez brige...tako je već par godina na svim telefonima koji imaju ois 😉

Hoce neko da okaci sta sme da se ubije od aplikacija
Našao sam ovaj spisak na 4pda. Za s8 je ali.. naravno ubijaj procese na svoju ličnu odgovornost 🙂

https://cs5-3.4pda.to/10881517/disabledpackages.xml?f2db7615450abab7602f1c057b0f5836

(https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=820322&st=1980#Spoil-64150398-3)

( Mada pažljivo proberi , vidim da je ubio i servise za biranje live wall itd itd )

Mislim da je potreban onaj Samsung package disabler pro

Poslednja izmena:
ne sljaka
d0dba9557878863b718ec6149ea32f52.jpg

Na N8 ne radi , na S8+ radi - sa izuzetkom blokiranja reklama na Tapatalku , disabler radi .

Sent from Samsung Galaxy

Predpostavljam da vam se firmweri razlikuju, ne znam šta bi drugo moglo biti!? Inače meni lično ovo dovoljan razlog da ne prelazim sa s8 na N8.

Predpostavljam da vam se firmweri razlikuju, ne znam šta bi drugo moglo biti!? Inače meni lično ovo dovoljan razlog da ne prelazim sa s8 na N8.

Ko ne koristi olovku nema potrebe da prelazi sa S8 plus na N8..

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Koristim olovku + mi je note i lepši dosta, ali mi ništa od toga ne opravdava doplatu od ~200e 😉

Olovka i pogotovo 6gb rama a mozda i kamera opravdava tih 150 200e,ja licno nikad nisam imao note ali mislim da se na s seriju necu vracati bas zbog olovke a veruj mi da 6gb itekako znaci, ja sam sa s8+ presao na note i prezadovoljan sam, i s8 je super tel ali note je klasa za sebe

A sto se tice adhell-a mislim da je fw svima isti posto novi nije izasao dva meseca

Ne znam kako bi onda objasnio da ista apk gotovo nikome ne radi. I nema potrebe meni da govoriš za note; nosio sam 3, 4 i 5 😉

Okaci taj adhell 2 ovde koji koristis, pa nek svi lepo instaliraju.

Nazad
Vrh Dno