Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Da te lepo služi 🙂
šteta što ipak nisi izabrao mate10pro da vidimo neki pravi mini review korisnika

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nemoj sad, da si hteo 10 Pro, uzeo bi 10 Pro 😀
Nije nikad imao šanse pred Note 😀
Čestitam na izboru. Super si i poklon dobio. Napiši neke utiske.

Nemoj sad, da si hteo 10 Pro, uzeo bi 10 Pro 😀
Nije nikad imao šanse pred Note 😀
Čestitam na izboru. Super si i poklon dobio. Napiši neke utiske.
Samo sto je kamera na 10 pro dosta bolja 🙂
Morao sam 🙂
Martin, čestitam i ovde, oba uredjaja su trenutno najbolji u svetu SmartPhone 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Reklama, objasnili zašto je Note klasa iznad ostalih:
https://youtu.be/RKYjdTiMkXM

Kažem lepo, kada ostali implementiraju olovku, mogu da se porede sa Note, do tada, Note je iznad i klasa za sebe, Samsung eksluziva 🙂

Reklama, objasnili zašto je Note klasa iznad ostalih:
https://youtu.be/RKYjdTiMkXM

Kažem lepo, kada ostali implementiraju olovku, mogu da se porede sa Note, do tada, Note je iznad i klasa za sebe, Samsung eksluziva 🙂
Eksluziva gde su slike na note 8 lošije od mate 10 pro 🙂
Sad bez zezanja, note 8 jeste dobar fon i to niko ne spori, olovka... Korisna onima koji znaju da je upotrebe, ali na žalost, toliko njih ima koji ni ne znaju sve prednosti olovke, ali je bitno da imaju note 8 na astalu 🙂

Aj Bogi mani se slika-gde ćeš bolje I kod jednog i kod drugog
Imaš dobar telefon i nema potrebe da se hvalis
Inače nisam fan Samsunga ako te zanima

NOTE 8

Poslednja izmena:
Opušteno, niti se hvalim a niti kudim, a ovo je šala sve, ukoliko nisi skontao, čovek je kupio odličan fon i to je to 🙂
Bitno je da on kao korisnik bude zadovoljan, a mi sta ovde pišemo, njemu neće biti ni bitno, vec ce da uživa u onome što je kupio 🙂

Radi nego me nervira ona glupost oko konfiguracije a ne mogu da isključim - jede bateriju
Kontam možda su sredili

NOTE 8
Meni je popaljeno sve pa i back up... samsung and google.. bixbi.. ma sve.. I ne mogu ispod 6.30 min SOT..

Sent from SM-T825 Tab S3

Nosi ti to na garanciju druže, moguće da sa pločom nešto nije u redu.

Imam telefon malo vise od mesec dana i isto cini mi se baterija da se mnogo brzo prazni koristim ga na fullhd+ rezoluciji, nemam nista specijalno sto jede tolioo bateriju gasim servise sa onim task menadzerom fabrickim kad ponudi ali baterija i kad ga ne korstim par sati padne skoro 20%. Je l moguce da se utvrdi zasto ne to ili je ovaj mon los primerak i treba da ga reklamiram, evo slike od jutros koliko je pojeo bateriju, u pola 9 skinut sa punjaca.
4b247aa26bc10ddcab2a3166d12278b8.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ako neko hoće i ima vremena i razume se mogu da mu pošaljem SS sistemskih aplikacija pa da mi kaže šta mogu da pogasim i kako
Našao sam brdo gluposti koje jedu bateriju
NOTE 8

Poslednja izmena:
Ne bih sad da se pravim pametan ali evo nekog mog stava: ako ti telefon dosta troši bateriju, dok je isključen, moguće da je ploča. U suprotnom, instalirao si neku aplikaciju koja ima konflikt sa sistemskim fajlom, ili imaš bug sistema u nekom drugom smislu. Pokušao sam još pre neki dan da ti pronađem Bk package disabler ali nisam imao sreće.

Sent from my SM-T825 using Tapatalk

Ne bih sad da se pravim pametan ali evo nekog mog stava: ako ti telefon dosta troši bateriju, dok je isključen, moguće da je ploča. U suprotnom, instalirao si neku aplikaciju koja ima konflikt sa sistemskim fajlom, ili imaš bug sistema u nekom drugom smislu. Pokušao sam još pre neki dan da ti pronađem Bk package disabler ali nisam imao sreće.

Sent from my SM-T825 using Tapatalk
ne troši puno dok je isključen a sve app sam imao i na s8 +
factory urađen
pojma nemam sta je - nije katastrofa ali nervira

NOTE 8

Meni je baterija konstantno oko 5,5 do 6s, ne može preko

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Pa to je normalno od 4-6h u zavisnosti od upotrebe ...
To što su neki lupali ovde sa 10-12h sot-a je smešno 😉

Podaci/wifi još ako je loš signal mreže - za dual sim je to odličan rezultat!

kakve veze što je dual kada koristim samo jedan slot
Ne može toliko lošija da bude autonomija od s8+ koji sam koristio na isti način

NOTE 8

Da li ti je dual? Ja ne mogu da dobacim preko 6h. Tu je negde oko 4.5-5h max.
Dual jeste ali imam jednu karticu i njemu i mmc. Koristim i gsm data kada sam van wifi, ali to je retko. Wifi stalno uključen. Sve što može da uključi je uključeno.. Nije jedino uključeno otkljucavanje na foru da fon zna da si ti u posedu uređaja . Ne znam šta da napišem. Tako je bilo od prvog dana. Na prvom punjenju je isto bio oko 6ipo sati.. A kad sam isključio sve sto mi ne treba, izbacio sam oko 8 SOT..
353d32069c4b02686cd70c8a38ca4da1.jpg
951f1d5426aa4953a2ae6ebccc114cdc.jpg

c8ab038b29acf1e9b2664e7e08fca204.jpg

Poslednja izmena:
I meni jede bateriju, iskljucio sam secure folder i opet isto, ne mogu da dobacim 5h sota, bas me zanima koliko ce biti sa dual sim adapterom,treba mi sd card pa moram sa adapterom da probam, u svakom slucaju ako bih naveo neku manu telefona to je baterija po meni, mozda oreo popravi nesto ali znajuci kako samsung radi dzabe se nadamo, isto kao sto su izbacili i tizen 3 za s3 pa je baterija za 30% slabija nego sto je bila a pricali su da ce da poprave autonomiju tako da se ne nadam ni da ce oreo nesto unaprediti

Probaj sa adhell da iskljucis to sta ti treba, moras samo na njihovom sajtu da odradis knox serijski ili kako vec bese i rafice ti, tj meni je radio bez problema

Da li je i drugi slot na note 8 4g? i da li mogu da menjam koja kartica će da mi vuče net, kao npr. kod meizu telefona što može u 3 klika? to me zanima. hvala

samo da dodam da sam se zeznuo, kada sam mislio da mi je pocetni firmware..
Tako da ne bih pripisao solidan SOT pocetnom romu. Dejane, na kojoj si ti verziji?
43538876b2646de6e972fb3f4ea88c08.jpg

Poslednja izmena:
Screenshot_20171128-071511.jpgScreenshot_20171128-071504.jpg
Isto kao i ti
poslao sam mail
i dajte nešto na PM da pobijam te procese
*** nemam opciju da kupim

NOTE 8

Poslednja izmena od urednika:
Adhell čoveče, nema bolje apk za samsung telefone, em blokiraš reklame em ubiješ nepotrebne alpikacije.

Nazad
Vrh Dno