Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Telenorovci koji ste rezervisali Note 8 - kad će biti na stanju? 🙂

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Upravo , da je izgledao ovako kako je Ivan okacio bilo bi top....

@beyondtime jel poznat po zakrivljenim ivicama ili bezzless ? Nek se odluce , nisu morali oba da spakuju na Note....narusilo bi lepotu ? pa sta su ovako uradili ako nisu narusili lepotu ? :S :S :S

Milion stvari je trenutno neprakticno na smartfonima. Izrada od stakla, izbacivanje dzeka za slusalice, neizmenjiva baterija koja je sve manja, sve tanji i veci telefoni koji se klizaju u ruci itd. Tako mozes u nedogled.
To je novi trend i oni na taj futurusticki izgled ubiraju milijarde. Da svi furaju prakticnost ne bi otisli dalje od CAT izgleda. Uvek bilo i bice

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da je kockast, i ravan ekran bez bezela... Ubio bi sa izgledom, ovako nista novo u odnosu na S8 plus...

Huawei Mate 9

Ne bih se bas slozio - Xiaomi Mi Mix. 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da je bolja kamera na Xiaomi Mi Mix, PPI ekrana, da ima wireless charging, da nema, sad vec u flag ship segmentu outdated CPU, i da ima olovku,bio bi savršen fon sa onom krstenom baterijom od 4400mAh.

[YOUTUBE]XW5Z4Vsda7U[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da je bolja kamera na Xiaomi Mi Mix, PPI ekrana, da ima wireless charging, da nema, sad vec u flag ship segmentu outdated CPU, i da ima olovku,bio bi savršen fon sa onom krstenom baterijom od 4400mAh.
Džaba ti kinezi što budže velike baterije kad im sistem optimizovan žali bože pa na kraju izađeš na isto 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ma pusti kineze.. Bice skuplji od s8 plus 350e, da li vredi te doplate samo zbog kamere i olovke? [emoji53] [emoji53]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

15 hiljada je skuplji od S8+ u legalnim prodavnicama, 350e će biti skuplji nigde

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

650e je s8 plus, sa 2god garancije operatera..
A ne verujem da ce biti ispod 850e pocetna cena

Evo je pocetna cena,ravno 300€ razlike u ovom trenutku,a kojom brzinom ce opadati,ostaje da se vidi.

IMG_0501.JPG

Toliko je i s8+ bio pravih 15ak dana..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I ako sam cekao da vidim kakav ce biti note, zato sto menjam telefon, po meni mislim da je najbolja kupovina u ovom trenutku s8+, a doplata od vise od 300e samo zbog kamere i olovke jednostavno ne vredi

Ništa novo, tako je čak i na S7 na nougatu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

1000€ je startna cena po prodavnicama, a na poklon dobijaš DeX.

Pa to se već dešava .. a sve je krenulo realno od ip8( iako još nije izbačen , cena se zna odavno ). Sada će to da se prelije na srednji i low end segment telefona. Sve će da poskupi za 50,100e.

Ali *** dok je korisnika kojima nije mnogo da daju 1000,1500e za mob cene će ići samo gore.

Poslednja izmena:
Cuj,sve krenulo od ip8,nije telefon ni izasao. Pa koliko je bio s8+,jel 900€? Koliko je poskupeo Samsung u odnosu na s7e od prosle godine?

Mislim da je bio koliko i ip7+. Ako se ne varam.

A naravno da je krenulo od ip8 , pa *** oni u tim krugovima poslovnim verujem da znaju sve o ip8 6,7meseci pre nego što izađe.. na stranu što posluju kao kartel.
Konkurencija u tim krugovima postoji samo u školskim udžbenicima.

Poslednja izmena:
Pusti ti ip7+,pitam te da li je Samsung digao cenu za 100+ € u odnosu na proslu godinu?

Ma ne mislim samo na Note,nego i S8 i S8+,u startu su za 100+€ skuplji od S7 i S7e od prosle godine,ali neko se pravi lud malo [emoji4]

Odgovor je u mom prethodnom postu. To što je nekome teško da to shvati nije moj problem 😉

Nazad
Vrh Dno