Već neko vreme razmišljam o tabletu sa olovčicom i Samsung Galaxy Note 8 mi izgleda kao dobar izbor. Hteo bih da pitam da li neko ima iskustva sa njim. Kakvi su utisci o olovčici i njenoj brzini? Kakva je baterija? Koliko ukupno izdrži između dva punjenja?
Druga stvar je to što u radnjama u kojima sam želeo da kupim ovaj tablet njega nije bilo, nego je potrebno naručiti ga za zainteresovanog kupca. Prvo sam mislio da je to tako samo u onim malim radnjama, ali se ispostavilo da je tako i u jednom velikom lancu računarskih radnji u Beogradu (ne znam da li smem da navedem o kojoj radnji je reč, ali danas sam bio i rečeno mi je da taj model nemaju ni u jednoj od svojih prodavnica ali da ga mogu nabaviti na zahtev). Možda je slučajnost, samo postajem malo skeptičan.
Problem je i cena. U malim radnjama se može naći za 250e, ali oni ne priznaju zakonom garantovanu garanciju od dve godine, već daju samo jednogodišnju. U velikim radnjama cena je oko 45.000 dinara, znači za skoro 130e skuplja, ali sa dvogodišnjom garancijom.
Ako neko ima iskustva sa ovim uređajem, značilo bi mi da ih podeli sa mnom.