Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8.0

Nisam izdrzao. Rootovao sam i stavio neki najpopularniji rom sa xda, 4.2.2 imam sada napokon :D

Pa nema bas nesto puno promena, ali da nema vise prepunjenog rama i ima neki novi stvarcica sve u svemu very nice:) jedino reader hub ne radi kada se rootuje...

Bas mi je zao sto nema vise ljudi ovaj uređaj da razmenjujemo iskustva. Imam mesec dana i zasada sam stvarno oduševljen sa njim. Sutra počinju predavanja i bas me zanima koliko mi boze biti od pomoći ova scena sa olovkom. Videcemo kako ce se pokazati :)
Inace imate program multi window manager sa kojim možete da koristiti sve aplikacije u multi režimu ali mora biti rootovan :)

nema sta imao sam note 10 i presao na ovaj i nisam se pokajao,mogu da ga stavim u torbicu ,zasurf i filmove je dovoljno velik ekran i jos jedan veliki plus za mene je micro usb punjac

Stigla moja oprema za Note. Sada imam pravu "pametnu sveščicu". Zajedno sa 64 gb za podatke tj filmove i serije sve je kompletirano :)
vuduny2y.jpg

yqapaqug.jpg

zapesuny.jpg

ljudi neverujem da niko vise od 6 meseci nije pisao ovde, odavno vec nemam ovaj tablet, prodao ga na vreme :-D

Što? Odličan je.

Ja sam ga pazario na nekom popustu u Nemačkoj gospođi za smešne pare prošle godine. Više me je zabolela originalna futrola, ali bez nje je funkcionalnost smanjena. Takođe je sav u belom.

Već neko vreme razmišljam o tabletu sa olovčicom i Samsung Galaxy Note 8 mi izgleda kao dobar izbor. Hteo bih da pitam da li neko ima iskustva sa njim. Kakvi su utisci o olovčici i njenoj brzini? Kakva je baterija? Koliko ukupno izdrži između dva punjenja?
Druga stvar je to što u radnjama u kojima sam želeo da kupim ovaj tablet njega nije bilo, nego je potrebno naručiti ga za zainteresovanog kupca. Prvo sam mislio da je to tako samo u onim malim radnjama, ali se ispostavilo da je tako i u jednom velikom lancu računarskih radnji u Beogradu (ne znam da li smem da navedem o kojoj radnji je reč, ali danas sam bio i rečeno mi je da taj model nemaju ni u jednoj od svojih prodavnica ali da ga mogu nabaviti na zahtev). Možda je slučajnost, samo postajem malo skeptičan.
Problem je i cena. U malim radnjama se može naći za 250e, ali oni ne priznaju zakonom garantovanu garanciju od dve godine, već daju samo jednogodišnju. U velikim radnjama cena je oko 45.000 dinara, znači za skoro 130e skuplja, ali sa dvogodišnjom garancijom.
Ako neko ima iskustva sa ovim uređajem, značilo bi mi da ih podeli sa mnom.

Odličan. Brz je ko metak. Naša verzija je bez 3G, baterija je izuzetno dobra.

Originalni flip cover je vrh.

Nazad
Vrh Dno