Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 7

3864526b063e0692cf925cae302c177e.jpg

Cekanje na prelazak iz kamere u galeriju ima dosta veze sa mem. Karticom. Od kako sam za svoj n4 uzeo u3 karticu s velikim brzinama pisanja/citanja mnogo brze se desava prelaz. Ja sam se bio naostrio isto ali def nista pre novaka dok ne isciste primerke sa problematicnim baterijama...
Ja tih problema nemam na S7 edge, ali imam i neku Transcend bržu karticu pa moguće zato.
Elem, Note 7... novo pakovanje tj da je iz nove serije ćeš prepoznati po dodatnoj okrugloj beloj nalepnici na kojoj je slovo S (nalazi se tik uz ovu standardnu nalepnicu), kao i po crnom kvadratiću u donjem desnom uglu nalepnice na kojoj piše imei broj i ostali podaci.

Sent from my SM-G935F

Ne svidja mi se ovo, nema najava kada se vraca u prodaju u Evropi.

Mislim da neće skoro.. sada sledi borba za usa sa ip iako im to nije bio plan u startu.

Ja sam ocekivao da ce to sve brze ici, ali izgleda su bas usrali motku... bas nista od konkretnih informacija jos uvek...
U Ch nema bas nikakvih prognoza kada ce nazad a neki provideri ga skorz sklonili iz ponude.

Svakako veliki šamar ,nadam se da će se iskupiti sa brutalnom s8 :)

Štucne to i na Note 7, juče sam se malo igrao sa jednim i baš zna da secne kad se iz kamere prelazi u galeriju.
Da li je moguće da to i dalje nisu sredili :D
Ono napraviš sliku i klikneš na galeriju da vidiš kako je ispala i čekaš 5-10 sekundi da otvori na telefonu od 900€ :D

Najosnovnija buđava opcija i dalje ne radi kako bi trebalo ...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne čeka se toliko zasecka na sekundu - dve. To na telefonu koji nema memorijsku karticu.

Ovo je iskustvo sa Note 4, znači na note 7 je 2 sekunde :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Screenshot_37.png

Salu na stranu,ali kad oni pozivaju da se "ODMAH" prestane sa koriscenjem telefona.Mora da problem jako veliki...
A ljudi neka odluce sta im je prece,zivot ili telefon....

Poslednja izmena:
Ne vidim zašto bi iko koristio umesto da zameni feleričan.

"Ma koristicu N7 pa kud puklo!"

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ne razmisljaju oni o korisnicima uopste,zabole ih levo cose.Na kraju nebi izbacili takav fals od bombe.Nego da se obezbede od evntualnih tuzbi i astronomskih odstetnih zahteva.Ovako oni su izdali saopstenje,pa ko ko se zapalio,zapalio se na njegovu odgovornost. :)

Svaki PR je dobar PR...

Ima, u drugoj grupi smo zvanicno, tokom sredine septembra.

Brate jel vidis navodnike.. :)

Ma vidim navodnike moze i ovako ili onako.Bilo kako bilo koristio ili ne ja sam izneo moje mislenje.Jel Borise kad ce da igramo kill zone 2?

Nazad
Vrh Dno