Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 5

Cena je bez pretplate naravno. Ovde nema poreza pa je sve mnogo jeftinije. Npr uzeo sam ps4 1TB 2 kontrolera + ps camera i mkx igru za !~400 eura.
Onda ovde 55" uhd tv samsung 900e a kod nas oko dve hiljade.

Mnogo nas kradu....

Pa nije pojasnio. Zbog toga sam i pitao... :) Jel može bez problema neko ko ide tamo da prebaci posle telefon za Srbiju?

Poslednja izmena:
Moze, vise puta sam kupovao u Emiratima, samo naravno da ga raapakuje i mozda i upali, oce i to da gledaju nasi carinici.

Ljudi po Madjarske prosverali, a da ne moze jedan telefon iz UAE ;)

Dve stvari mi smetaju.

Nema vise onog otvaranja svih precica iz notification bara ako se on svuce sa dva prsta.
Ne mogu da namestim da mi home screen-ove i aplikacije vrti u krug, nema podesavanja home screena, nema podesavanja transition effect-a, ili su to negde dobro sakrili...

Uf, evo jos jedne stvari koja me je izbacila iz takta.
Ukinuli su "My interests" opciju za wallpaper lockscreen-a, ovo sam jako voleo na N4, ne znam sta im je trebalo da ovo ukinu.

Poslednja izmena:
Kako ti deluje autonomija u odnosu na N4 npr? Kapiram da ih koristis na dosta slican nacin..

Pa za to iz iskustva treba sacekati par ciklusa baterije da bi se dobile prave vrednosti.
Evo sad sam pogledao, ovo je drugo punjenje telefona, sinoc sam ga oko 20h skinuo sa punjaca, imam 1:31 SOT, osvetljenje na oko pola i baterija je na 68%, bas obecava.

Koliko sam čuo, online prodavnica, neke naše devojke kupovale preko njih i sve je kako treba.

Evo ga ja koristim par dana, sve super, malo brzi od S6. Baterija meni 5 sati SOT (upaljen wifi/4g, osvjetljenje na auto), izdrzi od ujutro u 8 do ponoci (ostane 10-tak posto baterije i kad legnem).
Manje se grije od S6 u toku rada.
Kamera je spektakularna, kombinacija RAW i edit u Photoshopu moze da da ovakav rezultat:
11059769_10206760873473343_5524716745176703531_o.jpg
.
Sitna zamjerka: RAM management nije jos uvijek utegnut kako treba, i dalje gasi bespotrebno aplikacije u pozadini ali opet se bolje ponasa os S6. Ima fix i za to na XDA al mi se ne da da rootujem.

Sve u svemu jaaaako sam zadovoljan. Ako ima kakvih pitanja tu sam :)

Danas dobio update 70MB. Deluje je mi da je malo bolja autonomija

Koji model tacno i koji je je sad Build number? Moj je N920C, AOH4 je bulid.

Male im plate pa moraju tako ;)

Te cene samo znace da se dileri u ns/bg ugradjuju oko 150-200e u cenu na tim najjacim modelima. Proda 4,5 komada i ne mora nista vise da radi mesec dana

Poslednja izmena:
Bruka... Baš razmišljam da nađem nekog da mi dovuče jedan... Čak sada još malo može da se uzme ip6s i da se brzo preproda... :) Dajte neke likove od maloprodaja...

Poslednja izmena:
b8764feb4ce19b530c1a809e126d3e69.jpg

dcebfcd7178e1638906c10371c825f6e.jpg

Bice ovo bolja autonomija od N4...
Ocekujem sa sledecim punjenjem jos 10% bolje, plus ako je istina da update koji je poceo da stize jos malo popravlja stvar, bice bas bas dobro.

Poslednja izmena:
@LazaNS druze ja ne znam sta ti je tu bas bas dobro, ni 5h da sastavi?!

Pa rekoh vec, ovo je prvo punjenje baterije, drugo ce trajati duze. Sa osvetljenjem kakvo drzim, upaljenim BT i sl ni N4 nije mogao vise.

Aj ne pricaj gluposti, ti si prvi kome baterija na N4 nije odlicna.

Pa i da Laza koristi telefon kao ti, imao bi 6 sati mozda 7 SOT. Tako da ne baljezgajte, ako covek kaze da mu je bolje nego N4, onda jeste.

Najbitnije da je on zadovoljan i neka ga sluzi. Takodje hvala coveku na proverenoj informaciji, verovatno ce znaciti mnogima koji se razmisljaju da li da prelaze na N5 posle smanjenja mAh.

Vidis da nas je vec dvojica ;)
trojica, nije mogao preko 4-4.5h, max...
Ljudi, idite na 6S temu, počinjete da zvučite kao apple fanboys tamo...Kakva bre baterija od 4h, to je malčice bolje od ip6, ja se sa tim ne zadovoljavam. Jel treba da držim osvetljenje na minimumu i mrežu na 2g, sa bih dobio kršteno trajanje baterije!?
Dajte malo više objektivnosti i probajte Z2 ili Z1/3c , da vidite na šta baterija na flagship telefonu treba da liči...

Zategli su malo bateriju sada na 5
1.1. Nije nešto neverovatna ali sasvim ok drži. Daleko od toga da je fail... Sony može sigurno duže da "izdrži" jer je bolje optimizovan ali treba uzeti u obzir i veličinu ekrana. I opet da li bih menjao 20% bolju bateriju na sony za stvari koje pruža note, ne bih sigurno...

Nazad
Vrh Dno