Cekam totalni SoT u dva dana na 5%, videcu kako ce danas da izgura dan sa 45% preostalih.. zasad sam na 4.40h [emoji41]Kod mene su rezultati malo bolji [emoji14]
[emoji6]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ima [emoji1]Da li ima negde free
Update za stock rooted DQA1 posle 2 dana na Polarcellu 3400:
Pogledajte prilog 222116Pogledajte prilog 222117Pogledajte prilog 222118
Jel postoji link baš za tu verziju sa boljom baterijom?Pa teme imas samo na Note 7 portovima, koji rade koliko toliko stabilno bez bugova vecih osim finger senzora. Ja sam probao DN7 i Pirobot V6
https://youtu.be/LVTzWPnNQ-c
koji lepo rade, samo mora da se promeni kernel za duzi zivot baterije.
Update za stock rooted DQA1 posle 2 dana na Polarcellu 3400:
Pogledajte prilog 222116Pogledajte prilog 222117Pogledajte prilog 222118
1. Jel dovoljno samo da se skine ta verzija i flešuje preko Odina? Jel treba još nešto posle ili pre toga da se uradi?-nemanja123: to je zadnja zvanicna verzija SEE sa sammobile sajta DQA1, auto-rootovana i blago debloatovana preko titaniuma...
Ako možeš okači slike šta si izbacio a šta zamrzao, puno bi mi značiloNa sammobile ti je zvanicni rom, koji flesujes preko odina, uradis factory reset, kada se podigne sistem, ides ponovo u odin i flesujes chainfire autoroot n910c za 601. Na kraju freezujes sav bloat i ono sto ne koristis.
Nista ne izbacaj preko titaniuma, samo freeze, osim ako nisi 100% siguran... meni se desavalo da izbacim facebook koji je povezan sa automatskom rotacijom ekrana koja onda prestane da radi.
Deinstaliram sve googlove aplikacije da ne budu sistemske, peel remote, instagram i ostalo, facebook ne diras, samo freeze.
Mogu da okacim screenshot sta je sve freezovano kod mene ako hoces, malo je duza lista.
Hehe, zaboravio sam na to, dugo sam bio na 511 [emoji1]Zar nije bilo lakše scroll ss napraviti?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari