Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 4

Samo preflesuj ovaj zadnji rom preko odina, i uradi factory reset obavezno...
Meni ovaj rom DQA1 obara rekorde u drzanju baterije... od jutros, ceo dan na poslu, tapatalk, youtube, novine, chrome, viber...na wifi...
7bb19e9cce7e4ba52f48d65aa602a61a.jpg
960313561c61acd4ea849ac9d9bbd142.jpg
1b56770da148cde1dae664e7fd0a383c.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene su rezultati malo bolji [emoji14]
[emoji6]

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Ma sličan nam je SOT.
Kod mene je baterija PolarCell kupljena prije par mjeseci. Sad sam na 30 % i imam 5 sati i 40 minuta SOT. Skinut sa punjača prije 26 sati.

Hehe [emoji1] i kod mene polarcell 3400 star 2 meseca...

Poslednja izmena:
@cxdz810 I @zagorsky
Vde ste kupili Polarcell, koliko str platili i kako ste prošli sa carinom?
Ako može link :)

Kupio sam u DE.
Cena? Prava sitnica!
20€

Pozdrav svima...
Koristim Note 4, n910c verziju, da li moze mala pomoc oko navigacije , zanima me Igo novija ili najnovija verzija sa mapama evrope ...

Hvala unapred

Play store, skineš igo i u njemu imaš da kupiš mape koje ti trebaju.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za navigaciju, najbolji je google maps, dosta su ga poboljsali i offline mod i navigaciju, odlican je i Here Maps, dosta poboljsan sa par updejtova.. Dok iGo sa marketa su zadnjim updejtom dosta usporili, a mape su iz Q3 2015, nije bas dobar, ove prve dve su free i offline..
Polarcell placen 18$ na amazonu, za dostavu ti treba neko da donese iz nemacke. Drzi bolje od default baterije nove...

Poslednja izmena:
Da li sa oficijalnim MM update-om Note 4 ima u podešavanjima teme, tj mogućnost promena tema kao kod S7 i sličnih telefona?

Čitam po netu da su solidno zakinuli neke opcije na MM za Note 4.

Nema ništa ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Nema tema

Pa teme imas samo na Note 7 portovima, koji rade koliko toliko stabilno bez bugova vecih osim finger senzora. Ja sam probao DN7 i Pirobot V6
https://youtu.be/LVTzWPnNQ-c
koji lepo rade, samo mora da se promeni kernel za duzi zivot baterije.
Update za stock rooted DQA1 posle 2 dana na Polarcellu 3400:
Screenshot_20170214-230924.pngScreenshot_20170214-230916.pngScreenshot_20170214-230849.png

Poslednja izmena:
Samo su portovi dosta tromi.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Nema potrebe pratiti svaki samsungov update, jer nista posebno nisu popravili u prethodnim verzijama koje sam isprobavao. Na ovu novu verziju sam presao jer sam video komentare na xda i ovde na forumu da baterija odlicno drzi, sto se i pokazalo tacnim. Za lakse backupovanje podataka koristim titanium backup, a za totalni setup telefona mi treba par sati.
Kad nadjes verziju koja dobro radi, za updejtovima nema potrebe, izuzetak je kada nesto znacajno unaprede, kao sada bateriju...gde vredi preci na novu verziju.
-ljubimci: da, mora sve ispocetka odin, factory, wipe, autoroot...
-nemanja123: to je zadnja zvanicna verzija SEE sa sammobile sajta DQA1, auto-rootovana i blago debloatovana preko titaniuma...

Poslednja izmena:
-nemanja123: to je zadnja zvanicna verzija SEE sa sammobile sajta DQA1, auto-rootovana i blago debloatovana preko titaniuma...
1. Jel dovoljno samo da se skine ta verzija i flešuje preko Odina? Jel treba još nešto posle ili pre toga da se uradi?

2. Čudno mi da je na zvaničnom sajtu a već rutovana. Da li stvarno ima Root ili si to ti posle rutovao (i ako jesi preko čega?)

3. Šta sve sme da se izbaci preko Titaniuma? Šta si ti izbacio?

Na sammobile ti je zvanicni rom, koji flesujes preko odina, uradis factory reset, kada se podigne sistem, ides ponovo u odin i flesujes chainfire autoroot n910c za 601. Na kraju freezujes sav bloat i ono sto ne koristis.
Nista ne izbacaj preko titaniuma, samo freeze, osim ako nisi 100% siguran... meni se desavalo da izbacim facebook koji je povezan sa automatskom rotacijom ekrana koja onda prestane da radi.
Deinstaliram sve googlove aplikacije da ne budu sistemske, peel remote, instagram i ostalo, facebook ne diras, samo freeze.
Mogu da okacim screenshot sta je sve freezovano kod mene ako hoces, malo je duza lista.

Poslednja izmena:
Na sammobile ti je zvanicni rom, koji flesujes preko odina, uradis factory reset, kada se podigne sistem, ides ponovo u odin i flesujes chainfire autoroot n910c za 601. Na kraju freezujes sav bloat i ono sto ne koristis.
Nista ne izbacaj preko titaniuma, samo freeze, osim ako nisi 100% siguran... meni se desavalo da izbacim facebook koji je povezan sa automatskom rotacijom ekrana koja onda prestane da radi.
Deinstaliram sve googlove aplikacije da ne budu sistemske, peel remote, instagram i ostalo, facebook ne diras, samo freeze.
Mogu da okacim screenshot sta je sve freezovano kod mene ako hoces, malo je duza lista.
Ako možeš okači slike šta si izbacio a šta zamrzao, puno bi mi značilo :)

Screenshot_20170215-204045.pngScreenshot_20170215-204122.pngScreenshot_20170215-204129.png

To je to, mozes da odmrznes samsung account, ako koristis njihove servise.

Poslednja izmena:
Zar nije bilo lakše scroll ss napraviti?!

Dobri stari Samsung i 40 ekrana freezovanih aplikacija :)

Vrh Dno